Legrand Valena Χωνευτός Διακόπτης Dimmer χωρίς Πλαίσιο LED Περιστροφικός 300W σε Λευκό Χρώμα
Διακόπτες Dimmer

Legrand Valena Χωνευτός Διακόπτης Dimmer χωρίς Πλαίσιο LED Περιστροφικός 300W σε Λευκό ΧρώμαΚωδικός: 21632663

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τοποθέτηση: Χωνευτός
  • Τύπος: Μετώπη & Μηχανισμός
  • Λειτουργία: Περιστροφικός
  • Ισχύς έως 300W
  • Για Λάμπες LED, Πυράκτωσης, CFL
49,40
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 49,40 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
774263
Τοποθέτηση
Χωνευτός
Είδος
LED
Τύπος
Μετώπη
Λειτουργία
Περιστροφικός
Ισχύς
300 W
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • CharalamposVL
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα έχω 2 μήνες.
    1. Τα φώτα ανάβουν/σβήνουν 2 δευτερόλεπτα μετά το πάτημα του button, πράγμα απαράδεκτο. (Εκτός αν φταίνε οι GEYER/Philips λάμπες μου)
    2. Κάνει το βόμβο τον οποίο παρατήρησαν και οι άλλοι. Να πω όμως ότι έχω 2 και στο διπλανό δωμάτιο, δεν κάνουν βόμβο (έχω κάνει τράμπες κλπ). Η διαφορά είναι πως εκεί φεύγει καλωδίωση από το dimmer για να πάει πιο πέρα, για αλέ-ρετούρ. Εκεί δεν κάνει βόμβο ούτε πριν βάλω το αλέ-ρετούρ ούτε μετά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolas1709
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κινέζια σε μορφή legrand αρκετά έντονος θόρυβος όταν ντιμαρεις μόνο στο τέρμα είναι υποφερτός για διάρκεια στο χρόνο θα δείξει αλλά βλέποντας την ποιότητα δεν το βλέπω να διαρκεί

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • triankar
    2
    30 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Θα του έβαζα 5 αστεράκια αν δεν έκανε έναν ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ (buzzing) όσο είναι ρυθμισμένο σε οποιαδήποτε ενδιάμεση θέση. Μόνον στην φουλ ένταση είναι (σχεδόν) αθόρυβο. Έχω πάρει 6 dimmer για το σπίτι, όλα έχουν αυτό το θέμα. Παρήγγειλα τώρα για δοκιμή ένα dimmer της Master, ελληνικής κατασκευής, στα 21 ευρά. Έτσι και λειτουργεί καλύτερα από τα χιλιοδιαφημισμένα Legrand ...

    UPDATE 3/12/20:
    Ο ελληνικός λειτουργεί αθόρυβα. Μπορεί στην αφή και το "κλικ" του διακόπτη (το tactile experience δηλαδή) να μην είναι σαν της Legrand, πάντως λειτουργικά συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα.
    Επίσης να σημειώσω ότι από πολύ γνωστό πολυκατάστημα ηλεκτρολογικών ειδών, από όπου και τους αγόρασα, μου πρότειναν να χρησιμοποιώ μόνον λαμπτήρες από "μεγάλες μάρκες" με τους Legrand. Αν και τέτοιες διακρίσεις τις βρίσκω ως δικαιολογίες, πήγα και αγόρασα λοιπόν μερικούς Osram και αντικατέστησα σε ένα δωμάτιο τους Adeleq που είχα πάρει, και ο διακόπτης έκανε ακριβώς τον ίδιο θόρυβο.

    Να σημειώσω ότι το αρχικό συνολικό φορτίο στο dimmer ήταν 3Χ8.5Watt, σαφώς κάτω από τα 45Watt που δίνει ο κατασκευαστής ως όριο για λαμπτήρες LED στο συγκεκριμένο προϊόν (όπως ενημερώθηκα ... κατόπιν αγοράς), και οι Osram που πήρα ήταν των 7Watt.

    Ένας ηλεκτρονικός πάντως που άκουσε τον θόρυβο, είπε ότι τον κάνει το "θυρίστορ" (οπότε το πρόβλημα φαίνεται σχεδιαστικό στο dimmer). Και μετά σου λένε Legrand...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάνει φοβερό βόμβο, πραγματικά για τα σκουπίδια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη