Για τον Μενέλαο Παλλάντιο
Βιβλία Τέχνης

Για τον Μενέλαο Παλλάντιο Κωδικός: 208201

Στις 11 Μαρτίου 1996, στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αθηνών ο Ακαδημαϊκός μουσουργός Μενέλαος...

Δες όλη την περιγραφή

Στις 11 Μαρτίου 1996, στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αθηνών ο Ακαδημαϊκός μουσουργός Μενέλαος Παλλάντιος, μετά από την απόφαση που έλαβε παμψηφεί η Γ.Σ. του Τμήματος. Τον Μενέλαο Παλλάντιο προσφώνησε ο Αντιπρύτανης, καθηγητής Χαράλαμπος Προυκάκης. Η...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 3,35 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,35 €

Περιγραφή

Στις 11 Μαρτίου 1996, στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αθηνών ο Ακαδημαϊκός μουσουργός Μενέλαος Παλλάντιος, μετά από την απόφαση που έλαβε παμψηφεί η Γ.Σ. του Τμήματος. Τον Μενέλαο Παλλάντιο προσφώνησε ο Αντιπρύτανης, καθηγητής Χαράλαμπος Προυκάκης. Η αναγόρευση του τιμωμένου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος, καθηγητή Γιώργο Αμαργιανάκη.
Το έργο του Μενέλαου Παλλάντιου παρουσίασε ο καθηγητής - Ιστορικής μουσικολογίας Απόστολος Κώστιος. Το κείμενο της ομιλίας αυτής (θεωρημένο καί εφοδιασμένο με "Σημειώσεις" και "Βιβλιογραφία"), δημοσιεύεται στο τεύχος αυτό.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μουσική
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
41
Έτος έκδοσης
1999
Διαστάσεις
20x13 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες