Ισχυρή απόδοση, κάθε στιγμή Ανακάλυψε τη νέα σειρά Duoflex
Ad
Bissell ProHeat 2x Revolution Ηλεκτρική Σαμπουανιέρα 800W
Διάφορες Συσκευές Καθαρισμού

Bissell ProHeat 2x Revolution Ηλεκτρική Σαμπουανιέρα 800W Κωδικός: 20836137

Επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι!

Το καθαριστικό χαλιών BISSELL ProHeat 2X Revolution είναι ένα ισχυρό, ελαφρύ και εύκολο στην κατασκευή καθαριστικό χαλιών που επιτυγχάνει επαγγελματικά

Δες όλη την περιγραφή

Επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι!

Το καθαριστικό χαλιών BISSELL ProHeat 2X Revolution είναι ένα ισχυρό, ελαφρύ και εύκολο στην κατασκευή καθαριστικό χαλιών που επιτυγχάνει επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να νοικιάσετε καθαριστικό.

Δες όλη την περιγραφή
349,80
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+50,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 349,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    349,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    349,90 €

  3. 446,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    349,89 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    349,89 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    349,80 €

  7. 370,39 €

Περιγραφή

Επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι!

Το καθαριστικό χαλιών BISSELL ProHeat 2X Revolution είναι ένα ισχυρό, ελαφρύ και εύκολο στην κατασκευή καθαριστικό χαλιών που επιτυγχάνει επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να νοικιάσετε καθαριστικό.

Με δώδεκα σειρές Dual Dirtlifter® PowerBrushes και σταθερή θερμοκρασία νερού και χωρητικότητα δεξαμενής 3.7 λίτρων, το BISSELL® ProHeat TM 2X Revolution TM Carpet & Tissue Washer ανεβάζει τον καθαρισμό χαλιών σε επαγγελματικά επίπεδα. Αφαιρέστε τις βρωμιές και τους λεκέδες από όλα τα χαλιά με ένα σύνολο εργαλείων που καθιστούν εύκολο τον καθαρισμό σκάλων, ταπετσαριών και όλων αυτών των δυσπρόσιτων περιοχών.

Η λειτουργία Express Clean προσφέρει γρήγορο και εύκολο καθάρισμα που στεγνώνει σε περίπου μία ώρα , ώστε εσείς και τα κατοικίδια σας να επιστρέψετε στα πατώματά σας. Ο ελαφρύς σχεδιασμός και το πόδι χαμηλού προφίλ διευκολύνουν τον ελιγμό γύρω και κάτω από τα έπιπλα.

Σχεδιασμένο ειδικά για να πλένετε και να καθαρίζετε βαθιά τα χαλιά σας, αφαιρώντας απαλά τα σημεία και τους λεκέδες

Ισχυρή συσκευή καθαρισμού ταπήτων με 12 σειρές περιστρεφόμενων πινέλων DirtLifter για την απομάκρυνση της ακαθαρσίας

3.7 λίτρα χωρητικότητας δεξαμενής, για να καθαρίσετε περίπου 40m2 έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ξαναγεμίζετε και να αδειάζετε τις δεξαμενές συχνά

Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα και εξειδικευμένα εργαλεία για τον καθαρισμό των σκαλοπατιών, την ταπετσαρία και πολλά άλλα

Το σύστημα δύο δεξαμενών κρατά καθαρό και βρώμικο νερό ξεχωριστό

Ο θερμαινόμενος καθαρισμός παρέχει βέλτιστη απόδοση καθαρισμού ανά πάσα στιγμή

Ισχυρή αναρρόφηση Surround που παρέχει χρόνο στεγνώματος 1 ώρας

Το Custom Cleaning σας επιτρέπει να επιλέξετε τη σωστή λειτουργία για τις εργασίες καθαρισμού

Εύκολη απομάκρυνση των δεξαμενών για εύκολη πλήρωση / εκκένωση

Αφαιρούμενο μπροστινό ακροφύσιο και πόδι χαμηλού προφίλ

8cm σκληρή βούρτσα λεκέδων και 8oz επαγγελματικό μοντέλο καθαρισμού μοκέτας που περιλαμβάνεται

Κατασκευαστής

Bissell

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1858N
Είδος
Σαμπουανιέρα
Τροφοδοσία
Ρεύματος
Ισχύς
800 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ikouklis1
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απλά τέλειο, κάνει εξαιρετική δουλειά, γρήγορο πλύσιμο των χαλιών χωρίς να κουράζεστε, αφαιρεί όλη την βρωμιά και το βλέπεις στο δοχείο συλλογής του βρώμικου νερού, μετά από το καθάρισμα τα χαλιά πρέπει να μείνουν στον ήλιο για να φύγει η υγρασία, εξαιρετικό προϊόν που θα κάνετε γρήγορα απόσβεση από το ταπητοκαθαρηστηριο, όσο για ανταλλακτικά εκτός από την αντιπροσωπεία στην Αθήνα, παραγγέλνετε και από έξω με πολύ μικρότερο κόστος

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gauzer
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορά πέρσι το Μάιο. Χρήση σε χαλιά shaggy και καναπέ. Βλέποντας διάφορα σχόλια πιστεύαμε ότι ότι δεν είναι και η καλύτερη εφαρμογή για shaggy ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Σίγουρα πολύ καλύτερη δουλειά από το να γίνει με πλυστικό - λάστιχο - σκούπα και κυρίως σε ελάχιστο χρόνο. Πέραν του πόσο καθαρίζει λόγω απορρυπαντικού είδαμε φοβερή διαφορά και στα στερεά απορρίμματα ενώ τα χαλιά πριν την πλύση είχαν σκουπιστεί με miele C1 power και τιναχτεί κρεμασμένα κάθετα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos Magg
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η σκούπα μετά από πολύ ψάξιμο στην αγορά του εξωτερικού κύριος Αμερικής που πλένουν τις μοκέτες τους ειναι η καλυτερη που θα μπορούσα να βρω εδώ, ειδικά σε αυτήν την τιμη. Καθαρίζει χαλια(όχι τύπου φλοκάτες προσοχή) και καναπέδες εξαιρετικα καλά, σε συνδυασμό με το καθαριστικο της εταιρίας.Επλυνα όλα τα χαλια του σπιτιού και μετά τα άπλωσα για να μην μείνει υγρασία. Η σκούπα έβγαλε είδη τα λεφτά της μόνο από το καθαριστήριο.Έκανα και το αμάξι μου και εννοείται έγινε καινούργιο και μετα από 15 χρόνια που το έχω έβγαλε την εργοστασιακή μυρωδιά πράγμα απίστευτο μύριζει και δείχνει καινούργιο πάλι. Πεντε αστέρια από εμένα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • m.valkovafs
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μου αρέσει αρκετά. Κάνει πόλη καλή δουλειά, καθαρίζει πολύ καλά ακόμα και τα χοντρά χάλια. Το μόνο μειονέκτημα (το αγόραζα για αυτό το λόγο εξαρχής) έχω κουτάβι το οποίο ακόμα δεν έχει μάθει μόνο έξω να κάνει τσίσα όποτε τώρα με το χαλί νομίζει είναι πάνα και πηγαίνει εκεί κάποιες φορές. Δύστυχος η οσμές παραμένουν στο πολύ χοντρό χαλί. Αλλά θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του και αν δεν ήταν αυτό, στο καθάρισμα είναι πολύ καλό. Βάζω και φωτό να δείτε ότι το χαλί είναι αρκετά χοντρό περίπου 4εκ. ύψος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xristini_
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καθαρά χαλιά, έπιπλα και εσωτερικό αυτοκίνητου. εύκολη χρήση και αποτελεσματική, προτείνω χρήση με ωτο ασπίδες λόγω θορύβου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Yannis_Sasa
    5
    20 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χρησιμοποιήθηκε εκτενώς σε χαλιά και μοκέτες (πλήν τύπου σάγκυ ή με κρόσια) και σε όλες τις βαθμίδες λειτουργίας καθώς και χρήση όλων των εξαρτημάτων. Ιδανικό για τακτικό φρεσκάρισμα (πλύσιμο-καθάρισμα) στη θέση του διακόπτη ''EXPRESS CLEAN'', όπου γίνεται και μέγιστη οικονομία νερού-καθαριστικού, με ελαφρώς νωπό το χαλί και στέγνωμα αυτού εντός του σπιτιού μέσα σε 30΄ - 40'. Αντίθετα, στις άλλες δύο θέσεις του διακόπτη λειτουργίας, ''DEEP CLEAN'' & ''MAX CLEAN'', χρησιμοποιέιται περισσότερο νερό-καθαριστικό και εννοείται μιλάω για χρήση σε δύσκολή βρωμιά ή ακόμη και χρόνια βρωμιά (λεκέ)... εδώ όντως μπορεί και να μουσκέψει το χαλί, ιδιαίτερα αν επιμείνεις πολλή ώρα πάνω στο λεκέ και καλό θα έιναι να γίνεται μια ηλιόλουστη ημέρα όπου και θα απλωθεί έξω το χαλί για να στεγνώσει. Βολικό είναι επίσης και το μικρό ακροφύσιο για επιτόπου λεκέδες ή και χρόνιους τοπικούς λεκέδες, όπου η δύναμη που ασκήται στο τρίψιμο γίνεται με το χέρι, σαν να έχεις αντίστοιχη βούρτσα και μάλιστα βοήθησε σε τοπικό χρόνιο λεκέ (μαγειρικό λάδι) να βγεί από το να χρησιμοποιήσω για ώρα όλη την ηλεκτρική μηχανή. Γενική εντύπωση 1ης χρήσης και για αυτό που υπόσχεται να κάνει.... ΑΡΙΣΤΗ. Δύσκολα την βρίσκεις στην Ελληνική αγορά και εάν την βρείς, σίγουρα έχει μεγάλη οικονομική διαφορά με το εξωτερικό [(Ελλάδα: τελική τιμή με μεταφορικά 298,00€), (τώρα έχει 349,00€)] όταν η κουνιάδα μου στη Γερμανία την αγόρασε 226,00€ και εάν την αγόραζα και εγώ +52,00€ μεταφορικά για Ελλάδα... Παραθέτω τα link της εταιρείας καθώς και το link των αναταλλακτικών, σε περίπτωση που χρειαστούν διότι όπως προλόγισα, είναι δυσεύρετη η αγορά της στην Ελληνική επικράτεια, πόσο μάλλον τα όποια ανταλλακτικά χρειαστούν! https://www.bissellspares.eu/ & https://www.bissellspares.eu/carpet-cleaner/catalogue.pl?path=606373.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    9 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή τύχη να βρείτε ανταλλακτικά !!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

67 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
sofinats

Θα ήθελα να ρωτήσω, τελικά πόσες επιλογές δίνει στον καθαρισμό; Υπάρχει και η επιλογή "Max"; Επίσης, έχει καλή απόδοση και αν κάποιος αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα-δυσλειτουργία. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Withiniosakv

Το μόνο αρνητικό που βρήκα εγώ είναι ότι το καθάρισμα του ίδιου του μηχανήματος είναι λίγο ιδιαίτερο και θέλει λίγο κόπο παραπανω.
Έχει λειτουργία και για βαθύ καθάρισμα

Maria_Macrinisiou

Χρειάζεται συγκεκριμένο απορρυπαντικο η μπορείς να χρησιμοποιήσεις εμπορίου;
Εάν χρειάζεται συγκεκριμένο απορρυπαντικο, είναι εύκολο να το βρεις;

Withiniosakv

Κάνεις ότι μίξη θέλεις αρκεί να μην δημιουργήσεις πολύ αφρό δηλ θέλει ελάχιστο απορρυπαντικό,μαλακτικό κλπ

MANOS_KI

Καλησπέρα!! Είναι αποτελεσματική η σκούπα;; Αξίζει;

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες