Morris Αφυγραντήρας με Ιονιστή 20lt
Αφυγραντήρες

Morris Αφυγραντήρας με Ιονιστή 20lt Κωδικός: 20423904

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ικανότητα Αφύγρανσης: 20 lt/ημέρα
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 4 lt
  • Ισχύς: 270 W
  • Πληρωμή ΚΑΙ με αντικαταβολή

Ο αφυγραντήρας της Morris είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 110m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα και η κατασκευή του είναι ποιοτική.

Δες όλη την περιγραφή
217,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+32,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 217,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 229,00 €

  2. 280,00 €

  3. 215,00 €

  4. 217,00 €

  5. 229,00 €

Περιγραφή

4 στάδια φιλτραρίσματος του αέρα

  • Προφίλτρο με επικάλυψη Nano silver. Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες, μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης κλπ, ενώ η επικάλυψη Nano Silver του προσφέρει επιπλέον αντιβακτηριδιακή δράση.
  • Φίλτρο ενεργού άνθρακα. Κατακρατεί τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό τσιγάρου, καυσαέρια, από το μαγείρεμα κτλ.
  • Υπεριώδες φως (UV light), το οποίο σπάει τους μοριακούς δεσμούς μικροοργανισμών όπως μικρόβια, ιοί, μύκητες και βακτηρίδια, εξουδετερώνοντας τα.
  • Ιονιστής, ο οποίος απομακρύνει από τον αέρα μυρωδιές, σκόνη και καπνό, χαρίζοντας μια υγιεινή και φρέσκια ατμόσφαιρα.


    Συσκευή 2 σε 1 για λειτουργία παντός καιρού

    Ο αφυγραντήρας Morris MDE-20200i δεν λύνει μόνο το πρόβλημα της υγρασίας στο χώρο, αλλά και του καθαρού αέρα αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητη συσκευή καθαρισμού αέρα.

    Αθόρυβη λειτουργία

    Χαμηλή στάθμη θορύβου 39dB (A). Το πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου επιτρέπει την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος κατά την διάρκεια του νυχτερινού ύπνου ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειάζεται ησυχία.

    Δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του φωτισμού στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Ο φωτισμός μπορεί να απενεργοποιηθεί, ώστε να μην γίνεται ενοχλητικός ή να ενεργοποιηθεί, ώστε να λειτουργεί και σαν φωτάκι νυχτός

    Μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 4 λίτρων για να εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία της συσκευής για πολλές ώρες, αδειάζοντας το δοχείο νερού και τοποθετώντας το πίσω στην θέση του με μια απλή κίνηση. Η συσκευή θα συνεχίσει την λειτουργία της αυτόματα.

    Εύκολο και γρήγορο στέγνωμα ρούχων

    Με τους αφυγραντήρες Morris το στέγνωμα των ρούχων γίνεται παιχνίδι χειμώνα - καλοκαίρι. Τοποθετώντας την φορητή απλώστρα ρούχων σε ένα (κατά προτίμηση μικρό) δωμάτιο με την πόρτα κλειστή και τον αφυγραντήρα κοντά στα ρούχα και στη συνέχεια επιλέγοντας την λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης.

    Τα ρούχα θα στεγνώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ο χώρος θα παραμείνει στεγνός αφού όλη η υγρασία θα καταλήξει στην δεξαμενή νερού του αφυγραντήρα.

    Καινοτόμος σχεδιασμός

    Χειρολαβή και πλήρως περιστρεφόμενα ροδάκια για την εύκολη μεταφορά του αφυγραντήρα.

    Φωτισμός στο μπροστινό μέρος, με βάση τα επίπεδα υγρασίας:

    • < 60% ο φωτισμός γίνεται μπλε,
    • 60% - 80% το φως γίνεται πράσινο,
    • > 80% γίνεται κόκκινο.

    Λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης. Η λειτουργία "smart" έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ευκολία, διατηρώντας την υγρασία του χώρου μεταξύ 50% και 55%, ενώ παράλληλα κάνει εξοικονόμηση ρεύματος.

    Αυτόματη κίνηση περσίδων. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μιας από τις 3 διαθέσιμες επιλογές. Συνεχής κίνηση, σταθερή σε γωνία 45ο και σταθερή σε γωνία 90ο.

    Λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης

    Επιλέγοντας, από τον εύχρηστο πίνακα ελέγχου, επίπεδο υγρασίας 35% ενεργοποιείται η λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης. Σε αυτήν την λειτουργία ο αφυγραντήρας λειτουργεί αδιάκοπα, ανεξάρτητα από το ποσοστό υγρασίας του χώρου.

    Η λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης σε συνδυασμό με την λειτουργία συνεχούς αποστράγγισης με το σωλήνα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ο αφυγραντήρας για να στεγνώσει γρήγορα ένας υγρός χώρο.

    Πρακτικές λύσεις για ευκολία στη χρήση

    Μόνιμη σύνδεση σε αποχέτευση. Συνδέοντας το σωληνάκι αποστράγγισης στη συσκευή και τοποθετώντας το στο σιφόνι, όλο το νερό που συγκεντρώνεται καταλήγει κατευθείαν στην αποχέτευση.

    Λειτουργία smart control. Όταν η υγρασία του χώρου φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, η συσκευή σταμάτα εντελώς την λειτουργία της. Μετά από 30 λεπτά γίνεται εκκίνηση μόνο του ανεμιστήρα. Αν η υγρασία είναι στα επιθυμητά επίπεδα η συσκευή ξανασταματάει αυτόματα, διαφορετικά ξεκινά κανονικά την λειτουργία αφύγρανσης.

    Λειτουργία χρονοδιακόπτη με την οποία ρυθμίζεται αυτόματα η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής. Έτσι, προγραμματίζεται η λειτουργία της βάση των εκάστοτε αναγκών και επιπλέον μειώνεται η κατανάλωση ρεύματος.

    Ασφάλεια και προστασία

    • Προστασία από υπερχείλιση. Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, η λειτουργία του αφυγραντήρα διακόπτεται αυτόματα, ενώ ενεργοποιείται η προειδοποιητική ένδειξη γεμάτης δεξαμενής.
    • Προστασία συμπιεστή. Σε περίπτωση επανεκκίνησης της συσκευή μετά από διακοπή λειτουργίας υπάρχει καθυστέρηση 3 λεπτών προτού ξεκινήσει πάλι ο συμπιεστής.
    • Έξυπνη απόψυξη. Όταν ο αισθητήρας χώρου ανιχνεύσει ότι η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, η συσκευή μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία απόψυξης και στη συνέχεια επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας.
    • Σύστημα αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή ρεύματος, η μονάδα ξεκινάει αυτόματα στην κατάσταση λειτουργίας που ήταν πριν την διακοπή.

    Κατασκευαστής

    Morris

    Χαρακτηριστικά

    Οδηγοί Προϊόντος

    Εγχειρίδιο Χρήσης
    Κωδικός Προϊόντος
    MDE-20200i

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά

    Ικανότητα Αφύγρανσης
    20 lt/ημέρα
    Ισχύς
    270 W
    Επίπεδο Θορύβου
    39 dB
    Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
    4 lt
    Τεχνολογία Αφύγρανσης
    με Συμπιεστή
    Φίλτρο HEPA
    Όχι
    Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
    Ναι
    Χρώμα
    Λευκό

    Δυνατότητες & Λειτουργίες

    Ιονιστής
    Ναι
    Σύνδεση Αποχέτευσης
    Ναι
    Χρονοδιακόπτης
    Ναι
    Αυτόματη Επανεκκίνηση
    Ναι
    Wi-Fi
    Όχι
    Στέγνωμα Ρούχων
    Ναι

    Διαστάσεις

    Πλάτος
    38 cm
    Βάθος
    19,5 cm
    Ύψος
    58 cm

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    Εικόνες αξιολογήσεων

    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    +2Εικόνες

    Αξιολογήσεις χρηστών

    • IrisZ
      2
      0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Βάζω 2 αστέρια γιατί με χρήση ούτε 6 μήνες χάλασε το υγρασιομετρο και το έστειλα για σέρβις. Δεν άργησαν να μου το φέρουν ευτυχώς. Το θέμα μου είναι πως στη λειτουργία smart ζορίζεται πολύ να κατεβάσει την υγρασία. Θέλει στο high για αρκετές ώρες για να στρώσει. Το διαμέρισμα είναι 75τμ με κουφώματα, δεν έχει δλδ μεγάλες απώλειες. Περίμενα περισσότερα από την Morris, ειδικά στην τιμή που τον αγόρασα. Αν χαλάσει δεν θα ξαναπάρω πάλι της ίδιας εταιρείας εννοείται.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Θορυβώδης
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • barishomer
      2
      2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Μετά από 1 μήνα χρήση μπορώ να πω ότι κατεβάζει την υγρασία περίπου 10-15%. Το δοκίμασα σε όλο το σπιτι 100τμ, δοκίμασα στο σαλόνι 50τμ μετά από 24 χρήση υγρασία κατέβηκε από 70 στα 60. Ενω σε μικρό δωμάτιο 25τμ κατεβάζει απο 70 στα 40. Παντα ρυθμισμένο στο 35%.

      Με λίγα λόγια δεν κάνει για 100τμ όπως λέει.

      Ο ιονιστής όμως κάνει καλή δουλειά.

      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Μέτριος θόρυβος
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ρύθμιση υγρασίας
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • despina.samiotou
      1
      7 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία.... Το μηχάνημα έχει πρόβλημα, το έχω στείλει στην εταιρεία τρεις φορές (Πειραιάς Θεσσαλονίκη/Θεσσαλονίκη Πειραιάς/Πειραιάς Θεσσαλονίκη/ Θεσσαλονίκη Πειραιάς, Πειραιάς Θεσσαλονίκη/Θεσσαλονίκη Πειραιάς), και μου λένε ότι σε αυτούς δουλεύει σωστά. Τώρα, ποια λογική βρίσκουν στο ότι το στέλνω βόλτα, μόνο αυτοί ξέρουν... Επίσης να πω ότι ο τρόπος που έχει ο υπεύθυνος είναι απαράδεκτος...
      Δηλαδή αν χρειαστείτε το service, καλή σας τύχη.....
      Πάντως, ο κούριερ μου είπε ότι οι επιστροφές των Morris είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο...

      • Μέτριος θόρυβος
      • Ποιότητα υλικών
      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Nantia_M55
      1
      3 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Mακριά! Καμια σχεση με παλιοτερο ρονσον που ειχαμε. Οση ωρα και να τον αφησω ποτε δεν θα στεγνωσει οπως ο παλιος τις πετσετες στο μπανιο της οικογενειας. Επισης η πιο μεγαλη βλακεια ειναι οτι αφου τον βαλεις να δουλεψει παντα θα πρεπει μονος του να κλεισει τη φτερωτη και να μπει σε stand by για μιση ωρα και μετα να ξαναανοιξει. Νομιζα χαλασε και πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια. μου ειπαν ετσι ειναι η ρυθμιση απο εργροστασιο και δεν αλλαζει. ΕΛΕΟΣ!!! εκει που τον εχεις πιο πολυ αναγκη δηλ στο πρωτο μισαωρο πχ στο μπανιο σου να καθαρισει ο καθρεφτης και φτιαξει λιγο την ατμοσφαιρα πρεπει να περιμενεις να ξυπνησει παλι το μηχάνημα και να λειτουργησει μετα απο μιση ωρα!! ΔΕΝ αξιζει

      • Μέτριος θόρυβος
      • Ποιότητα υλικών
      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Μέγεθος δοχείου
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • xeniaalexiou007
      5
      5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Τον έχω 4 μέρες και είμαι ενθουσιασμένη! Το σπίτι (95m2) έχει πάει από 70% υγρασία στο τώρα πια 45%. Επιτέλους μπορώ πια να ζεσταθώ μέσα στο σπίτι μου. Ανεπαίσθητος θόρυβος και αισθητικά όμορφο μηχάνημα. Ο ιονιστής φροντίζει να μην μένουν μυρωδιές από μαγειρέματα και τσιγάρο! Το μηχάνημα είναι βαρύ αλλά επειδή έχει ρόδες και χερούλι μετακινείται παντού με άνεση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • POLYVIOS_PRATIKAKIS
      4
      2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Αλλάξαμε κουφώματα και αποκτήσαμε υγρασία. Με τον αφυγραντήρα λύθηκε το προβλημα. Δουλευει όλο το βράδυ και από 75 το παει 55 και το κρατάει εκεί. Πολυ καλο μηχάνημα.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • savas_paschalidis
      2
      7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      μετά από ενάμιση χρόνο λειτουργίας μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες, ξαφνικά έκανε επανεκκινήσεις τον έστειλα στο σέρβις καθώς ήτανε στην εγγύηση δεν μπορούσαν να βρούνε τι έχει και εν τέλει μου άλλαξαν πλακέτα. Μετά από την επισκευή δουλεύει σωστά αλλά πλέον πολλές φορές επειδή ανοίχτηκε κάνει έναν θόρυβο από τον συντονισμό του ανεμιστήρα. Επομένως μετά από την εμπειρία μου, αν με ρωτουσατε δεν θα αγόραζα ξανά από την συγκεκριμένη εταιρεία. Μετά το υποτιθέμενο σέρβις όπως βλέπεται και στην φωτογραφία εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστά. κοινώς πεταμένα λεφτά. καλύτερα να αγοράσετε κάποια άλλη μάρκα.

      • Μέγεθος δοχείου
      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Θορυβώδης
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • PANAGIOTIS_MACHAIRAS
      5
      7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Τοποθετήθηκε σε καλά μονωμένο σπίτι σε νησί, το οποίο τον προηγούμενο χρόνο εμφάνισε θέματα υγρασίας λόγω μπέμπας (μικρότερη διάρκεια αερισμού και υψηλότερη θερμοκρασία καλοριφέρ). Κατεβάζει καλά την υγρασία και δεν βλέπουμε συμπύκνωση υδρατμών πουθενά. Ο θόρυβος είναι τύπου απορροφητήρα σε μικρή σκάλα. Γενικά φαίνεται ποιοτική κατασκευή.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • maria_malliarozi
      4
      5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Πολύ καλός και αποτελεσματικός αφυγραντήρας. Γενικά, είδαμε μεγάλη διαφορά στην υγρασία του σπιτιού. Το μόνο αρνητικό είναι πως ο κάδος είναι 2,5 λίτρα ενώ στη περιγραφή έγραφε 4 λίτρα με αποτέλεσμα να αλλάζουμε 2 φορές τη μέρα τον κάδο (κάτι που είναι κουραστικό έπειτα απο ένα σημείο). Αρκετά οικονομικός, σχεδόν αμελητέα διαφορά στις κιλοβατώρες που καίμε. Επίσης, απο τότε που τον πήραμε, το σπίτι μας είναι πολύ πιο ζεστό το χειμώνα. Αν δε σας πειράζει το μέγεθος του συλλέκτη υγρών που είναι μικρό ή αν σκοπεύετε να τον συνδέσετε σε σταθερό σημείο με το σωληνάκι του, θα σας τον πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέτριος θόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • CHristos_O_
      5
      13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Τον αγορασα στη black friday για 200 ευρω. Το μηχανημα ειναι θηριο, βγαζει φουλ νερο και ο καθαριστης αερα κανει διαφορα στον χωρο, οι οσμες φευγουν γρηγορα. Οσο για τον ηχο, ειναι μια χαρα. Ουτε σαν παλιο ψυγειο κανει, ουτε σαν παλιο κλιματιστικο κλπ που γραφουν καποιοι. Εφοσον εχει συμπιεστη, εναν νορμαλ θορυβο θα τον κανει προφανως. Πολυ ευχαριστημενος εως τωρα, τον συνιστω!

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • scarlet_far
      4
      7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Αλλάζει πραγματικά την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Σε δωμάτιο 20 τμ, με κλειστές πορτες, οι μπουγαδες στεγνώνουν σε 24 ώρες, χωρίς να χρειαζεται άδειασμα το δοχείο του. Δεν τον λες θορυβώδη αλλά ούτε και αθόρυβο φυσικά. Στη λειτουργία νύχτας είναι πολύ ήσυχος και το φως του σβήνει.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέτριος θόρυβος
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • anastasiaterzo
      5
      8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Αγορασα τον αφυγραντηρα 199 ευρω πριν λιγες μερες σημερα τον ειδα στο ιδιο καταστημα 289 ειχα και μικροτερο Μορρις και ημουν πολυ ευχαριστημενη τον εδωσα στο γιο μου που εχει μικροτερο σπιτι. Κανει φοβερη δουλεια και στην αφυγρανση και στο καθαρισμα της ατμοσφαιρας οσο για το θορυβο μονο σε απολυτη ησυχια μπορει να σε ενοχλησει οπως ολα αλλωστε αγοραστε τον ανεπιφυλακτα !!!

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • EIRINI_PAPA8863
      5
      3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Σήμερα τον χρησιμοποίησα για πρώτη φορά. Τον έχω βάλει στη λειτουργία smart και ήδη με 2 ώρες λειτουργίας καταλαβαίνω αλλαγή στον αέρα του σπιτιού. Είναι τελείως αθόρυβος και θέλω να πιστεύω ότι είναι μια καλή επένδυση.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέγεθος δοχείου
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • kon.papagiannis
      5
      11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Άψογος! Είναι σοβαρός αφυγραντήρας/ιονιστής!
      Έχουμε πάθει πλάκα με το ποσο γρήγορα στεγνώνει τα ρούχα καθως και να τραβάει την υγρασία. Με κλειστά μάτια καντε την αγορα!

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • brougos
      3
      12 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Αγορά 11/10,λειτουργία για 7 ώρες(14:00-23:00).
      Κατέβασε την υγρασία εκεί που έπρεπε.Ο θόρυβος πολύ ανεκτός ,όπως λένε και άλλοι πολλοί εδώ μέσα σαν ένα A/C.
      Το επόμενο πρωινό ξανά σε λειτουργία και ακούω εκτός από το βουητό του ανεμιστήρα και έναν θόρυβο από την φτερωτή,όχι έντονο αλλά ικανό να τον ακούσεις...ενοχλητικό όμως!
      Στις 13/10 (δύο μέρες μετά)τον πήγα στο service της εταιρίας ,την επόμενη μέρα με καλέσανε και μου είπα είπανε ότι δεν ακούνε τίποτε(δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό!!).
      Το ξαναπήρα στα χέρια μου μετά από μια εβδομάδα και απλά ο αφυγραντήρας πήγε μια βόλτα και ξαναγύρισε ..ο θόρυβος παραμένει.
      Εννοείτε ότι θα τον ανοίξω εγώ τώρα γιατί είναι ξεκάθαρο τι φταίει!!!!
      Βασικα έπρεπε να μου δώσουν άλλον ,αλλά τι να λέει??
      Δε βαριέσαι,ποτέ ξανά προϊόντα από την συγκεκριμένη εταιρεία...

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέγεθος δοχείου
      • Θορυβώδης
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • efthymios1
      4
      3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Value for money (περίπου 180) μετά από 1,5 χρόνο χρήσης. Επομενη θέση του, στο εξοχικό με την έξοδο στην αποχετευση. Αλλά λόγω καραντινας και εξαιρετικής λειτουργίας το κρατησαμε εντος Αθηνών. Καταναλωση με μετρηση μπριζας στα 235-250 watt αλλά η χρήση του έγινε σε οικονομικές ώρες οπότε κρατησε χαμηλα την υγρασία με το smart control χωρίς να λειτουργεί συνεχόμενα. Σε ημέρες υψηλής υγρασίας γεμίζει το δοχείο εντός 24ωρου για αφυγρανση χώρου 70 τετρ. Μην περιμενετε στέγνωμα ρουχων από πλυντηριο , αλλά τουλαχιστον αποφευγεις την βραδινή μποχα από τα τζακια , και δεν θα τραβήξει την υγρασια τους οι τοιχοι και τα επιπλα. Σαφώς οικονομικότερο από το air condition αλλα χρειάζεται μερικές φορές συμπληρωματικά να λειτουργούν παραλληλα.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέτριος θόρυβος
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • georgios.kechaidis
      5
      6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Αν και λίγων ημερών αποδεικνυει ότι είναι ποιοτική κατασκευή.Σε απόδοση πολυ καλός και αθορυβος.Τον αγόρασα όπως πάντα στηριζόμενος στις κριτικές και φυσικά στην παροχή εγγύησης (10 χρόνια στον συμπιεστή,5 χρόνια σε όλα τα μέρη).Επίσης,η υποστήριξη επειδή είχα απορία για την τοποθέτηση του φίλτρου άνθρακα ήταν άμεση.Παρεμπιπτοντως,έχει κάτι εγκοπές ανοίγοντας το πορτάκι στο πίσω μέρος στο πλαίσιο της σιτας.Εκει απλά το προσαρμόζετε.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Aris_Nito
      4
      8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Πολύ καλό μηχάνημα, εύκολο καθάρισμα φίλτρων και άδειασμα νερού. Όμορφο επίσης.
      Αν και πλαστικουρα μοιάζει ότι θα αντέξει στον χρόνο και δεν θα αρχίσει να τρίζει. Θα επανέλθω μετά από κανένα χρόνο γι'αυτό.

      Σίγουρα ο θόρυβος δεν είναι στο επίπεδο που γράφουν, δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, στην χαμηλή σκάλα όσο ακούγεται ένας ανεμιστήρας περίπου. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον αφυγραντήρα.
      Το υγρασιομετρο έχει μια ελαφριά απόκλιση, 1-2%, και όταν δεν λειτουργεί δείχνει τυχαίους αριθμούς νομίζω, καθώς σε δευτερόλεπτα πάει από το 55 στο 72.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Μέγεθος δοχείου
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέτριος θόρυβος
      • Ποιότητα υλικών
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • paris13
      5
      7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Καταρχήν να τονίσω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε αφυγραντήρα οπότε ο συγκεκριμένος είναι για εμάς κόσμημα.
      Πολύ πιο αθόρυβος από A/C ακόμη και στη δυνατή λειτουργία , ποιοτικός όσον αφορά τα υλικά και την ποιότητα συναρμολόγησης. Η απόκλιση της lcd οθόνης +- 2%. Η υγρασία κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και βλέποντας και το μετρητή της ΔΕΔΔΗΕ η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή.
      Θα επανέλθω στο μέλλον αν διαπιστώσω κάτι μεμπτό.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ranger17
      4
      4 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Ο αφυγραντήρας είναι ολόλευκος και όχι γκρι στο κέντρο όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Σαν ποιότητα θα πω ότι είναι καλός, με μόνο παράπονο το σήμα της Morris στο μπροστινό του μέρος το οποίο στις πρώτες μέρες ξεκόλλησε στην άκρη του ένα γραμματάκι και όπως το ακούμπησε το μωράκι κόπηκε, έτρεχε αίμα και ψάχναμε να βρούμε πως κόπηκε! Για τα λεφτά του και για τη μάρκα Morris θα έπρεπε το σήμα ή να ήταν "σκαλιστό" ή καλύτερης ποιότητας. Το έβγαλα εντελώς και ηρέμησα. Έχει χρήσιμη ρύθμιση στεγνώματος ρούχων, όπου για να στεγνώσουν γρήγορα τα ρούχα θα πρέπει να μην είναι φορτωμένη η απλώστρα, αλλά να τα έχετε βάλει αραιά, αλλιώς θα πάρει και 3 μέρες. Επίσης αν βάλετε την απλώστρα σε μικρό χώρο και κλείσετε την πόρτα, τα στεγνώνει ακόμη πιο γρήγορα. Εδώ θα χρειαστείτε πιο συχνό άδειασμα του δοχείου, το οποίο γίνεται πάντα αφού απενεργοποιήσετε τον αφυγραντήρα, λόγω της υγρασίας των ρούχων. Γενικά τώρα, κάνει όντως δουλειά με την υγρασία και έχει και ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ποιότητα υλικών
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • teobibu
      5
      4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Πολύ καλός αφυγραντήρας. Μέχρι το ποσοστό 55 υγρασίας πάει σχετικά γρήγορα μετά καθυστερεί λόγω συμπιεστή. Το πρόγραμμα night δεν είναι και απόλυτα αθόρυβο αλλά μπορείς να κοιμηθείς αν δεν το έχεις ακριβώς δίπλα σου. Για το πρόγραμμα στέγνωμα θέλει ένα 3ωρο για να κάνει δουλειά. Το δοχείο είναι καλό αλλά όχι πολύ μεγάλο. Κάθε μέρα θέλει άδειασμα νερού. Τι ότι δεν έχει ασύρματη επιλογή προσωπικά δεν με ενοχλεί.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέτριος θόρυβος
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Emil_Michalakis
      4
      7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      2 μέρες αδιάκοπης λειτουργίας σε χώρο 80 τ.μ. και η υγρασία παραμένει στο 60-65%, χωρίς να πέφτει. Στα μικρότερα δωμάτια κατεβάζει την υγρασία στο 45-50% σε λιγότερο από μία ώρα. Αθόρυβος στη low και sleep λειτουργία του. Γενικά ικανοποιημένος. Θα επανέλθω με update αν χρειαστεί.

      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Μέτριος θόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Panos_Kitsantas
      4
      12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Τον αγόρασα τον Morris 20200i πριν 3 μέρες όλα καλά όπως τα λένε αλλά δε περίμενα το δοχείο νερού που λένε 4 λίτρα τελικά να είναι 2 με 2,5 λίτρα. Το υποψιάστηκα από τα συχνά αδειάσματα του δοχείου ( είχα εμπειρία από άλλον 4λιτρο), και όταν το άδειασα μέσα σε ένα 4λιτρο μπετονάκι έφτασε έως τη μέση. Γι'αυτό το λόγο και μόνο αν το ήξερα από την αρχή δε θα το αγόραζα γιατί κάθε 8 ώρες περίπου θέλει άδειασμα επειδή το έχω σε ημιυπόγειο. Τελικά σύνδεσα το λάστιχο και το έχω δίπλα στη πόρτα του μπάνιου :( Το δοχείο ήταν το πρώτο πράγμα όταν έψαχνα αφυγραντήρα και τελικά την πάτησα από αυτό.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Μέγεθος δοχείου
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • achilleas1924
      5
      4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Κάνει πολύ καλή δουλειά, συντονίζει μερικές φορές και κάνει θόρυβο αλλά όπως λέει και το βιβλίο του, αν βάλεις ένα κομμάτι λάστιχο από κάτω, σταματάει. Η λειτουργία Smart είναι η καλύτερη επιλογή.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • kostaskoyrniotis24
      5
      3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Είναι πολύ καλός. Κατέβασε άμεσα την υγρασία στο σπίτι 80 τετραγωνικών. Αθόρυβος με μεγάλο δοχείο νερού. Γενικά vfm.

      • Ρύθμιση υγρασίας
      • Αθόρυβος
      • Μέγεθος δοχείου
      • Ποιότητα υλικών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;

    Ερωτήσεις

    627 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    despoinaiordan

    Τον έχω 2 μήνες και δούλευε άψογα. Εδώ και λίγες μέρες έχει τρελαθεί η μέτρηση του ποσοστού υγρασίας (αλλάζει γρήγορα) και δε μαζεύει νερό στο δοχείο παρόλο που είχε υγρασία στην εξώπορτα

    eirinidemir

    Ξεκίνησε από το 72% και δουλεύει συνεχόμενα 12 ώρες και έχει μείνει σταθερά στο 65% είναι φυσιολογικό;

    pasxaliaa123

    Αν το σπίτι σας έχει γενικά πρόβλημα υγρασίας ναι, αν όχι (όπως στο δικό μου) μπορεί να ρίξει την υγρασία μέχρι 45%, εμείς το έχουμε στο 55% και απλά κλείνει κάθε φορά που πιάνει τις τιμές που πρέπει.

    Η αποθηκούλα που έχουμε που έχει τρομερό πρόβλημα υγρασίας θέλει 2 μέρες για να πέσει κάτω από 60%.

    Δες όλες τις ερωτήσεις (16)
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες