Τεκτονικό δίκαιο
Επιστημονικά Βιβλία

Τεκτονικό δίκαιο Κωδικός: 20554177

Είναι αληθές ότι στην νομική βιβλιογραφία δεν απαντάται πόνημα, που να έχει, ως αντικείμενο, το Τεκτονικό Δίκαιο. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στο ότι η τεκτονική κοινότητα, για λόγους που δεν χρειάζεται...

Δες όλη την περιγραφή

Είναι αληθές ότι στην νομική βιβλιογραφία δεν απαντάται πόνημα, που να έχει, ως αντικείμενο, το Τεκτονικό Δίκαιο. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στο ότι η τεκτονική κοινότητα, για λόγους που δεν χρειάζεται εδώ να αναφερθούν, έχει θεωρηθεί, ως μια sui generis προς τις ελληνικές παραδόσεις κοι νότητα. Αυτή η άποψη ενισχύεται και από το γεγονός ότι έχει μεταφρασθεί...

Δες όλη την περιγραφή
72,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Φίλιππος Δ. Δημητρίου

από 72,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 72,00 €

  2. 80,00 €

Περιγραφή

Είναι αληθές ότι στην νομική βιβλιογραφία δεν απαντάται πόνημα, που να έχει, ως αντικείμενο, το Τεκτονικό Δίκαιο. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στο ότι η τεκτονική κοινότητα, για λόγους που δεν χρειάζεται εδώ να αναφερθούν, έχει θεωρηθεί, ως μια sui generis προς τις ελληνικές παραδόσεις κοι νότητα. Αυτή η άποψη ενισχύεται και από το γεγονός ότι έχει μεταφρασθεί εσφαλμένα η γαλλική λέξη "maconnerie".
Η λέξη αυτή στην ελληνική γλώσσα σημαίνει "τεκτονισμός" και προ έρχεται από την γαλλική λέξη "macon", που σημαίνει τέκτων. Στην Ελλάδα η μεν λέξη "maconnerie" είχε μεταφρασθεί με την λέξη "μασσωνισμός" ή "μασονισμός", η δε λέξη "macon" είχε μεταφρασθεί με την λέξη "μασόνος". Αυτές οι λέξεις απέκτησαν την έννοια της "κλειστού μυστηριακού και μυστικιστικού κύκλου οργάνωσης των μελών", που αλληλοϋποστηρίζονται και που ενώνουν τις οικονομικές και άλλες δυνάμεις τους, προκειμένου να ποδηγετούν κυβερνήσεις ή κυβερνητικές συνθέσεις οργάνων.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δίκαιο - Δικαιώματα
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
784
Έτος έκδοσης
2019

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες