Ο Γόρδιος Φιόγκος
Λογοτεχνικά Βιβλία στα Ελληνικά

Ο Γόρδιος Φιόγκος Κωδικός: 216499

Ο Γκέοργκ Πόλγκερ αφήνει το δικηγορικό του γραφείο στην Καρλσρούη για να ζήσει μια διαφορετική ζωή στη Νότια Γαλλία. Η γοητευτική φύση της είναι, όμως, το μόνο φιλόξενο στοιχείο στη νέα του ζωή, που...

Δες όλη την περιγραφή

Ο Γκέοργκ Πόλγκερ αφήνει το δικηγορικό του γραφείο στην Καρλσρούη για να ζήσει μια διαφορετική ζωή στη Νότια Γαλλία. Η γοητευτική φύση της είναι, όμως, το μόνο φιλόξενο στοιχείο στη νέα του ζωή, που περνάει περισσότερο άσκημα παρά καλά. Ώσπου μια μέρα ξαφνικά όλα θ' αλλάξουν. Χάρη σε κάποιες περίεργες συμπτώσεις γίνεται ιδιοκτήτης ενός μεταφραστικού...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Bernhard Schlink
  • Εκδότης: Κριτική
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 1999
  • Αριθμός σελίδων: 289
  • Κωδικός ISBN-13: 9789602181805
  • Διαστάσεις: 21×13
8,01
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 8,01 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,01 €

  2. 11,45 €

  3. 8,05 €

Περιγραφή

Ο Γκέοργκ Πόλγκερ αφήνει το δικηγορικό του γραφείο στην Καρλσρούη για να ζήσει μια διαφορετική ζωή στη Νότια Γαλλία. Η γοητευτική φύση της είναι, όμως, το μόνο φιλόξενο στοιχείο στη νέα του ζωή, που περνάει περισσότερο άσκημα παρά καλά. Ώσπου μια μέρα ξαφνικά όλα θ' αλλάξουν. Χάρη σε κάποιες περίεργες συμπτώσεις γίνεται ιδιοκτήτης ενός μεταφραστικού γραφείου. Ειδικότητα: Σχέδια κατασκευής μαχητικών ελικοπτέρων. Ο Πόλγκερ θα βρεθεί σε μια δίνη γεγονότων που εκτυλίσσονται σαν αστραπή και αλλάζουν τη ζωή του, όπου δεν ξεχωρίζει ο εχθρός από το φίλο, και ο ίδιος ανακαλύπτει έναν άλλο εαυτό.
Τα αστυνομικά μυθιστορήματα του Β. Schlink "Απόδοση δικαιοσύνης", "Ο γόρδιος φιόγκος" και "Η απάτη του Ζελμπ" διακρίθηκαν με λογοτεχνικά βραβεία και διασκευάστηκαν για τον κινηματογράφο. Το λογοτεχνικό του αριστούργημα "Διαβάζοντας τη Χάννα" κέρδισε το αναγνωστικό κοινό της Ευρώπης και της Αμερικής και μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες διατηρώντας μια υψηλή θέση στα παγκόσμια μπεστσέλλερ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αστυνομική Λογοτεχνία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
289
Έτος έκδοσης
1999
Διαστάσεις
21x13 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βραβευμένο
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες