Έρωτας σε δύο Χρόνους
Λογοτεχνικά Βιβλία στα Ελληνικά

Έρωτας σε δύο Χρόνους Κωδικός: 21278753

Ο "Έρωτας σε δύο χρόνους" είναι ένα μινιμαλιστικό μυθιστόρημα πάνω στο βασικό συστατικό του έρωτα: τον χρόνο. Ο Γεράσιμος Θεοδόσης απαντά στο ερώτημα κατά πόσο αλλάζει ο έρωτας καθώς αλλάζουν οι...

Δες όλη την περιγραφή

Ο "Έρωτας σε δύο χρόνους" είναι ένα μινιμαλιστικό μυθιστόρημα πάνω στο βασικό συστατικό του έρωτα: τον χρόνο. Ο Γεράσιμος Θεοδόσης απαντά στο ερώτημα κατά πόσο αλλάζει ο έρωτας καθώς αλλάζουν οι χρόνοι του. Τι γίνεται κάθε φορά που το αίτιό του απομακρύνεται από το αποτέλεσμά του αποκτώντας αυτοτελή υπόσταση; Όταν οι πρωταγωνιστές του έργου, μέσα σε ένα...

Δες όλη την περιγραφή
5,18
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 4,83 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,30 €

  2. 6,29 €

  3. 4,83 €

  4. 5,25 €

  5. 5,25 €

  6. 5,18 €

  7. 4,90 €

  8. 4,89 €

  9. 6,30 €

  10. 5,60 €

  11. 5,25 €

Περιγραφή

Ο "Έρωτας σε δύο χρόνους" είναι ένα μινιμαλιστικό μυθιστόρημα πάνω στο βασικό συστατικό του έρωτα: τον χρόνο. Ο Γεράσιμος Θεοδόσης απαντά στο ερώτημα κατά πόσο αλλάζει ο έρωτας καθώς αλλάζουν οι χρόνοι του. Τι γίνεται κάθε φορά που το αίτιό του απομακρύνεται από το αποτέλεσμά του αποκτώντας αυτοτελή υπόσταση; Όταν οι πρωταγωνιστές του έργου, μέσα σε ένα ταξίδι επανασύνδεσης των κορμιών και των ψυχών τους, γίνονται θεατές των πράξεών τους; Ό,τι απεύχονται και προσπαθούν αγωνιωδώς να αποφύγουν, τελικά καταλήγουν να το αποδεχτούν ως αδήριτη πραγματικότητα. Ούτε να λιποτακτήσουν ούτε να πολεμήσουν μπορούν.

Ο "Έρωτας σε δύο χρόνους" είναι η ιστορία ενός "ακυβέρνητου έρωτα" μεταξύ μιας καθηγήτριας και του -κατά οκτώ χρόνια νεώτερου- μαθητή της. Με αυτό το έργο του ο Γεράσιμος Θεοδόσης μάς μιλά για την αλήθεια, την περιουσία που καθένας μας χάνει ή έχασε παίζοντας με τα ζάρια της ζωής. Ξετυλίγοντας το κουβάρι της σχέσης των δυο ηρώων ο συγγραφέας βγάζει στην επιφάνεια πάθη και λάθη τους μέσα από το σταδιακό ξεγύμνωμά τους και τους αρνείται τη συγχώρεση μετά από είκοσι τέσσερα χρόνια που είχαν να ειδωθούν.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
62
Έτος έκδοσης
2019
Διαστάσεις
21x14 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βραβευμένο
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες