Jackson JS Signature Gus G. Star JS32T Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Amaranth και Σχήμα Heavy Ivory
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Jackson JS Signature Gus G. Star JS32T Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Amaranth και Σχήμα Heavy IvoryΚωδικός: 22195627

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Poplar | Λεύκα
  • Υλικό λαιμού: Maple | Σφένδαμος
  • Ταστιέρα από Amaranth
  • Pickups: 2x Humbucker
  • Χορδές: 009" - 042"
Δες όλη την περιγραφή
433,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 433,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    433,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    433,00 €

Περιγραφή

Ο Έλληνας θεός του metal Gus G. (Κώστας Καραμητρούδης) είναι ένας από τους πιο γνωστούς βιρτουόζους κιθαρίστες του metal. Διετέλεσε ως κιθαρίστας του Prince of Darkness Ozzy Osbourne από το 2009-2017, ενώ παράλληλα καθιερώθηκε ως καταξιωμένος σόλο καλλιτέχνης με άλμπουμ όπως τα I Am the Fire και Fearless. 

Ο Gus G. έχει επίσης καταφέρει να εμφανιστεί παγκοσμίως με τόσο διαφορετικά σχήματα όπως οι Arch Enemy, οι Dream Evil και με την δική του μπάντα Firewind.

Η Jackson αποτίνει φόρο τιμής στον θαυμαστό Έλληνα κιθαρίστα με την δική του signature JS Series Gus G. Star JS32T, η οποία προσφέρει μια νέα, φρέσκια εκδοχή σε ένα από τα αρχικά avant-garde σχήματα σώματος της Jackson.




Η Star JS32T διαθέτει σώμα από λεύκα και λαιμό από σφένδαμο και ενίσχυση από γραφίτη για να προστατεύεται από ακραίες περιβαλλοντικές και κλιματικές συνθήκες.

Φιλοξενώντας 24 jumbo frets και pearloid sharkfin inlays, η ταστιέρα 12 - 16 ιντσών compound radius bound amaranth είναι η ιδανική επιφάνεια παιξίματος για γρήγορο riffing ή για άνετες συγχορδίες.

Αυτή η μυτερή "μηχανή" τροφοδοτείται από humbucking pickups υψηλής απόδοσης της Jackson που ξεσπούν με καυτό, crunchy τόνο, ιδανικό για κάθε hard rock ή heavy metal. Ο τόνος είναι προσαρμόσιμος με έναν τρίδρομο διακόπτη εναλλαγής και ένα κουμπί έντασης, ενώ η γέφυρα TOM-style με αντιστάθμιση βελτιώνει τον τονισμό.

Με αυτή τη γέφυρα τύπου TOM, μπορείτε να επιλέξετε την τέλεια απόσταση από τη σέλα έως τη κεφαλή ξεχωριστά για κάθε χορδή, επιτυγχάνοντας 100% τέλειο τονισμό μαζί με δυναμική απόκριση και ατελείωτο sustain.

Κατασκευή λαιμού από ξύλο Maple (Σφένδαμο)

Το ξύλο Maple που υπάρχει στο λαιμό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ακουστική της κιθάρας, καθώς παράγει έναν λαμπερό και ακριβή τόνο ο οποίος προκύπτει από τη σκληρότητα του ξύλου.

Κατασκευή σώματος από ξύλο Poplar (Λεύκα)

Το ξύλο Poplar που χρησιμοποιείται στο σώμα της κιθάρας προσφέρει έναν ισορροπημένο ήχο με έμφαση στα μεσαία και χαμηλά, αποδίδοντας καλά και στα πιο δυνατά παιξίματα.

Σχετικά με την Jackson

Η Jackson είναι μια Αμερικανική εταιρεία μουσικών οργάνων, η οποία ιδρύθηκε το 1980 από τον Grover Jackson στη Καλιφόρνια. Κατασκευάζει κιθάρες και μπάσα με high-performance σχεδιασμό που απευθύνονται σε rock και metal κιθαρίστες, αλλά και σε άλλους μουσικούς που αναζητούν αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας όργανα.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας περιλαμβάνουν τις σειρές Soloist, Rhoads, Dinky και Kelly.

Κατασκευαστής

Jackson

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
2916911555

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
Heavy
Body
Poplar
Neck
Maple
Fretboard
Amaranth
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Όχι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Natural

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HH
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Jim_RockMetal
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θεωρώ πως για πιο hard καταστάσεις κυρίως ανταγωνίζεται άνετα κιθάρες αξίας 1000+ . Έχει ωραίο σετάρισμα, πολύ απάλο (αέρινο θα έλεγα) και ωραία αίσθηση στην ταστιέρα. Επίσης είναι πολύ ελαφριά με έντονο ήχο και χωρίς ενισχυτή σε σύγκριση με άλλες κιθάρες μου. Πολύ ωραίο και καθαρό ήχο σε Clean και επίσης πολύ καλό ήχο και με distortion. Το μόνο που με δυσκόλεψε αλλά είναι και θέμα συνήθειας δεν έχει σχέση με την κιθάρα είναι το bridge (έχω μάθει κυρίως σε floyd rose) .Κατά τ'άλλα δεν έχω να πω κάτι αρνητικό θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα !

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Απόδοση μαγνητών
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη