Babylino Sensitive Chamomile 1+1 Πάνες με Αυτοκόλλητο No. 5+ για 13-27kg 84τμχ
Πάνες

Babylino Sensitive Chamomile 1+1 Πάνες με Αυτοκόλλητο No. 5+ για 13-27kg 84τμχΚωδικός: 21701081

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, χάρη στην ενισχυμένη απορροφητικότητά τους και τα πλαϊνά φράγματα ασφαλείας, προστατεύουν από ανεπιθύμητες διαρροές και προσφέρουν στο μωράκι σας τη στεγνότητα...

Δες όλη την περιγραφή

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, χάρη στην ενισχυμένη απορροφητικότητά τους και τα πλαϊνά φράγματα ασφαλείας, προστατεύουν από ανεπιθύμητες διαρροές και προσφέρουν στο μωράκι σας τη στεγνότητα που ζητάτε από μία πάνα.

Δες όλη την περιγραφή
17,60
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 17,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 17,60 €

Περιγραφή

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, χάρη στην ενισχυμένη απορροφητικότητά τους και τα πλαϊνά φράγματα ασφαλείας, προστατεύουν από ανεπιθύμητες διαρροές και προσφέρουν στο μωράκι σας τη στεγνότητα που ζητάτε από μία πάνα.

Βραβείο Ασφαλείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Οι μόνες βρεφικές πάνες με Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι 1ες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για την απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Οι Babylino Sensitive Cotton Soft έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Δερματολογικά Ελεγμένες

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Με ειδική τεχνολογία Comfi-Fit, που προσφέρει άνεση σε κάθε κίνηση του μωρού και άριστη εφαρμογή στο σώμα.

Τεχνολογία Dry Matrix

H απορροφητικότητα εξασφαλίζεται από τη νέα τεχνολογία Dry Matrix που έχει ενσωματωθεί στον πυρήνα των Babylino Sensitive. Πρόκειται για ένα πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό.

  • Δεν περιέχουν λάτεξ, λοσιόν, παραβένες, ΕU 26 αλλεργιογόνα.
  • Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Κατασκευαστής

Babylino

Χαρακτηριστικά

Δημοφιλείς Σειρές
Babylino Sensitive
Τεμάχια
84 τμχ
Είδος
Πάνες με Αυτοκόλλητο
Μέγεθος
5+
Εύρος Κιλών
13-27
Πακέτα (1+1)
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

78 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη