Call of Duty: Modern Warfare PS4 Game (Used)

Call of Duty: Modern Warfare PS4 Game (Used)Κωδικός: 20808604

Σιγή ασυρμάτου...

Εξοπλιστείτε για μια τολμηρή και αφηγηματική επανακυκλοφορία της κλασικής σειράς Modern Warfare του Call of Duty. Βυθιστείτε σε μια ωμή και συναρπαστική ενσάρκωση της σειράς Modern...

Δες όλη την περιγραφή

Σιγή ασυρμάτου...

Εξοπλιστείτε για μια τολμηρή και αφηγηματική επανακυκλοφορία της κλασικής σειράς Modern Warfare του Call of Duty. Βυθιστείτε σε μια ωμή και συναρπαστική ενσάρκωση της σειράς Modern Warfare.

Αυτή η νέα έκδοση του παιχνιδιού, που αναπτύχθηκε από την Infinity Ward, τη δημιουργό της σειράς παιχνιδιών Modern Warfare, θα σας παρασύρει σε μια...

Δες όλη την περιγραφή
19,90
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 19,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 19,90 €

  2. 27,00 €

  3. 23,00 €

Περιγραφή

Σιγή ασυρμάτου...

Εξοπλιστείτε για μια τολμηρή και αφηγηματική επανακυκλοφορία της κλασικής σειράς Modern Warfare του Call of Duty. Βυθιστείτε σε μια ωμή και συναρπαστική ενσάρκωση της σειράς Modern Warfare.

Αυτή η νέα έκδοση του παιχνιδιού, που αναπτύχθηκε από την Infinity Ward, τη δημιουργό της σειράς παιχνιδιών Modern Warfare, θα σας παρασύρει σε μια σκληρή εκστρατεία ιστορίας ενός παίκτη που έχει ως στόχο να ξεπεράσει τα όρια και να θέσει νέες σταθερές για τη σειρά.

Πάρτε μέρος σε συγκλονιστικές, μυστικές επιχειρήσεις μαζί με μια ιδιαίτερη, παγκόσμια ομάδα από ειδικούς πράκτορες και αντάρτες, και αντιμετωπίστε τους εχθρούς σας σε πασίγνωστες περιοχές της Ευρώπης και εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής

Εκστρατεία

Βιώστε μια σκληρή και καθηλωτική εκστρατεία ενός παίκτη που ξεπερνά τα όρια και σπάει τους κανόνες με έναν τρόπο που μόνο το Modern Warfare μπορεί.

Παιχνίδι πολλαπλών παικτών

Αντιμετωπίστε τους καλύτερους από όλον τον κόσμο στην απόλυτη διαδικτυακή πλατφόρμα διασκέδασης ενός ολοκληρωμένου και κλασικού παιχνιδιού πολλαπλών παικτών.

Συνεταιρικό παιχνίδι

Μαζέψτε την ομάδα σας και παίξτε συνεταιρικά σε μια σειρά από επίλεκτες αποστολές που είναι προσβάσιμες τόσο από βετεράνους, όσο και από νέους παίκτες.

Ρίξτε μια ματιά στην πιο καθηλωτική λειτουργία πολλών παικτών του Witness Call of Duty που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
PS4
Είδος
Action, Arcade, First Person, Shooter
Έτος Κυκλοφορίας
2019
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Ερωτήσεις

83 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Tasos_konst__

το παρέλαβα από ΕΛΛΙΝΙΚΟ κατάστημα και μου είναι στα ιταλικά και ισπανικά μόνο, δεν έχει άλλες γλώσσες, υπάρχει κάποια λύση για αυτό?

Makis_Karameros

Κανονικά θα έπρεπε να στους είχε στα αγγλικά αλλά μπορείς σίγουρα να το αλλάξεις στις ρυθμίσεις

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)