iHealth Neo BP5S Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου BP5S
Πιεσόμετρα

iHealth Neo BP5S Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου BP5SΚωδικός: 21563247

Ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου της εταιρείας iHealth, το οποίο μετρά την αρτηριακή πίεση.

  • Είδος: Ψηφιακό
  • Χρήση: Μπράτσου

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ακρίβεια στις μετρήσεις του και έχει εύκολο χειρισμό.

135,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 135,00 €

Περιγραφή

Ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου της εταιρείας iHealth, το οποίο μετρά την αρτηριακή πίεση.

  • Είδος: Ψηφιακό
  • Χρήση: Μπράτσου

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ακρίβεια στις μετρήσεις του και έχει εύκολο χειρισμό.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψηφιακό
Χρήση
Μπράτσου
Bluetooth
Όχι
Αρρυθμία
Όχι
Τροχήλατο
Όχι
Στηθοσκόπιο
Όχι

Μέγεθος

Από
-
Έως
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ep82silv
    5
    48 στους 48 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Επιτέλους ένα πραγματικά συμπαγές και πραγματικά αξιόπιστο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου!

    Πλεονεκτήματα:
    1) Είναι από τα ελάχιστα πολλαπλώς κλινικώς πιστοποιημένα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα σε τόσο λεπτό (slim) μέγεθος. Όχι απλά με γενική πιστοποίηση CE, ούτε απλώς επειδή η μάρκα είναι επώνυμη. Κατατάσεται στη 5άστερη κατηγορία σε όλα τα τεστ, από ανεξάρτητους φορείς, τη στιγμή που από τα πλέον επώνυμα κατατάσονται 4άστερα.
    2) Χωρίς καθόλου καλώδια και σωληνάκια κατά τις μετρήσεις.
    3) Χωράει άνετα μέσα από φόρμα ή γενικά φαρδύ μανίκι, αν θέλετε πχ. να το χρησιμοποιήσετε εν είδει holter πιέσεως 24ώρου (πιέζοντας χειροκίνητα το κουμπί μετρήσεων. Δεν κάνει μόνο του μετρήσεις σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα).
    3) Φορτίζει με micro usb, από το φορτιστή του κινητού σας, οπότε τέλος η διαδικασία με τις κλασσικές μπαταρίες και τα προβλήματά τους.
    4) Αφού σεταριστεί αρχικώς με το app και συνδεθεί με το smartphone, γίνεται πολύ εύχρηστο.
    5) Χρόνος μέτρησης πιέσεως ~20s.
    6) Διατηρεί στη μνήμη της συσκευής 200 μετρήσεις (χωρίς το smartphone), για γρήγορη εποπτεία με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου (Μ).
    7) Υπάρχει δυνατότητα διαχείρισης μετρήσεων (διαγραφή κτλ) μέσα από το app.
    Αν θέλετε ξεχωριστό ιστορικό πχ για κάθε μέλος μιας οικογένειας, τότε θα πρέπει να δημιουργηθούν (δωρεάν) τόσα διαφορετικά accounts όσα και τα μέλη της οικογένειας και πριν από κάθε μέτρηση να γίνεται σύνδεση στο αντίστοιχο account.
    8) Στο app έχει χρήσιμα στατιστικά γραφήματα ιστορικού μετρήσεων. για κάθε account/χρήστη.
    9) Μπορούν να εξαγχθούν αποτελέσματα μετρήσεων σε εύχρηστη μορφή pdf, csv, xls, για αξιολόγηση από ιατρό, αρχείο κτλ, για κάθε χρήστη ξεχωριστά.
    10) Η εταιρία απαντάει στα ερωτήματα ταχύτατα, σε λιγότερο από 12 ώρες. Έναρξη επικοινωνίας απευθείας μέσα από το app και κατόπιν μέσω email.
    11) Περιλαμβάνεται κομψή και slim θήκη μεταφοράς.
    12) Update 2023-01-23: Το νέο iHealth app ενσωματώνει και τη μέθοδο αυτόματης τριπλής μέτρησης, ώστε να βγαίνουν ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα (το παλιό app πλέον λέγεται iHealth Legacy).

    Μειονεκτήματα:
    1) Δε μετράει πίεση "μόλις το βγάλετε από το κουτί". Χρειάζεται προεργασία.
    Πρέπει να φτιάξετε account μέσω smartphone στο app του κατασκευαστή. Όταν τατκτοποιήσετε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να πάρει μετρήσεις και χωρίς το smartphone και να ενημερώσει τα στατιστικά του app στο smartphone όποτε επιθυμείτε εσείς.
    2) Σε κάποια παλιά smartphones (πχ <2017), η εφαρμογή "ζορίζεται" και πετάει διάφορα errors. Με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του app συνήθως διορθώνονται. Οι μετρήσεις δε χάνονται. Είναι στο cloud και ξανακατεβαίνουν μόλις κάνετε login στο account σας.
    3) Update 2023-01-23: Μπορεί να είναι συνδεδεμένο με 1 smartphone τη φορά (1:1). Δεν έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ταυτόχρονα με 2 ή περισσότερα, οπότε εάν ένας χρήστης θέλει να πάρει μέτρηση μέσω του δικού του account στο smartphone του, θα πρέπει το πιεσόμετρο να μην είναι συνδεδεμένο σε κάποιο άλλο smartphone άλλου χρήστη εκείνη τη στιγμή. Μάλλον αμελητέα λεπτομέρεια για το 90% της χρήσης του.

    Εν κατακλείδι:
    Η ευχρηστία που προσφέρει, σε συνδυασμό με τις πραγματικά αξιόπιστες μετρήσεις, το κάνει κυριολεκτικά εξαιρετικό προϊόν. Το πλεονέκτημα της εξαιρετικά συμπαγούς slim σχεδίασης υπερκαλύπτει την όποια αρχική δυστροπία στην ανάγκη προετοιμασίας της συσκευής.

    Έχω δοκιμάσει πολλά ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, πανάκριβα επώνυμα και μη, μπράτσου και καρπού. Mέχρι πριν από το BP5(S), όλα με απογοήτευαν στις μετρήσεις όταν ακολουθούσαν διαδοχικές μετρήσεις με κλασσικό αναλογικό πιεσόμετρο Ιαπωνικής κατασκευής. Eιδικά του καρπού, είναι πραγματικά θέμα τύχης να κεντράρει κανείς τον μικρό αισθητήρα του, στη στενή αρτηρία του καρπού, ώστε να πάρει αξιόπιστη μέτρηση ακόμη και από πανάκριβο πιστοποιημένο πιεσόμετρο.
    Η επιλογή του BP5S, έγινε μετά από εξαιρετικά χρονοβόρο ψάξιμο μηνών μεταξύ αποκλειστικώς κλινικώς πιστοποιημένων πιεσόμετρων, για να βρεθεί το καλύτερο ανάμεσα στα καλύτερα, διότι και μισή μονάδα απόκλιση, μπορεί να οδηγήσει στην άσκοπη λήψη θεραπείας. Δοκιμάστηκε εκτενώς και πραγματικά το απόλυτο σερί των αξιόπιστων μετρήσεων, ενθουσιάζει.

    Βγήκε λίγο σεντόνι αυτή η αξιολόγηση, αλλά είναι λεπτομέρειες ενός ακριβού προϊόντος που δεν αναφέρονται πουθενά κι αν το προμηθευτεί κάποιος που δεν έχει επαφή με τα smartphones θα εκνευριστεί δικαιολογημένα.

    Παραμένει όμως βολικό και για τους ηλικιωμένους, αφού πρώτα τους το προετοιμάσει κάποιος μικρότερος με επαρκή αντίληψη στα smartphones, καθώς οι μεν ηλικιωμένοι θα μπορούν να μετρούν μόνοι τους τη πίεσή τους πανεύκολα κι αξιόπιστα και τα δε παιδιά, να αποθηκεύουν στο smartphone τους το ιστορικό των μετρήσεων τους (πχ σε με 1 εβδομαδιαία επίσκεψη) ώστε να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης υγείας των αγαπημένων τους.

    Λεπτομέρειες χρήσης: Κατά το "Συγχρονισμός" του app, οι μετρήσεις του πιεσόμετρου περνάνε στο app του κινητού προσωρινά. Μετά που θα πατήστε "Αναφόρτωση 'Ολων Των Ενδείξεων" (ή μία-μία) οι μετρήσεις θα παραμείνουν μόνιμα στο app και θα διαγραφούν από τη συσκευή. Όσο βλέπετε μπλε βελάκι στο τέλος κάθε μέτρησης, αυτή θα είναι μόνιμη στο πιεσόμετρο και προσωρινή στο app (και θα παραμείνει στο app έως ότου το κλείσετε). Μετά την αναφόρτωση, το βελάκι γίνεται αχνό περίγραμμα στην αρχή της μέτρησης.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ευκολία χρήσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ευκολία χρήσης
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Είναι ευανάγνωστη η οθόνη του

Ερωτήσεις

39 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
G_F5197

Συνδέεται ικανοποιητικά με Android τηλέφωνα;

johemo77

Επειδή δεν ξέρω.... κατά τη διάρκεια της μέτρησης είναι απαραίτητο να είναι σε άμεση επαφή με το μπράτσο ή μπορεί να τοποθετηθεί/μετρήσει και πάνω από μανίκι π.χ. στη δουλειά κατά τη διάρκεια του χειμώνα

ep82silv

Οι προδιαγραφές του είναι για απόλυτη επαφή με το δέρμα.
Ωστόσο, μετά από αρκετές δοκιμές, μπορεί να μετρήσει σωστά πάνω από πολύ λεπτό (max 1 χιλιοστό) βαμβακερό εφαρμοστό μανίκι.
Το κλασσικό μακό μακρυμάνικο εσωτερικό μπλουζάκι, δηλαδή.
Πάνω από πιο χοντρό ύφασμα, πχ από μανίκι τύπου φόρμας ή λεπτής πιτζάμας, υπήρχαν κάποιες αποκλείσεις. Άλλωστε ξεφεύγει πολύ από τις προδιαγραφές του.

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)