Νέος ονειροκρίτης
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Νέος ονειροκρίτης Κωδικός: 2034729

Από τα παλιά τα χρόνια η καθημερινή εξήγηση των ονείρων, ήταν μια ευχάριστη και χρήσιμη απασχόληση. Γνωστά είναι τα περίφημα όνειρα της Αγίας Γραφής και οι θεόπνευστες εξηγήσεις τους, όπως και πολλά...

Δες όλη την περιγραφή

Από τα παλιά τα χρόνια η καθημερινή εξήγηση των ονείρων, ήταν μια ευχάριστη και χρήσιμη απασχόληση. Γνωστά είναι τα περίφημα όνειρα της Αγίας Γραφής και οι θεόπνευστες εξηγήσεις τους, όπως και πολλά άλλα όνειρα, σε διάφορες εποχές. Στην αρχαιότητα τα όνειρα συνήθως εξηγούσαν οι ιερείς, ένας δε από τους πιο γνωστούς και ικανούς ονειροκρίτες, ήταν ο Ιωσήφ,...

Δες όλη την περιγραφή
9,65
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 9,65 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 10,98 €

  2. 9,65 €

Περιγραφή

Από τα παλιά τα χρόνια η καθημερινή εξήγηση των ονείρων, ήταν μια ευχάριστη και χρήσιμη απασχόληση. Γνωστά είναι τα περίφημα όνειρα της Αγίας Γραφής και οι θεόπνευστες εξηγήσεις τους, όπως και πολλά άλλα όνειρα, σε διάφορες εποχές. Στην αρχαιότητα τα όνειρα συνήθως εξηγούσαν οι ιερείς, ένας δε από τους πιο γνωστούς και ικανούς ονειροκρίτες, ήταν ο Ιωσήφ, όπως μας αναφέρει η Αγία Γραφή, στο κεφάλαιο της Γένεσης. -Αν βλέπετε συνεχώς για πολλές μέρες καλά όνειρα, τότε σίγουρα κάτι καλό θα σας τύχει, αντίθετα αν βλέπετε άσχημα όνειρα, επί πολλές μέρες.
Τα συνηθισμένα μας όνειρα, φανερώνουν, συνήθως τα μέλλοντα να συμβούν τις επόμενες μέρες, και όχι μια σταθερή κατάσταση. Υπάρχουν όμως και τα "σημαδιακά" όνειρα, που είναι πιο σπουδαία, αν και λιγότερο συχνά και καθορίζουν τα μέλλοντα για αρκετό χρονικό διάστημα.
Ο "Ονειροκρίτης" περιέχει 1.850 λέξεις και τις εξηγήσεις τους.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
296
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες