Ομαδική άμυνα στο μπάσκετ

Ομαδική άμυνα στο μπάσκετ Κωδικός: 2039255

Το περιεχόμενο του βιβλίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ καλά σε κάθε καλαθοσφαιρικό επίπεδο από παιδικές ομάδες μέχρι ομάδες πρωταθλητισμού. Σίγουρα, ξεκαθαρίζει τους περισσότερους αμυντικούς...

Δες όλη την περιγραφή

Το περιεχόμενο του βιβλίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ καλά σε κάθε καλαθοσφαιρικό επίπεδο από παιδικές ομάδες μέχρι ομάδες πρωταθλητισμού. Σίγουρα, ξεκαθαρίζει τους περισσότερους αμυντικούς προβληματισμούς του προπονητή. Οι αμυντικές θεωρίες και απόψεις που αναλύονται δίνουν στον προπονητή ένα πολύ καλό αμυντικό υπόβαθρο, που θα τον βοηθήσει να...

Δες όλη την περιγραφή
18,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Ευθύμιος Κιουμουρτζόγλου

από 18,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 18,00 €

  2. 20,00 €

Περιγραφή

Το περιεχόμενο του βιβλίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ καλά σε κάθε καλαθοσφαιρικό επίπεδο από παιδικές ομάδες μέχρι ομάδες πρωταθλητισμού. Σίγουρα, ξεκαθαρίζει τους περισσότερους αμυντικούς προβληματισμούς του προπονητή. Οι αμυντικές θεωρίες και απόψεις που αναλύονται δίνουν στον προπονητή ένα πολύ καλό αμυντικό υπόβαθρο, που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει αρκετά την πορεία της ομάδας του σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Οι ιδέες που παρουσιάζονται δίνουν την δυνατότητα στον προπονητή να ολοκληρώσει την αμυντική του φιλοσοφία όσον αφορά 1) τη διδασκαλία αμυντικών τεχνικών 2) την οργάνωση και το κτίσιμο του αμυντικού μέρους της προπόνησης 3) την κατάλληλη χρησιμοποίηση των παικτών 4) την στρατηγική του παιχνιδιού. Είναι πολύ σημαντικό να έχει ο προπονητής σταθερές απόψεις και ιδέες.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αθλητισμός
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
288
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
-
Έτος έκδοσης
1986
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες