ADOBE PHOTOSHOP CC ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ (2017)
Επιστημονικά Βιβλία

ADOBE PHOTOSHOP CC ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ (2017) Κωδικός: 20295652

Μάθετε πώς να διορθώνετε, να βελτιώνετε και να παραμορφώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις εικόνων και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Αυτοματοποιείτε

Δες όλη την περιγραφή

Μάθετε πώς να διορθώνετε, να βελτιώνετε και να παραμορφώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις εικόνων και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Αυτοματοποιείτε εργασίες με ενέργειες.

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Κωδικός ISBN-13: 9789605127077
40,80
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 40,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 40,80 €

  2. 43,20 €

  3. 48,00 €

Περιγραφή

Μάθετε πώς να διορθώνετε, να βελτιώνετε και να παραμορφώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις εικόνων και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Αυτοματοποιείτε εργασίες με ενέργειες. Συνθέστε και επεξεργαστείτε βίντεο, περιλαμβανομένων εναλλαγών και εφέ κίνησης. Χρησιμοποιήστε εργαλεία με γνώση του περιεχομένου για να επιδιορθώνετε εικόνες. Προετοιμάζετε και εκτυπώνετε τρισδιάστατα αντικείμενα. Συντονίζετε σχεδιάσεις με πολλαπλούς πίνακες γραφικών και κάνετε προεπισκόπησή τους σε κινητές συσκευές. Μοιράζετε πόρους με συνεργάτες και ενημερώνετέ τους εύκολα. Προσθέτετε προηγμένα τυπογραφικά εφέ και glyphs.

Το Adobe Photoshop CC έκδοση 2017 Βήμα προς Βήμα ανήκει στην best seller σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe Systems για τα προϊόντα λογισμικού της, με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση των εφαρμογών της. Το βιβλίο αυτό σας παρέχει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο εγχειρίδιο ή εκπαιδευτικό βοήθημα – το επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated, δημιουργημένο με την υποστήριξη ειδικών στα προϊόντα λογισμικού της Adobe.

Το Adobe Photoshop CC έκδοση 2017 Βήμα προς Βήμα περιλαμβάνει 15 μαθήματα. Η ύλη του καλύπτει τις βασικές και τις προηγμένες λειτουργίες του Photoshop και παρέχει αναρίθμητες συμβουλές και τεχνικές για να σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί κατά την εργασία σας με το πρόγραμμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα μαθήματα από την αρχή μέχρι το τέλος ή να επιλέξετε μόνο εκείνα τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Υπολογιστές - Πληροφορική
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ενας πολυ καλος οδηγος για αρχαριους χρηστες που θελουν να μαθουν να χειριζονται το adobe photoshop.
    Περιλαμβανει και cd με ασκησεις και περιεχει τα κυριοτερα 15 μαθηματων για εκμαθηση στηριγμενο πανω στο adobe photoshop 2017.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες