Elgato Key Light Air Επαγγελματικό LED Panel με 1400 Lumen
Διάφορα Περιφερειακά Gaming

Elgato Key Light Air Επαγγελματικό LED Panel με 1400 LumenΚωδικός: 21945344

Το Elgato Key Light Air 10LAB9901 θα σας χαρίσει βέλτιστο φωτισμό, άνεση και ευελιξία, καθώς είναι ένα LED panel που μπορείτε να το ελέγξετε μέσω application. Διαθέτει LED βιομηχανικού επιπέδου, για...

Δες όλη την περιγραφή

Το Elgato Key Light Air 10LAB9901 θα σας χαρίσει βέλτιστο φωτισμό, άνεση και ευελιξία, καθώς είναι ένα LED panel που μπορείτε να το ελέγξετε μέσω application. Διαθέτει LED βιομηχανικού επιπέδου, για να μπορείτε να εργαστείτε για πολλές ώρες, καθώς σας παρέχουν συνεχή ένταση και διατηρούνται δροσερά για αρκετό χρονικό διάστημα.

Δες όλη την περιγραφή
217,70
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+49,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 217,70 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 158,56 €

  2. 217,70 €

Περιγραφή

Το Elgato Key Light Air 10LAB9901 θα σας χαρίσει βέλτιστο φωτισμό, άνεση και ευελιξία, καθώς είναι ένα LED panel που μπορείτε να το ελέγξετε μέσω application. Διαθέτει LED βιομηχανικού επιπέδου, για να μπορείτε να εργαστείτε για πολλές ώρες, καθώς σας παρέχουν συνεχή ένταση και διατηρούνται δροσερά για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο απόλυτος έλεγχος στο χέρι σας

Το Key Light Air μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με υπολογιστές, Mac, συσκευές Android ή iPhone. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα και το χρώμα μέσω της Control Center app, καθώς και να λάβετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο.

Εξαιρετικός φωτισμός, άνετος στα μάτια

Το Elgato Key Light Air 10LAB9901, με την αρχιτεκτονική LED Edge-lit σε συνδυασμό και την τεχνολογία διάχυσης πολλαπλών επιπέδων σας παρέχει έμμεσο, απαλό φωτισμό. Είναι επίσης ξεκούραστο για τον αμφιβληστροειδή σας.

Λειτουργεί με το Stream Deck

  • Ρυθμίστε τη φωτεινότητα προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε βήματα.
  • Ρυθμίστε τη φωτεινότητα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.
  • Ρυθμίστε τη θερμοκρασία χρώματος πάνω ή κάτω σε βήματα.
  • Ρυθμίστε τη θερμοκρασία χρώματος σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το Light Air Key

Κατασκευαστής

Elgato

Χαρακτηριστικά

Κονσόλα
PC
Είδος
Key Light

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ardavanis.konstantinos
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το Elgato Key Light Air Επαγγελματικό LED Panel με 1400 Lumen είναι τηλεχειριζόμενο φωτιστικό πάνελ για παρουσιάσεις, streaming κλπ. Είναι εξαιρετική, ποιοτική και στιβαρή κατασκευή. Με τέσσερα τέτοια είσαι οκ για σχεδόν επαγγελματικές εφαρμογές. Ένα μπροστά, δύο στα πλάγια για τις σκιές και ένα πίσω από το φόντο. Ξέρω ότι ακούγονται πολλά λεφτά αλλά η δουλειά γίνεται πανεύκολα γιατί είναι τηλεχειριζόμενα από τον υπολογιστή ή από iPad (αυτά χρησιμοποίησα εγώ). Το αρχικό σετάρισμα ήταν λίγο περίεργο (αρχικά πρέπει να συνδεθεί η συσκευή ελέγχου απευθείας με το φωτιστικό μέσω wifi και μετά το κάνει πάσα στο ρούτερ του χώρου. Η εφαρμογή ελέγχου δίνει συνατότητα: software updates, ρύθμισης θερμοκρασίας χρώματος, έντασης και on/off. Εάν θέλεις μπορείς να τα ανάψεις ή να τα σβήσεις σαν σύνολο, γεγονός που βολεύει και επιταχύνει πάρα πολύ τη δουλειά. Επίσης συνεργάζεται πολύ όμορφα με το Stream Deck της Elgato οπότε μπορείς να προσθέσεις προγραμματιζόμενα hardware buttons για τον έλεγχο πάνω στην ροή της παρουσίασης. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ πλέον αλλά μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο εάν θέλεις να παίξεις με φωτιστικά εφέ ή να κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις που παίρνουν χρόνο αλλά χωρίς να σηκώνεσαι από την καρέκλα. Τι δεν μου άρεσε: η βίδα που κρατάει τις δαγκάνες πάνω στο στύλο και κρατάει και το πάνελ ταυτόχρονα είναι κοντή και για να τοποθετήσεις το πάνελ στο στύλο θέλεις κυριολεκτικά τρία χέρια: ένα να κρατάς το πάνελ, ένα να βιδώνεις τις δαγκάνες και ένα να τις κρατάς να μην σου φύγουν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μου πέσει μια δαγκάνα κατά την συναρμολόγηση την οποία ακόμη την ψάχνω. Αυτό δεν θα απασχολήσει αυτούς που έχουν σταθερή εγκατάσταση. Γενικώς πρόκειται για ένα πολύ καλό, ευέλικτο και τίμιο για τα λεφτά του φωτιστικό.

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Zip_Sgouros
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι πρέπει για βίντεο και φωτισμό δωματίου, ειδικά όταν χρησιμοποιείται ζευγάρι με δεύτερο. Πολύ εύκολη η χρήση της εφαρμογής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Charalampοs
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Τα πάνελ αυτά είναι πάρα πολύ καλά, πολύ δυνατά, πολύ όμορφα.

    Επίσης πολύ εύκολα συνδέεται στο δίκτυο σου και μπορείς να τα διαχειριστείς πολύ εύκολα από τον υπολογιστή ή το κινητό.

    Έχουν την καλύτερη διασύνδεση με το wifi που έχω ποτέ συναντήσει. Πολύ καλό σχεδιασμός για την διάχυση του φωτός και για να μην θερμαίνονται.

    Το μόνο που δεν είναι για βάλε βγάλε γιατί θέλουν χρόνο να στηθούν – σε σχέση με στουντιακά φώτα φωτογράφισης.

    Και δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα πάνω τους – υποχρεωτικά όλα μέσω wifi.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό! Θα πάρω σίγουρα και δεύτερο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

77 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν