Whirlpool AKR 685/1 IX Απορροφητήρας Καμινάδα 60cm Inox
Απορροφητήρες Κουζίνας

Whirlpool AKR 685/1 IX Απορροφητήρας Καμινάδα 60cm InoxΚωδικός: 21385554

Ο απορροφητήρας της εταιρείας Whirlpool τοποθετείται στον τοίχο. Είναι σχεδιασμένος με ένα διακοσμητικό που καλύπτει τη σωλήνα εξαγωγής αέρα και μοιάζει με καμινάδα.

Δες όλη την περιγραφή

Ο απορροφητήρας της εταιρείας Whirlpool τοποθετείται στον τοίχο. Είναι σχεδιασμένος με ένα διακοσμητικό που καλύπτει τη σωλήνα εξαγωγής αέρα και μοιάζει με καμινάδα.

Δες όλη την περιγραφή
128,23
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Αγόρασε μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 128,23 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 128,23 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    188,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    187,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    188,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    188,00 €

  6. 139,18 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    189,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    209,00 €

  9. 128,22 €

  10. 169,00 €

  11. 164,30 €

  12. 209,00 €

Περιγραφή

Ο απορροφητήρας της εταιρείας Whirlpool τοποθετείται στον τοίχο. Είναι σχεδιασμένος με ένα διακοσμητικό που καλύπτει τη σωλήνα εξαγωγής αέρα και μοιάζει με καμινάδα.

  • Αυξημένη ενέργεια και αποδοτικότητα κόστους. Το σύστημα φωτισμού LED διαρκεί 10 φορές περισσότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες και χρησιμοποιεί 90% λιγότερη ενέργεια.
  • Απολαύστε καθαρό αέρα στην κουζίνα σας, κάθε στιγμή. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool περιλαμβάνει ένα φίλτρο καθαρισμού αέρα άνθρακα, που προστατεύει αποτελεσματικά την κουζίνα σας από τις οσμές και τα λίπη.
  • Ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool μπορεί να λειτουργήσει είτε σε λειτουργία Απαγωγής είτε σε λειτουργία Ανακύκλωσης (απαιτείται φίλτρο), ώστε να σχεδιάσετε την κουζίνα σας με απόλυτη ελευθερία.
  • Εύκολος έλεγχος. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool περιλαμβάνει αναλογικά χειριστήρια, σχεδιασμένα με γνώμονα την απλότητα και την ευκολία χρήσης.
  • Τέλειος συγχρονισμός. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool περιλαμβάνει έναν εύχρηστο χρονοδιακόπτη, για πρόσθετη ευκολία.
  • Εύκολος έλεγχος. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool διαθέτει συρόμενο χειριστήριο, που παρέχει ξεκούραστο έλεγχο της συσκευής σας.
  • Ευέλικτη απόδοση. Αυτός ο απορροφητήρας Whirlpool παρέχει 3 επιλογές ταχύτητας, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού εξαγωγής.

Κατασκευαστής

Whirlpool

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Καμινάδα
Απορροφητική Ισχύς (Max)
395 m³/h
Τύπος Φίλτρων
Μεταλλικά
Λειτουργία Αέρα
Εξαγωγή ή Ανακύκλωση
με 2 Μοτέρ
Όχι
Χρώμα
Inox

Διαστάσεις

Πλάτος
60 cm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή κλάση
D
Μέση Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
56,5 kWh/y
Ρευστοδυναμική Απόδοση
D
Απόδοση Φωτισμού
C
Απόδοση Κατακράτησης Λίπους
D
Επίπεδο Θορύβου
69 dB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • germaniatis
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά ποιοτική κατασκευής και είμαι ικανοποιημένος από την αγορά του. Είναι όλος φτιαγμένος από inox λαμαρίνα, που σημαίνει ότι δεν παθαίνει τίποτα, ούτε ξεβάφει ούτε σκουριάζει, αλλά όπου ακουμπήσεις φαίνεται δαχτυλιά και θέλει καθάρισμα με υγρό και πανί. Τοποθετείται εύκολα με τρεις βίδες και ούπα που περιλαμβάνονται, έχει και πατρόν για να τρυπήσεις χωρίς να μετράς. Για κάποιο περίεργο λόγο δε βίδωναν οι λεπτές βίδες για τη στερέωση του κάθετου κομματιού, έβαλα δικές μου λαμαρινόβιδες και έγινε η δουλειά. Αυτός ο απορροφητήρας βγάζει έξοδο σωλήνα Φ150, οι παλιές εγκαταστάσεις έχουν σωλήνες Φ120, αγοράζετε μια πλαστική συστολή από είδη κιγκαλερίας και το προσαρμόζετε εύκολα. Στη χρήση, κάνει καλά τη δουλειά του, έχει 3 σκάλες, δεν τον λες ούτε αθόρυβο ούτε ενοχλητικό, κάπου στο μέσο όρο. Ο διακόπτης έχει λίγο σκληρή αίσθηση, ελπίζω να μην έχει θέμα αξιοπιστίας. Τα φίλτρα βγαίνουν πανεύκολα και πλένονται. Δεν είναι ο πιο εξελιγμένος σε ντιζάιν, ούτε έχει οθονίτσες και κουμπάκια αφής (που χαλάνε με μεγάλο κόστος επισκευής) όμως δίνει μοντέρνα άποψη στην κουζίνα και αξίζει σαν επιλογή στη μέση κατηγορία "ούτε φτηνιάρικο, ούτε πανάκριβο και εξεζητημένο"

    • Απόδοση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

36 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη