Πιάτα Σερβιρίσματος

Luminarc Diwali Πιάτο Γλυκού Γυάλινο Turquoise με Διάμετρο 19cmΚωδικός: 22330553

Πιάτο γλυκού της εταιρείας Luminarc, το οποίο αποτελεί το μικρότερο είδος πιάτου, και έχει το κατάλληλο μέγεθος για το σερβίρισμα του επιδορπίου. Εκτός όμως από τη χρήση για γλυκά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πιάτο ορεκτικών, σαλάτας, φρούτων σνακ και γενικά κάθε φαγητού το οποίο καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες. Για αυτό αποτελούν και ιδανικό...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Μπλε
2,30
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,30 €

Περιγραφή

Πιάτο γλυκού της εταιρείας Luminarc, το οποίο αποτελεί το μικρότερο είδος πιάτου, και έχει το κατάλληλο μέγεθος για το σερβίρισμα του επιδορπίου. Εκτός όμως από τη χρήση για γλυκά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πιάτο ορεκτικών, σαλάτας, φρούτων σνακ και γενικά κάθε φαγητού το οποίο καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες. Για αυτό αποτελούν και ιδανικό μέγεθος για πάρτυ που υπάρχει η παρουσία μικρού μπουφέ.
Είναι κατασκευασμένο από γυαλί, το οποίο αν και είναι ευαίσθητο υλικό σε φθορές, θα προσδώσει κομψότητα στο τραπέζι σας. Επίσης είναι ένα υλικό πολύ εύκολο στο καθάρισμα και κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
P2613

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Γυάλινο
Σχήμα
Στρογγυλό
Χρώμα
Μπλε
Είδος
Γλυκού
Τεμάχια
1 τμχ
με Πιατέλα
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
19 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • dimosd1

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Ελαφρύ, ποιοτικό πιάτο με την εγγύηση της Luminarc. To πάνω μέρος του πιάτου είναι απόλυτα γυαλιστερό και λείο. Μου φάνηκε παράξενο ότι δεν έχει διακριτικά της μάρκας (κάποια στάμπα) στο κάτω μέρος παρά μόνο ένα αυτοκόλλητο στο πάνω που αφαιρείται πολύ δύσκολα μετά από μούλιασμα σε καυτό νερό. Τα 19 cm είναι το ιδανικό μέγεθος για πιάτο φρούτου ή μικρό πιάτο φαγητού.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    όμορφο χρώμα και ανθεκτικό έως αποδείξεως του εναντίου !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη