Smart Hubs

Google Nest Mini (2nd Gen) Charcoal Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Google Home Κωδικός: 21013674

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth
  • Συμβατό με Google Assistant
  • Αριθμός ηχείων: 1
  • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
  • Διαθέτει μικρόφωνο
Δες όλη την περιγραφή

51,61
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 42,90 €

Περιγραφή

Smart speaker, ικανό να χειρίζεται συσκευές στο ίδιο δίκτυο μέσω WiFi και Bluetooth, με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Google Assistant.

Aπευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα έξυπνο ηχείο για το σπίτι τους που να μπορεί να ελέγχει τη μουσική, να απαντά σε ερωτήσεις, να διαχειρίζεται το ημερολόγιο, να παρέχει πληροφορίες για τον καιρό, τα νέα, τον αθλητισμό, την τεχνολογία και άλλα θέματα. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές έξυπνου σπιτιού, όπως έξυπνους λαμπτήρες ή έξυπνες πρίζες, ώστε να ελέγχει τις συσκευές αυτές μέσω φωνητικών εντολών. Το Google Nest Mini (2ης γενιάς) είναι επίσης κατάλληλο για χρήση από άτομα που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους στο σπίτι ή στο γραφείο τους, καθώς και για άτομα που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε έναν προσωπικό βοηθό όλο το 24ωρο.

Γνωρίστε το Google Nest Mini 2nd Gen

Το κύριο χαρακτηριστικό του Google Nest Mini 2nd Gen, είναι η ενσωμάτωση της έξυπνης ψηφιακής βοηθού, Google Assistant. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, μπορείτε να μιλήσετε στην Google Assistant και να λάβετε πληροφορίες, να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, και να αυτοματοποιήσετε τη λειτουργία έξυπνων συσκευών στο χώρο σας, μέσω της εφαρμογής Google Home.

Μουσική

Με βελτιωμένες ηχητικές επιδόσεις, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, και οικολογική υφασμάτινη επένδυση, το Google Nest Mini 2nd Gen σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία εφαρμογών (Spotify, Google Play Music, Deezer),  για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική.

Ψυχαγωγία

Μπορείτε να συγχρονίσετε εφαρμογές όπως το Youtube και το Netflix με το Google Nest Mini, ώστε να προβάλλουν την αγαπημένη σας σειρά, ταινία ή όποιο άλλο video θέλετε, σε συμβατή smart display, μόνο με τον ήχο της φωνής σας.

Τι είναι όμως το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

  • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.
  • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

  • Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.
  • Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

  • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.
  • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.
  • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.
  • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Συνδεσιμότητα με Bluetooth και Wi-Fi

  • Bluetooth: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth και έχει εύρος 10 μέτρα περίπου.
  • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.

Skroutz tips

Φροντίσαμε και μάθαμε για σένα!

Σύμφωνα με τις απόψεις χρηστών το Google Nest Mini (2nd Gen) διαθέτει: 

  • Eύκολη σύνδεση με την εφαρμογή Google Home.
  • Δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής σε διάφορες εφαρμογές όπως το YouTube Music, το Spotify και το Apple Music.
  • Δυνατότητα ρύθμισης της αυτόματης λειτουργίας Night Mode και ταυτόχρονα της λειτουργίας "Μην ενοχλείτε".
  • Άμεση ανταπόκριση και ποιοτική κατασκευή.
  • Δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο.

Το smart hub δεν δέχεται εντολές στα ελληνικά.

Ακόμα, οι χρήστες προτείνουν όταν δίνετε εντολές στη συσκευή να μην υπάρχει αρκετός θόρυβος στον χωρό, για να σας "ακούει" καλύτερα.


Κατασκευαστής

Google

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1
Μικρόφωνο
Ναι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Γκρι

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Google Home
Συνδεσιμότητα
Wi-Fi, Bluetooth

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+6Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

nothere
5
30 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Έχω και Google Home (το μεγαλύτερο αδερφάκι του) και nest mini, οπότε θα συγκρίνω μεταξύ των δύο:
- Το mini είναι πιο όμορφο
- Σε ακούει λίγο καλύτερα από το Home (έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον)
- Μπορεί να μπει στον τοίχο (έχει ενσωματωμένη τρύπα για να πιαστεί σε ένα καρφί στον τοίχο)
- Όταν βάλεις το mini στον τοίχο, έχει καλό μπάσο
- Όταν παίζεις μουσική και στο Home και στο Mini ταυτόχρονα σε δύο δωμάτια και πας από το δωμάτιο του mini στο δωμάτιο του Home, θα καταλάβεις ότι το mini _δεν_ έχει μπάσο και ακούγεται σαν παλιό ραδιοφωνάκι
- Μετά γυρίζεις στο δωμάτιο του mini και βλέπεις πόσο μικρό είναι και του δικαιολογείς απόλυτα τον ήχο του. Του λες ότι είναι πολύ καλό και ακούγεται τέλεια και πηγαίνεις να ακούσεις στο δωμάτιο του Home...

Τελικά είναι θέμα χρήσης και απαιτήσεων. Πχ. το nest mini είναι _πολύ_ ωραίο να το βάλεις στο μπάνιο σου, ή δίπλα από το κρεβάτι σου, ενώ το Google Home θα το βάλεις στην Κουζίνα ή στο Σαλόνι (αν δεν έχεις κάτι μεγαλύτερο εκεί).

Επίσης, είναι δυνατόν εδώ και λίγο καιρό να έχεις δύο Google Home ή Nest mini σε stereo mode (μέχρι πρότινος ήταν δυνατόν μόνο σε Home Max), οπότε ίσως ανοίγονται μερικές ακόμα προοπτικές χρήσης...

  • Ένταση ήχου
  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

koritsaros
2
18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Έχω συνδέσει το κλιματιστικό και την τηλεόραση, καθώς και μια έξυπνη πρίζα τα οποία χειρίζομαι σχεδόν αποκλειστικά με τη φωνή μου. Μπορείς να πεις στην τηλεόραση να παίξει την τάδε σειρά στο νετφλιξ, να χειριστείς την ένταση και να ανοιγοκλείσεις τη θέρμανση στο σπίτι (κλιματιστικό) και τα φωτά (έξυπνη πρίζα). Το ηχείο του είναι πολύ καλύτερο από μιας σονυ 50αρας τηλεόρασης κατ εμέ και άνετα γεμίζει ένα δωμάτιο. Λειτουργεί ως ξυπνητήρι, χρονόμετρο, ειδοποιήσεις κλπ. Αν έχεις πάνω από 1 μπορείς να στείλεις μηνύματα φωνής από το ένα στο άλλο σαν γουόκι τοκι. Επίσης συνδέονται και μεταξύ τους ώστε να παίζει η ίδια μουσική σε όλο το σπίτι.

Update 29/11/22
Έχει ένα δίμηνο που συμπεριφέρεται παράξενα, Να σημειώσω πως έχω 2.
Το ένα από την αρχή ήταν λίγο προβληματικό αλλά πλέον έχουν και τα δυο προβλήματα. Δεν ξέρω σε τι μπορεί να ευθύνεται. Το ένα ηχείο το χρησιμοποιούσα στην αρχή σαν ξυπνητήρι μεσώ σποτιφαι, αλλά μετά από ένα εξάμηνο περίπου χτυπούσε το ξυπνητήρι σε πολύ χαμηλή ένταση (ενώ το είχα ρυθμίσει σε υψηλότερη) και μετά έλεγε "Something went wrong" σε πολύ υψηλή ένταση (πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που είχα ρυθμίσει). Μέτα από λίγο καιρό άρχισε να έχει θέματα με την τηλεόραση. Του έλεγα να παίξει νετφλιξ και μια το έκανε την άλλη έλεγε δεν είναι συμβατό με την τηλεόραση (ενώ για κάνα χρόνο δούλευε κανονικά με τη συγκεκριμένη τηλεόραση). Ενώ η τηλεόραση είναι ανοιχτή του λέω να την κλείσει και λέει πως δεν μπορεί. Έχω κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αρκετές φόρες και στην τηλεόραση και στο ηχείο. Έχω επικοινωνήσει με την google αλλά δεν έχουν βοηθήσει.

Το δεύτερο ηχείο έχει λίγες εβδομάδες που λέει μόνο του "Something went wrong" μέσα στην ησυχία, χωρίς να ακούγονται θόρυβοι ή να του μιλήσω. Επίσης, ενώ έχω ρυθμίσει να ακούγεται αντρική φωνή, σε πολλές απαντήσεις που δίνει απαντάει με γυναικεία φωνή. Χθες το ξυπνητήρι δεν χτύπησε ποτέ σαν να μην είχα βάλει ξυπνητήρι (και άργησα πολύ στη δουλειά...) αλλά όταν το ρώτησα αν έχω ξυπνητήρια μου ανάφερε το ξυπνητήρι που έχω κάθε πρωί. Τα έκανα άλλη μια φορά επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις εχθές, αλλά σήμερα αυτό που χρησιμοποιώ ως ξυπνητήρι πάλι δεν χτύπησε ποτέ και δεν ανταποκρινόταν αμέσως όταν του μιλούσα. Εν τέλει απάντησε με αρκετή καθυστέρηση σε τρομερά υψηλή ένταση πάλι.

Καταλήγω στο ότι κάτι στο λογισμικό πάει λάθος και ευελπιστώ να φτιάξουν στο μέλλον, αλλά ομολογώ πως είναι κρίμα γιατί ήταν πολύ χρήσιμα για καθημερινή βοήθεια σε τέτοια πράγματα και πλέον είναι τόσο αναξιόπιστα που δεν τα χρησιμοποιώ...

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Συνεργάζεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Qiao_Zhi_Wei
    5
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    έχω αγοράσει γύρω στα 12-14 κομμάτι, εδώ και πολλά χρόνια (όταν είχε 20 ευρώ).
    έχουν τοποθετηθεί σε συγγενικά σπίτια ώστε να μιλάμε όταν δεν έχουν σήματα κινητά τους τηλέφωνα και όταν τα χάλκινα καλώδια είναι "κομμένα".
    μέχρι τώρα λειτουργούν ικανοποιητικά., χωρίς προβλήματα.
    ο ήχος σε εσωτερικό χώρο είναι μια χαρά.
    στις αυλές και τα χωράφια είναι απλά ικανοποιητικός..
    Λειτουργούν ταυτόχρονα , αλλά και χωριστά.
    αν έχετε κάποιον φίλο που γνωρίζει από ηλεκτρονικά μπορεί να σας τα φτιάξει να τροφοδοτούνται και από power bank, και όχι μόνο από την πρίζα του σπιτιού.
    Για 20-25-30 ευρώ αξίζουν να πάρετε μερικά.
    Για 40-50 και 80 ευρώ που τα πουλάνε το 2024, πάρτε ΜΟΝΟ ΕΝΑ εφόσον το έχετε ΑΝΑΓΚΗ.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • paulosxatzixaralampous1
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    την έχω εδώ και ένα χρόνο είναι ότι καλύτερο και αξίζει τα λεφτά του

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lappas46
    1
    0 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    κριμα που δεν μπορω να βαλω αρνητικα αστερια, θα εβαζα απο καρδιας -5. αλλο ενα αθλιο προιον της google. απιστευτα προβληματικο στην εγκατασταση, ακομα πιο προβληματικο στη συνδεση ως ηχειο. συνεχεις αποσυνδεσεις παροτι σε δικτυο ανω των 30mbit, δοκιμη σε συνδεση με repeater και δικτυα κινητων, καμια επιτυχια. παναθλιο απλα.

    • Συνδέεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Saber_Mlayeh

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    It is worth its money for sure.
    After first connection, it lost connection with my lamps and had to reset if completely, just 30min after first installation. Sometimes it doesn't understand my command of turning the light on and instead it puts music, even though I have perfect English with no accent. But one week since then and still all is good. Maybe a bug, but for the trouble, I give it 4 stars.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • EviTzaneta
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καταπληκτική συσκευή!Δυνατά ηχεία και πολύ γρήγορη σύνδεση για μια τόσο μικρή συσκευή,ακόμη συνδέεται με το Bluetooth με το κινητό και μπορείς να κάνεις cast τον ήχο που παίζει στο κινητό σου(μεταφορά ήχου από το κινητό στο ηχείο).

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sofoklis_Margaritis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από ThikiShop

    Απλά απίστευτο!! Μικρό, οικονομικό, πολύ απλό στη χρήση, με άπειρες δυνατότητες!! Συνεχώς ανακαλύπτεις και νέες λειτουργίες!! Και ο ήχος;! απίστευτα καλος για το πόσο μικρό είναι!!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavross28
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καταπληκτικά ηχεία για μια συσκευή τόσο φθηνή δεν θα το περίμενε κανείς.Εύκολη διαμόρφωση και απαντάει σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα που το ρωτάς.
    Ακόμη υποστηρίζει Spotify και TuneIn,το ρωτάς και παίζει.Αλλα για να παίξει το τραγούδι που θέλεις πρέπει να έχεις Spotify Premium.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • elenilag90
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το συνδέσαμε με σκούπα ρομπότ και λάμπα. Κάνει καλά τη δουλειά του και ακούει από μακρυά (μόνο τον άντρα μου όμως). Βάζουμε μουσική και η ένταση είναι ικανοποιητική.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jaos1984
    3
    1 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    είπα να το δοκιμάσω λογω youtube music αφου η αλεξα δεν παιζει και με την πιστη οτι ολα θα λειτουργουν τελεια. Δεν εντοπιζει την τηλεοραση Lg, το να αυξησεις μειώσεις την ενταση του ηχου λογω των touch κουμπιων ειναι σπαστικο. Παει για δώρο.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panikospe
    4
    0 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τα αγγλικά μου. Δεν ξέρω αν φταίμε προφορά μου η όχι. Πάντως είμαι γρήγορο σε ανταπόκριση και δυνατό ηχείο.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • niva2gr
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρησιμοποιώ σερί έναν χρόνο μαζί με άλλο ένα. Πολύ καλή κατασκευή, σχετικά καλή ποιότητα ήχου σε σχέση με το μέγεθός του, εύκολη συνδεσιμότητα με συμβατές συσκευές. Πάρα πολύ αξιόπιστο. Τα μειονεκτήματά του αφορούν την εφαρμογή google assistant και δεν έχουν σχέση με τη συσκευή αυτή καθαυτή.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mikeobin
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό σε όλα του! Ικανοποιητική ποιότητα ήχου και άμεση ανταπόκριση κάθε φορά που θα πεις "Hey google"

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos_skaperdas
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    μου ήρθε με αγγλικό φορτιστή αλλά το κατάστημα μου συμπεριέλαβε και ένα πολύ καλό αντάπτορα για ευρωπαϊκό βύσμα μπρίζας ... όλα καλά μία χαρά

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • JohnnyTech
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ό,τι καλύτερο έχω αγοράσει τον τελευταίο καιρό.
    Ξυπνητήρι μέσω spotify για να μην έχεις συνέχεια το κινητό δίπλα σου.
    Integration με tunein για ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο(και ελληνικά).
    Πανεύκολη εγκατάσταση και διαχείριση μέσα από το google home app.
    Ήχος εξαιρετικός ό,τι χρειάζεται ένα μικρό δωμάτιο.
    Reminders,calendar,alarms,μέχρι random ερωτήσεις π.χ για αθλητισμό.
    Μόνο αρνητικό ίσως για κάποιο κόσμο ότι δεν δέχεται εντολές στα ελληνικά αλλά οι εντολές δουλεύουν και με κακιά προφορά.
    Θα αγοράσω άμεσα και ένα δεύτερο για να συγχρονίζεται ο ήχος ανάμεσα στα δωμάτια.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andreas_Vas
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η επιλογή μου ήταν για να αυξήσω τα ηχεία που έχω συνδεδεμένα με το Google Nest Hub (2nd Gen)

    Ο ήχος που βγάζει είναι πολύ ωραίος, όπως και το Nest Hub έτσι και αυτό έχεις τις ίδιες επιλογές αλλά χωρίς οθόνη, μπορείς μέσα από την εφαρμογή να ρυθμίσεις τα μπάσα και τα πρίμα. Ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός, καθαρός και μπασάτος. Αυτό που παρατήρησα είναι, ότι όταν το βάζεις αρκετά δυνατά χάνει το μπάσο και έχω την αίσθηση ότι πέφτει η ποιότητα του ηχείο.

    Γενικά, οι εντολές εκτελούνται γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

    Έχει την δυνατότητα να μπει σε τοίχο καθώς έχει υποδοχή να μπει μια βίδα.

    Μια λεπτομέρεια που παρατήρησα είναι, όταν το έχεις στο τοίχο και θες να το περιστρέψεις λίγο, πχ μπορεί να επιστρέφετέ η επένδυση και να χάνει την ευθυγράμμιση που έχει με τα led.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bagelis_Karalis
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Τρομερό και φθηνό. Άμεση ανταπόκριση. Ακούει αμέσως, απαντάει αμέσως, χειρίζεται συσκευές τέλεια. Το πήρα στην αρχή μόνο του και μετά άρχισα να εξοπλίζω το σπίτι σιγά σιγά με smart συσκευές τις οποίες ελέγχει άψογα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • steve tash
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Εξαιρετικό. Κάνει ακριβώς αυτά που υπόσχεται και που έχουν αναφέρει οι προηγούμενοι χρήστες από κάτω. Τρομερά ποιοτική κατασκευή, άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε συνθήκη και πολύ δυνατό ηχείο για το μέγεθος του.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fragiskos.sakellaridis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Επειδη σε iphone δεν υποστηριχεται η φωνητικη εντολη του Google home ''Hey google'' πηρα αυτο και ξεγνοιασα. Για 25 ευρω ειναι τιμιότατη επιλογή

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnmak96
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάνει τη δουλειά του. Εγώ το έχω κυρίαρχα για έλεγχο φωτισμού και ήχου και ανταποκρίνεται.
    Νομίζω ότι θα προτιμούσα να είχα πάρει alexa βέβαια γιατί οι συμβατότητα της amazon είναι μεγαλύτερη σε ποικιλία προιόντων. Αλλά αυτό έχει να κάνει με τί συσκευές θέλεις να το συνδέσεις και να ελέγχεις.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MichailDimDrakomathioulakis
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική σχέσι ποιότητας τιμής, με πλήθος λειτουργιών από την Google, όπως έλεγχος συσκευών έξυπνου σπιτιού, ακρόασι podcasts ή ακρόασι μουσικής απ’ το Spotify (εφόσον έχετε σχετικό λογαριασμό).
    Για το μέγεθος και την τιμή του ο ήχος είναι εξαιρετικός, όχι βέβαια αυτός που θα λάβετε από εξειδικευμένες στον ήχο εταιρείες, όπως η Marshall, η Bose ή η Sonos.
    Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε δύο ηχεία που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο ώστε να λειτουργούν ως ένα κι έτσι να έχετε στερεοφωνικό ήχο.
    Τέλος, έχει λειτουργία Bluetooth, οπότε μπορείτε να το ζευγοποιήσετε με άλλες συσκευές και ν’ ακούτε μουσική ή ό,τι άλλο θέλετε και μ’ αυτόν τον τρόπο.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georel
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    φαίνεται πολύ καλό υλικό κατασκευής,
    η βοηθός ανταποκρίνεται άμεσα πολύ πιο γρήγορα από ότι στο κινητό,
    σίγουρα χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση,
    πολύ καλό ηχείο στη μουσική.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Γιάννης Αγαπητός
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ όμορφο προϊόν. το έχω στην κατοχή μου περίπου μισό μήνα και Το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσα να πω ότι έχει είναι ότι όταν έχεις τέρμα τη φωνή σε κάποια σημεία λίγο χαλάει ο ήχος . Αμα έχεις την ένταση στο 75% θα είσαι παραπάνω από ικανοποιημένος.24 ευρώ το πηρα.Δεν εχω μεγαλύτερες απαιτήσεις. τις εντολές τις κάνει σωστά. Πολύ σπάνια να μη με ακούσει γιατί έχει ρύθμιση ευαισθησίας μικροφώνου. Έχει ρύθμιση επίσης για τα μπάσα και τα πρίμα .Με λίγα λόγια πολυ ικανοποιημένος και απο τον ήχο ,εμφάνιση και λειτουργικότητα στις εντολές.Για χώρο 20 τετραγωνικών είναι ιδανικό κατα την γνώμη μου

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_Zygolikas
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δουλεύει άψογα και συνεργάζεται απόλυτα με όλες τις συσκευές που είναι στην σουίτα του Google Ποιοτική κατασκευή,αξιοπρεπεστατος ήχος παρά το μέγεθός του ηχείου και σωστή ευαισθησία μικροφώνου

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MILTIADIS 1987
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό. Βάζω τρία αστεράκια γιατί θα ήθελα λίγο πιο δυνατό ήχο στο τέρμα και γιατί δεν έχει ελληνικά.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kastanac19
    3
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ καλό, αλλά ακόμα εφόσον δεν υποστηρίζει ελληνικά, για να γίνει απόλυτα λειτουργικό, υπολείπεται σε επιδόσεις. Ευτυχώς η τιμή του το κάνει ελκυστικό, για κάποιους που θέλουν να πειραματιστούν ή να προετοιμαστούν για το αύριο.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Rafail_Louloudis
    3
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ως κατασκευη δεν με χαλαει, ειναι και απο ανακυκλωμενο υλικο οποτε νιωθω και καλυτερα (χαχα). Εχει ενσωματωμενο μικροφωνο, εννοειται, και διακοπτη που σβηνει το μικροφωνο. Εχει 4 φωτα που δείχνουν ποτε ακουει, και αλλα 2 touch κουμπια απο πανω για volume up/down. Η χρηση του ξεκλειδωνει την κατηγορια "routines" στο google home app, και σε συνδυασμό με αλλες smart συσκευές έχει την ικανοτητα να αυτοματοποιησει ενα σπιτι. Επισης εχει ενα αρκετα καλο ηχειο, προφανώς οχι σε επαγγελματικο μουσικο επιπεδο, αλλα μια φορα για mood music απο spotify δεν με χαλαει καθολου

    Παρολα αυτα, πολλες φορες δεν ακουει, ή ακιυει βλακειες, χωρις να παιζει υποχρεωτικα μουσικη ή κατι αλλο απο πισω. Εξακολουθει να κάνει το μεγαλυτερο μερος της δουλειας του ως smart assistant, και για τα λεφτα του ειναι πολυ πολυ worth, αλλα χωρις να θελω να φανει οτι περίμενα jarvis, θα ηθελα να ειναι λιγο καλυτερο/να με ακούει καλυτερα/να μην κολλαει ωρες ωρες

    That said, το προτεινω

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Teo_Doulke
    4
    1 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρωτη εμπειρια και απο οτι καταλαβα πολλες φορες δεν πιανει τις φωνητικες εντολες ειδικα , σε εμενα που την εχω κοντα στην τηλεοραση. Σε γενικες γραμμες ειναι καλο και με αρεσε . Θα προτιμουσα την Alexa νομιζω, με τα σχολια που εχω διαβασει.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1701 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
nothere

Όχι, δεν υποστηρίζει. Δες εδώ https://support.google.com/googlenest/answer/7550584 στο κάτω μέρος "Languages you can use" για "Speakers".
Είναι πάντως αρκετά καλό στο να καταλαβαίνει τα Αγγλικά ακόμα και με κακή προφορά. Και δεν είναι και πολλά πράγματα που θα του πεις: "Set timer for x minutes", "Play some music", "What's the weather outside", "Turn it up", κτλ. Απλά πράγματα δηλαδή...

Alex_Kabib

30 Απριλίου 2023, υποστηρίζει ελληνικά???

Θέλω να το πάρω δώρο στους γονείς και δεν ξέρουν Αγγλικά κλπ

thodoris_mug

Όχι ακόμη δεν έχουν βάλει τήν ελληνική γλώσσα δυστυχώς.

kos_stamos1

Γνωρίζετε αν μπορώ να δώσω μέσω της εφαρμογής google home εντολή να παίξει από youtube π.χ. τραγούδι ή video χωρίς να είμαι στο χώρο που βρίσκεται η συσκευή (δηλαδή συνδεδεμένος στο ίδιο wifi);;;

thodoris_mug

Μέσω της εφαρμογής δεν γίνεται αυτό από όσο έχω δει.. Αν έχεις την γλώσσα μόνο αγγλικά γυρισμένη σου δίνει ένα μικρόφωνο. Αλλιώς από το κινητό αλλά κ πάλι αν δεν είσαι στο ηχείο δίπλα να δώσεις την εντολή

atzereme

Αφού είδα κι έπαθα να το συνδέσω από iPhone , ακολούθησα ta tips που βρήκα εδώ και τα κατάφερα . Εκεί όμως που είναι αδύνατο να συνδεθεί είναι με τη Hue bridge μου… έχω κάνει άπειρες δοκιμές … τίποτα Ξέρει κανείς κάτι ;;;

Δες όλες τις ερωτήσεις (31)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες