Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Της Disney - Τόμος 30, Το Φάντασμα της Μητρόπολης
Κόμικς

Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Της Disney - Τόμος 30, Το Φάντασμα της ΜητρόποληςΚωδικός: 20294139

Ο τίτλος της ιστορίας παραπέμπει εμφανώς στο Φάντασμα της Όπερας του Γκαστόν Λερού, ένα μυθιστόρημα που δημοσιεύτηκε αρχικά σε συνέχειες το 1909 και στην συνέχεια σε βιβλίο το 1910. Πρόκειται για ένα...

Δες όλη την περιγραφή

Ο τίτλος της ιστορίας παραπέμπει εμφανώς στο Φάντασμα της Όπερας του Γκαστόν Λερού, ένα μυθιστόρημα που δημοσιεύτηκε αρχικά σε συνέχειες το 1909 και στην συνέχεια σε βιβλίο το 1910. Πρόκειται για ένα κλασικό αφήγημα μυστηρίου, το οποίο ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Αμερική, αφού μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1925 με τον Λον Τσέινυ στον...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Carl Barks
  • Εκδότης: Η Καθημερινή
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2015
  • Αριθμός σελίδων: 194
  • Κωδικός ISBN-13: 9789605850388
  • Διαστάσεις: 19×25
12,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 12,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 12,00 €

Περιγραφή

Ο τίτλος της ιστορίας παραπέμπει εμφανώς στο Φάντασμα της Όπερας του Γκαστόν Λερού, ένα μυθιστόρημα που δημοσιεύτηκε αρχικά σε συνέχειες το 1909 και στην συνέχεια σε βιβλίο το 1910. Πρόκειται για ένα κλασικό αφήγημα μυστηρίου, το οποίο ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Αμερική, αφού μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1925 με τον Λον Τσέινυ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τρία χρόνια πριν από την κυκλοφορία της ιστορίας του Καρλ Μπαρκς. είχε προβληθεί μία ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κινηματογραφική μεταφορά βρετανικής παραγωγής, από τον Τέρενς Φίσερ με πρωταγωνιστή τον Χέρμπερτ Λομ.

Για το Uncle Scrooge 60, ο Καρλ Μπαρκς σχεδίασε ένα εξώφυλλο βασισμένο στην ιστορία του. ενώ υπέβαλλε και άλλα δύο προσχέδια που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Το 1981, κυκλοφόρησε στην Βραζιλία ένα σίκουελ της ιστορίας, σε κείμενα του Ιβάν Σάιντενμπεργκ και σχέδιο του Ιρινέου Σοάρες Ροντρίγκεζ, με τίτλο A Voita do Fantasma de Notre Dame, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Almanaque Disney Μάιο του 1981. Στην περιπέτεια αυτή, τον ρόλο του "φαντάσματος" παίζει η Μάτζικα. Ο Ιρινέου Σοάρες Ροντρίγκεζ σχεδίασε για άλλη μια φορά το ντεκόρ της επιβλητικής Νοτρ Ντακ στην ιστορία Ο Casamento do Pato Donald που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στον πρώτο τόμο της σειράς Ouro Disney τον Ιούλιο του 1987.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τεύχος
30
Υπότιτλος
Το Φάντασμα της Μητρόπολης
Γλώσσα
Ελληνικά
Box Set
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Ναι
Graphic Novel
Όχι
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
194
Έτος έκδοσης
2015
Διαστάσεις
19x25 cm

Universes & Heroes

Disney
Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη του Disney

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

34 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη