Pioneer Χειριστήριο Τιμονιού με Bluetooth CD-SR110

Pioneer Χειριστήριο Τιμονιού με Bluetooth CD-SR110Κωδικός: 20205923

Χειριστήριο τιμονιού Bluetooth για έλεγχο Ραδιο-CD, Οθονών Multimedia & Multimedia Receivers.

Χειριστήριο τιμονιού Bluetooth για έλεγχο Ραδιο-CD, Οθονών Multimedia & Multimedia Receivers.

ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 24,93 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 29,50 €

  2. 24,97 €

  3. 25,00 €

  4. 38,44 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    29,50 €

  6. 38,60 €

  7. 42,48 €

  8. 24,93 €

  9. 41,10 €

  10. 40,28 €

  11. 29,50 €

  12. 31,50 €

  13. 49,66 €

  14. 27,00 €

  15. 29,90 €

  16. 29,89 €

  17. 33,26 €

Περιγραφή

Χειριστήριο τιμονιού Bluetooth για έλεγχο Ραδιο-CD, Οθονών Multimedia & Multimedia Receivers.

Κατασκευαστής

Pioneer

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Τηλεχειριστήρια

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4
  3. 1
  4. 2
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Δεν είναι bluetooth όπως αναγράφεται (φυσικά καμμία αλλαγή στην περιγραφή τόσο καιρό). Μόνο IR...άρα θέλει οπτική επαφή με τη μονάδα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • O_Agios

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια χαρά ειναι το χα και πολύ παλιά σε ένα s2000 για 4 χρόνια...πολύ βολικό και πιάνει καμπάνα...κι αν θες το βγάζεις και το χεις με σκρατς και το κρατάς και στο χέρι...η και ο συνοδηγός..
    Αφαιρώ 2 αστέρια διότι κόπηκε το λάστιχο που κρατουσε τη βάση κι έβαλα ταϊραπ..κρίμα το έγραφαν κι άλλοι
    .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsolos_power
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θα επανέλθω μετά απο 8 μήνες,τα λαστιχάκια που δένουν πάνω στο τιμόνι κόβονται για πλάκα!
    Πραγματικά απαράδεκτο!!!3/12/2023
    Πρέπει να μπει σε αυτό το σημείο για να δουλεύει σωστά!το σήμα το στέλνει απο πίσω και κάτω!γενικά δουλεύει μια χαρά!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michael_Tsaoutos
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Alltimeoffers

    Κακώς αναφέρεται ως Bluetooth*. Έχει μόνο δύο LED υπέρυθρων: «Infrared Remote Control, Wavelength 940 nm ±50 nm, Output typ; 14 mw/sr per infrared LED (2LEDs used)». Απορώ πως η Pioneer το βάζει για χρήση στο τιμόνι (που απέχει από την πηγή ηχού). Πιάνει μόνο στα 15 εκατοστά από τη μονάδα (SPH-DA360DAB) και αν τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του τιμονιού σταματάει να δουλεύει. Δυστυχώς δεν είχα διαβάσει τις κριτικές και τα σχόλια εδώ πριν το παραγγείλω. Καλά να πάθω!

    *Το γελοίο από την πλευρά της Pioneer είναι ότι το αναφέρει ως "Remote Control with Bluetooth Operation", εννοώντας όμως ότι μπορεί να απαντήσει ή να τερματίσει μια κλήση τηλεφώνου (που συνήθως συνδέεται μέσω Bluetooth). Η επικοινωνία του τηλεχειριστηρίου σε καμία περίπτωση δεν γίνεται μέσω Bluetooth.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • πράγματι δεν θέλει να έχεις δάκτυλα στο κάτω μέρος που έχει το σήμα της εταιρίας γιατί κόβεις το σήμα και δεν δουλεύει. εμενα δουλεύει τέλεια, εγώ το έχω στο πάνω μέρος του τιμονιού ώστε το κάτω μέρος του να πιάνει το σήμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Συνδυάστηκε με το Pioneer DMH-A340DAB. Αν και δεν είναι στην λίστα με τα συμβατά δουλεύει κανονικά. Σε ευθεία θέση και περίπου 45 μοίρες δεξιά/αριστερά πιάνει κανονικά, οπότε κάνει την δουλεία του μία χαρά. Δεν χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη για αλλαγή σταθμού/τραγουδιού/φωνής. Θα ήθελα και ένα κουμπί για start/stop του τραγουδιού αλλά θα ζήσω και χωρίς αυτό. 4 αστεράκια γιατί όταν το έβαλα το έσφιξα παραπάνω και χάλασα τα λαστιχάκια που το συγκρατούν, το έφτιαξα όμως. Θέλει λίγο προσοχή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sakis Kan.
    2
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ΜΗ! ΜΗ! ΜΗ! το πάρετε γιατί θα πετάξετε τα χρήματα σας!!! Το εγκατέστησε ηλεκτρολόγος στο αμάξι μου και σε καμία θέση του τιμονιού ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ!!! Μόνο αν βλέπει ευθεία και κοντά (όπως λέει και ο κύριος από κάτω) στη πηγή πιάνει κι αυτό όχι καλά!!! Κρίμα...ΠΕΤΑΞΑ 30 ευρώ στα σκουπίδια!!!

    EDIT 05/2021: Το είχα παρατήσει στην αποθήκη από τότε και τώρα που την έφτιαχνα το βρήκα και είπα να το ξανά δοκιμάσω. Μετά από πολλές προσπάθειες/δοκιμές στις θέσεις, έπιασε (κάπως καλύτερα αλλά τουλάχιστον τώρα γίνεται δουλειά) στην δεξιά θέση του τιμονιού, χαμηλά, στην ίδια ευθεία με το ράδιο και παρατήρησα πως αν πιάνεις (με τη χούφτα το τιμόνι και το remote) για να πατήσεις τα κουμπιά με το δεξί χέρι, επειδή κρύβεις προφανώς τις υπέρυθρες (γιατί σίγουρα υπέρυθρες πρέπει να έχει κι όχι bluetooth που το διαφημίζουν) δεν πιάνει καλά, ενώ αν το δουλεύεις με το αριστερό, πιάνει καλύτερα.

    Υ.Γ. Τελικά όντως θέλει λίγο με τρόπο να το κάνεις και θα πιάσει και με το δεξί! Απλά, όπως κρατάς το τιμόνι, δεν το κρατάς σφιχτά, σηκώνεις ελαφρώς τα δάχτυλα ώστε να μην εμποδίζεις την εμβέλεια με το χέρι κρατώντας το τιμόνι και να είναι ακριβώς ίσιο! (όταν πάμε ευθεία δηλαδή). Τουλάχιστον έτσι πιάνει σε μένα και κάνει τη δουλειά του! Οπότε τελικά δεν θα το πετάξω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    .πρεπει να ειναι κοντα στην πηγη ήχου για να παιξει καθώς δουλευει με υπέρυθρο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

54 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Elina_K19

Καλημερα τοποθετησα στο αυτοκινητο μου το Pioneer DMH-G220BT και χρειαζομαι οπωσδηποτε για μεγαλυτερη ευκολια ενα control...διαβασα τις κριτικες εδω για το ασυρματο Bluetooth και εκανα πισω γιατι δεν θελω να παρω κατι που δεν θα μ εξυπηρετησει μιας και τις πιο πολλες ωρες ειμαι στο αυτοκινητο..μηπως ειναι προτιμοτερο αντι να παρω αυτο να προτιμησω το Pioneer CD-R33 που δεν μπαινει στο τιμονι κι ειναι ενα απλο control χειροκινητο?

Nikos0527
Δες όλες τις ερωτήσεις (3)