Juro-Pro Eco 25L RC Αφυγραντήρας με Ιονιστή 25lt
Αφυγραντήρες

Juro-Pro Eco 25L RC Αφυγραντήρας με Ιονιστή 25ltΚωδικός: 21116590

Ο αφυγραντήρας Eco 25L RC της εταιρείας Juro-Pro έχει την ικανότητα να απορροφήσει 25 λίτρα νερού μέσα σε 24 ώρες. Είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 100m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οφέλη Χρήσης:
• Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να είναι ο αέρας πιο "άνετος", ενώ απομακρύνει τα φυσικά...

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις:

  • Ισχύς: 320W
  • Ικανότητα Αφύγρανσης: 25lt/ημέρα
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 5.3lt
  • Επίπεδο Θορύβου: 38.5dB
  • Πλάτος: 35.8cm
  • Βάθος: 25.5cm
  • Ύψος: 60.4cm

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

306,99
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+41,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 306,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 306,99 €

Περιγραφή

Ο αφυγραντήρας Eco 25L RC της εταιρείας Juro-Pro έχει την ικανότητα να απορροφήσει 25 λίτρα νερού μέσα σε 24 ώρες. Είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 100m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οφέλη Χρήσης:
• Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να είναι ο αέρας πιο "άνετος", ενώ απομακρύνει τα φυσικά και ορατά σημάδια υγρασίας, όπως η μούχλα στους τοίχους ή η συμπύκνωση υδρατμών με τη μορφή σταγονιδίων νερού στα παράθυρα.
• Βοηθά στην πρόληψη παθήσεων που οφείλονται στην υψηλή υγρασία, όπως οι αλλεργίες και το άσθμα.
• Κατά τους χειμερινούς μήνες αυξάνει θερμοκρασία του χώρου έως και 3°C, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα έξοδα της θέρμανσης, άρα προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων.

• Αποσπώμενο Δοχείο Νερού:
Διαθέτει μεγάλο αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 5.3 λίτρων, το οποίο δε χρειάζεται συχνό άδειασμα λόγω του μεγάλου μεγέθους του. Μία στο τόσο μπορείτε να το καθαρίζετε με σαπούνι και νερό για την αποφυγή δημιουργίας μούχλας. Επίσης, το νερό που συγκεντρώνεται στο δοχείο του αφυγραντήρα είναι απιονισμένο και μπορεί να αξιοποιηθεί για χρήσεις στις οποίες δε θέλουμε νερό με άλατα, όπως π.χ. στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου. Προσοχή όμως, δεν είναι τόσο μεγάλης καθαρότητας για να έρχεται σε επαφή με τα καθαρά ρούχα, άρα δεν προτείνεται για χρήση στο ατμοσίδερο.

• Ιονιστής:
Διαθέτει λειτουργία ιονιστή που απελευθερώνει θετικά και αρνητικά ιόντα, βοηθώντας έτσι στην εξουδετέρωση βακτηριδίων και μικροβίων, σκόνης, δυσάρεστων οσμών και αιωρούμενων σωματιδίων. Παράλληλα, καθαρίζει τον αέρα από μυρωδιές που προέρχονται από τον καπνό ή δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα, βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα. Προτείνεται για άτομα με αλλεργίες και για χώρους όπου μένουν μωρά ή ηλικιωμένοι άνθρωποι.

• Αθόρυβη Λειτουργία:
Είναι αθόρυβος, καθώς κατά τη λειτουργία του ο θόρυβος δεν ξεπερνά τα 38.5db. Αυτό τον καθιστά κατάλληλο για χρήση κατά την διάρκεια του νυχτερινού σας ύπνου ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειάζεστε ησυχία.

• Πρόγραμμα Στεγνώματος Ρούχων:
Το ειδικό πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων παρέχει γρήγορο στέγνωμα, χωρίς να συσσωρεύεται η υγρασία από τα νωπά ρούχα στον χώρο σας, αφού όλη η υγρασία θα καταλήξει στη δεξαμενή νερού του αφυγραντήρα. Απλά τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα (κατά προτίμηση μικρό) δωμάτιο με την πόρτα κλειστή, και τον αφυγραντήρα κοντά στα ρούχα και επιλέξτε τη λειτουργία στεγνώματος ρούχων.

• Αυτόματη Επανεκκίνηση:
Λειτουργία που μετά από διακοπή ρεύματος ο αφυγραντήρας επαναλειτουργεί αυτόματα.

• Σύνδεση Αποχέτευσης:
Με την λειτουργία σύνδεσης αποχέτευσης, ξεχάστε για πάντα το άδειασμα του δοχείου νερού. Απλά συνδέστε το σωληνάκι αποστράγγισης στη συσκευή και τοποθετήστε το στο σιφόνι της αποχέτευσης. Έτσι δε χρειάζεται άδειασμα το δοχείο νερού κάθε φορά που γεμίζει. Προτείνεται για χρήση σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα υγρασίας και το δοχείο νερού θα γεμίζει πολύ συχνά, όπως για παράδειγμα ένα υπόγειο ή μια αποθήκη.

• Χρονοδιακόπτης:
Διαθέτει χρονοδιακόπτη, που βοηθάει στο να προγραμματίζετε τις ώρες λειτουργίας του και να ενεργοποιείται / απενεργοποιείται αυτόματα στον χρόνο που έχετε ορίσει. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το ενεργειακό κόστος, άρα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

• Φίλτρο HEPA:
Με φίλτρο Hepa, το οποίο μπορεί να απομακρύνει έως και το 99,97% της σκόνης, γύρης, μούχλας, βακτηρίων και άλλων αερομεταφερόμενων σωματιδίων. Κατασκευασμένο από ίνες, μέσα στις οποίες παγιδεύονται οι ρύποι του αέρα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από τις ώρες λειτουργίας του αφυγραντήρα.

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις:

  • Ισχύς: 320W
  • Ικανότητα Αφύγρανσης: 25lt/ημέρα
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 5.3lt
  • Επίπεδο Θορύβου: 38.5dB
  • Πλάτος: 35.8cm
  • Βάθος: 25.5cm
  • Ύψος: 60.4cm

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ικανότητα Αφύγρανσης
25 lt/ημέρα
Ισχύς
320 W
Επίπεδο Θορύβου
38,5 dB
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
5,3 lt
Τεχνολογία Αφύγρανσης
με Συμπιεστή
Φίλτρο HEPA
Ναι
Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ιονιστής
Ναι
Σύνδεση Αποχέτευσης
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Ναι
Αυτόματη Επανεκκίνηση
Ναι
Wi-Fi
Όχι
Στέγνωμα Ρούχων
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
35,8 cm
Βάθος
25,5 cm
Ύψος
60,4 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ALFA_VITA54
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μοντέλο μάλλον του 2019 στα 247 ευρω σε προσφορά τον 11/2020.
    Η εγγύηση 5 χρόνων (και 10 στον συμπιεστή) της Juro Pro, αλλά μόνον αν γίνεται ετήσιο σέρβις.
    Τα πλαστικά του μέτριας ποιότητας και αντοχής - έχω δεί πολύ καλύτερα σε άλλα κινέζικα μηχανήματα.
    Διαθέτει ιονιστή και συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία ένα λεπτό φίλτρο ενεργού άνθρακα & φίλτρο hepa.
    Μέτριος θόρυβος όπως και στους περισσότερους αφυγραντήρες του εμπορίου.
    Τα ροδάκια του, μισοκρυμένα στη βάση είναι μικρά και ευτελή, κάνοντας τη ζωή δύσκολη για μετακίνηση σε πατώματα με χαλιά και παρόμοια.
    Ικανοποιητικό μέγεθος δοχείου νερού. Χωρίς WiFi αλλά με τηλεκοντρόλ που σαφώς εξυπηρετεί και με χρονοδιακόπτη για αυτόματη παύση λειτουργίας μετά 1-24 ώρες.
    Η πρώτη επαφή μου με το service για κάποιες ερωτήσεις, μου άφησε θετικές εντυπώσεις.
    Κατά τα λοιπά...πόσο θα αντέξει δεν ξέρω, αλλά μετά από 1 μήνα λειτουργίας δουλεύει απροβλημάτιστα και πραγματικά μαζεύει αποτελεσματικά την υγρασία.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα υλικών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannis_varzokas
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καλό μηχάνημα με μεγάλο κάδο και μεγάλη δυνατότητα αφυγρανσης!
    Καλή κατασκευή με μέτρια υλικά.....
    το πρώτο μήνα όλα καλά.....το δεύτερο μήνα και μέχρι και σήμερα μου κάνει ένα πολύ ψιλό θόρυβο και δεν ξέρω γιατί....
    είναι σπαστικό γιατί άμα τον ακούσεις μια φορά κολλάει το μυαλό σου μετά και δεν σε αφήνει να το προσπεράσεις...... παρόλο που ο θόρυβος του αέρα που βγάζει είναι δυνατότερος ....θα πάρω το σέρβις να δω τι θα μου πούνε...
    θόρυβος κάνει σαν ενα air condition.....
    τα ροδακια του είναι καλά και μπορεί μετακινηθεί πενευκολα....σε γενικές γραμμές είναι άνω του μέσου όρου σε ποιότητα μπορώ να πω!
    αν λυθεί και αυτό με το θόρυβο απο το σέρβις θα μπορώ να μιλήσω για ένα παρα πολύ καλό αφυγραντήρα!

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα υλικών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sklikas
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό μηχάνημα... αξίζει τον κόπο... βέβαια η τεχνολογία προχωράει εάν και διαφημίζεται ως... «Ο πιο οικονομικός αφυγραντήρας 25L στην κατηγορία του (μόνο 320W), με μεγάλη κάλυψη έως 130m²...» θεωρώ ότι στην κατανάλωση υπάρχουν ελαφρώς καλύτεροι.... βέβαια μέχρι στιγμής ήταν η καλύτερη επιλογή δεδομένου ότι ήταν ετοιμοπαράδοτος... στα συν το μεγάλο δοχείο συλλογής νερού... η πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής... αρκετά χαμηλά επίπεδα θορύβου (όχι όμως και τελείως αθόρυβο)... τα πολλαπλά φίλτρα καθαρισμού του αέρα (φίλτρο σκόνης, φίλτρο ενεργού άνθρακα και HEPA H13)... ο ιονιστης που με την βοήθεια των φίλτρων καθαρίζει την ατμόσφαιρα.... καθώς και η 5ετης εγγύηση όλης της συσκευής και η 10ετης του μοτέρ... επίσης ένας άλλος παράγοντας ήταν και το σέρβις που διαθέτει η συγκεκριμένη εταιρεία... σε σχέση με άλλους αφυγραντηρες είναι ελαφρύς όσο πρέπει... στην κατηγορία του τα μοντέλα είναι βαριά... τα ποιοτικά ροδάκια δεν κολλάνε και έτσι εύκολα μετακινείται από χώρο σε χώρο... το κερασάκι είναι το τηλεχειριστήριο που δεν χρειάζεται να μετακινηθείς (καλό για ηλικιωμένους)... λείπει το WiFi αλλά είναι λίγο υπερβολή... άπαξ και το βάλεις στο αυτόματο προγραμμα αυτό ανάβει και σβήνει όταν πρέπει αφού μετρα συνεχώς τα επίπεδα υγρασίας... εν κατακλείδι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος...

    Μετά από ένα χρόνο: Άψογος... λειτουργεί μια χαρά... αθόρυβος ακριβώς όπως περιγράφεται στα σχόλια επάνω... μόνιμα στο αυτόματο πρόγραμμα... κάνει φανταστική δουλειά και εξαφανίζει πολύ γρήγορα την υγρασία.... δεν τον σβήνουμε καθόλου... το αυτόματο πρόγραμμα διαβάζει τις συνθήκες και εάν είναι επιθυμητές δεν λειτουργεί απλά βλέπεις το πράσινο λαμπάκι αναμμένο... Μείναμε τόσο ικανοποιημένοι που πήραμε δώρο την ίδια συσκευή στην αδερφή μου... από άλλες εταιρίες θεωρώ ότι η κατασκευή του είναι πολύ καλή... τώρα εάν υπάρχει καλύτερη δεν έτυχε να καθίσω να δοκιμάσω όλα τα μοντέλα της αγοράς.... τα ροδάκια απίστευτα... εάν και δεν εμπιστεύομαι πολύ μάρκες όπως JuroPro για το συγκεκριμένο μοντέλο θα πω ότι μέχρι στιγμής μου βγήκε καλό! (Η φωτό μετά ένα χρόνο χρήσης.)

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη