Zeus-Shop

Microsoft Xbox Series X 1TB Κωδικός: 22413644

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επεξεργαστές 8 πυρήνες στα 3,8 GHz
  • Μνήμη RAM 16 GB GDDR6
  • Δίσκος SSD NVME 1TB
  • Μονάδα Blu-Ray
  • Ανάλυση 4K έως 8K HDR
  • AMD FreeSync & Dolby TrueHD
Δες όλη την περιγραφή
467,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 467,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    467,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    559,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    559,00 €

  4. 467,00 €

  5. 502,05 €

  6. 581,79 €

  7. 467,00 €

  8. 714,59 €

  9. 584,39 €

  10. 508,00 €

  11. 559,00 €

  12. 494,60 €

  13. 641,40 €

  14. 606,69 €

  15. 499,00 €

  16. 761,84 €

  17. 633,40 €

  18. 762,48 €

  19. 500,00 €

  20. 935,99 €

  21. 467,00 €

  22. Επίσημος μεταπωλητής
    599,00 €

  23. 666,75 €

  24. 583,82 €

  25. 578,40 €

  26. 564,04 €

  27. 467,00 €

  28. 476,04 €

  29. 575,54 €

  30. 590,00 €

  31. 788,77 €

  32. 600,90 €

Περιγραφή

Το Νέο Xbox Series X έρχεται και είναι πιο γρήγορο και πιο ισχυρό. Με Blu-Ray μονάδα, απολαύστε ανάλυση 4K/8K στα 60 έως 120 FPS, με μειωμένους χρόνους φόρτωσης χάρη στον SSD 1TB που εξασφαλίζουν απρόσκοπτο παιχνίδι και ανοίγουν την πόρτα στην επόμενη γενιά παιχνιδιών.

Power your dreams

Βελτιστοποιημένο για Xbox Series X|S

Τα παιχνίδια με το εικονίδιο Βελτιστοποιημένο για Xbox Series X|S διαθέτουν ασυναγώνιστους χρόνους φόρτωσης, βελτιωμένα γραφικά και πιο σταθερές ταχύτητες καρέ έως 120 FPS. Περιλαμβάνουν νέους τίτλους που έχουν δημιουργηθεί εγγενώς χρησιμοποιώντας το περιβάλλον ανάπτυξης Xbox Series X|S καθώς και τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και έχουν ανασχεδιαστεί ειδικά για τα Xbox Series X|S.

Καταπληκτική πιστότητα γραφικών

Αξιοποιώντας τον προσαρμοσμένο επεξεργαστή και την τεχνολογία επόμενης γενιάς, όπως τη σκίαση μεταβλητού ρυθμού (VRS) και το DirectX Raytracing με επιτάχυνση υλικού, υπάρχει η δυνατότητα για πιο δυναμικά και ρεαλιστικά περιβάλλοντα στα παιχνίδια. Με το DirectX Raytracing με επιτάχυνση υλικού, αυτό σημαίνει πραγματικό και ρεαλιστικό φωτισμό, ακριβείς αντανακλάσεις και ακουστική σε πραγματικό χρόνο ενώ εσείς εξερευνάτε τον κόσμο των παιχνιδιών.

Xbox Smart Delivery

Το Smart Delivery διασφαλίζει ότι χρειάζεται να αγοράσετε ένα παιχνίδι μόνο μία φορά για να παίζετε την καλύτερη διαθέσιμη έκδοσή του σε όποια κονσόλα Xbox κι αν επιλέξετε να παίζετε. Η microsoft έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιήσουμε το Smart Delivery σε όλους τους αποκλειστικούς τίτλους των Xbox Game Studios, συμπεριλαμβανομένου του Halo Infinite, ενώ έχει θέσει αυτήν την τεχνολογία στη διάθεση όλων των συνεργαζόμενων προγραμματιστών για αξιοποίηση. Όταν βλέπετε το εικονίδιο Smart Delivery, γνωρίζετε ότι αν αγοράσετε αυτόν τον τίτλο, θα λάβετε επίσης την αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού δωρεάν όταν θα είναι διαθέσιμη.

Περισσότερο παιχνίδι, λιγότερη αναμονή.

Ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης.

Απολαύστε ταχύτερους χρόνους. Τα παιχνίδια φορτώνονται σημαντικά ταχύτερα με τον προσαρμοσμένο δίσκο SSD στο Xbox Series X.

Ακούστε, είστε περικυκλωμένοι.

Ο τρισδιάστατος χωρικός ήχος είναι το επόμενο βήμα της εξέλιξης στην τεχνολογία ήχου, χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγορίθμους για τη δημιουργία καθηλωτικών ρεαλιστικών κόσμων που σας θέτουν στο κέντρο της εμπειρίας σας.

Γνωρίστε το νέο ασύρματο χειριστήριο Xbox

Απολαύστε τη μοντέρνα σχεδίαση του ασύρματου χειριστηρίου Xbox, με σμιλεμένες επιφάνειες και εκλεπτυσμένη γεωμετρία για βελτιωμένη άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μείνετε στον στόχο σας με την ανάγλυφη λαβή και ένα υβριδικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης, καταγράψτε και μοιραστείτε άμεσα περιεχόμενο ενώ παίζετε, πραγματοποιήστε γρήγορα ζεύξη, παίξτε και πραγματοποιήστε εναλλαγή μεταξύ των υποστηριζόμενων κονσολών, PC και κινητών συσκευών.

Σχεδιασμένο για ταχύτητα και επιδόσεις

Η αρχιτεκτονική ταχύτητας του Xbox ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες ταχύτητας και απόδοσης μέσω του πρωτοποριακού συνδυασμού υλικού, ενός προσαρμοσμένου δίσκου SSD χωρητικότητας 1 TB και CPU, και της εις βάθος ενοποίησης του λογισμικού, για τη δημιουργία πιο πλούσιων και πιο δυναμικών κόσμων που δεν έχετε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Πλήρης επανασχεδίαση

Καθώς μπαίνουμε σε μια νέα γενιά παιχνιδιών κονσόλας με το Xbox Series X, οι καινοτομίες στο υλικό και το λογισμικό προσφέρουν εκπληκτικές δυνατότητες για το μέλλον των παιχνιδιών.

Η πιο ισχυρή κονσόλα που κατασκευάστηκε ποτέ.

Το Xbox Series X, η πιο ισχυρή κονσόλα από ποτέ, διαθέτει τη δύναμη του ειδικά σχεδιασμένου επεξεργαστή, ο οποίος αξιοποιεί τις τελευταίες αρχιτεκτονικές Zen 2 και RDNA 2 της AMD.

Το νέο σύστημα μικροκυκλώματος (SOC) έχει κατασκευαστεί από την αρχή για ταχύτητα και επιδόσεις, με ισχύ επεξεργασίας 12 teraflop και με σκοπό τη συμβατότητα με τέσσερις γενεές παιχνιδιών.

Προσφέρει απαράμιλλη πιστότητα γραφικών

Τα τρία κανάλια ροής αέρα κατανέμουν ομοιόμορφα τις θερμοκρασίες που παράγονται από τα προηγμένα εσωτερικά εξαρτήματα, διατηρώντας την κονσόλα δροσερή και αθόρυβη.

Διαιρεμένη μητρική κάρτα

Για πρώτη φορά σε μια κονσόλα, μια πρωτοποριακή διαιρεμένη μητρική κάρτα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία της κονσόλας Xbox Series X σε ομοιόμορφα ελεγχόμενα επίπεδα, επιτρέποντας στην κονσόλα να παράγει περισσότερη ενέργεια.

Σκελετός με ψύκτρα

Η ψύκτρα είναι ένα μη ηλεκτρονικό, παθητικό μηχανικό εξάρτημα που έχει ζωτικό ρόλο στην αξιοπιστία και τις επιδόσεις της κονσόλας Xbox Series X και είναι ενσωματωμένη απευθείας στον σκελετό της κονσόλας. Αυτό το μοναδικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής παράλληλης ψύξης συμβάλλει στον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της κονσόλας.

Θάλαμος ατμών

Ο θάλαμος ατμών της κονσόλας Xbox Series X επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στον πυρήνα και τη μνήμη.

Περισσότερος χώρος αποθήκευσης χωρίς συμβιβασμούς

Η κάρτα επέκτασης χώρου αποθήκευσης του Xbox Series X παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης παιχνιδιών σε μέγιστη ταχύτητα και απόδοση, αναπαράγοντας την εσωτερική προσαρμοσμένη εμπειρία SSD της κονσόλας. Η εισαγωγή της κάρτας 1 TB γίνεται απευθείας στο πίσω μέρος της κονσόλας μέσω της ειδικής θύρας επέκτασης χώρου αποθήκευσης.

Game Pass

Άμεση βιβλιοθήκη

Ανακαλύψτε το νέο αγαπημένο σας παιχνίδι. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα του Xbox Live Gold και του EA Play με την εγγραφή σας στο Xbox Game Pass Ultimate.

Εφαρμογή Xbox Family Settings.

Η ώρα του παιχνιδιού έρχεται τώρα με περισσότερη ψυχική ηρεμία με τη δωρεάν εφαρμογή Xbox Family Settings σε Android και Apple. Διαχειριστείτε εύκολα τις δραστηριότητες των παιδιών σας στις κονσόλες Xbox και ενεργοποιήστε τις επιλογές παιχνιδιών που είναι κατάλληλες για την οικογένειά σας. Δείτε τα υπόλοιπα των λογαριασμών των παιδιών σας, ορίστε όρια δαπανών και ενεργοποιήστε λειτουργίες όπως το "Ζητήστε να αγοράσετε".

Μέσω της επαναστατικής νέας αρχιτεκτονικής ταχύτητας Xbox, χιλιάδες παιχνίδια της κονσόλας Xbox One, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών του Xbox 360 και των αρχικών παιχνιδιών Xbox, είναι πλέον διαθέσιμα με βελτιωμένες επιδόσεις στην κονσόλα Xbox Series X. Φυσικά όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με βελτιωμένους χρόνους εκκίνησης και φόρτωσης, σταθερότητας ταχύτητας καρέ, υψηλότερης ανάλυσης και βελτιωμένης ποιότητας.

  • Δυνατότητες Ήχου: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD με Atmos, εως 7.1 L-PCM
  • Συνδεσιμότητα: 1x θύρα HDMI 2.1, 3x θύρες USB 3.1 1ης γενιάς, ασύρματη σύνδεση Διπλή ζώνη 802.11ac, Ethernet 802.3 10/100/1000Mbps
  • Διαστάσεις 151 x 151 x 301mm
  • Βάρος 4.5kg.

Unboxing

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Κονσόλα Xbox Series X.
  • Ασύρματο χειριστήριο.
  • Δύο μπαταρίες AA.
  • Καλώδιο HDMI εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας.
  • Καλώδιο τροφοδοσίας.
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης.

Κατασκευαστής

Microsoft

Χαρακτηριστικά

Πλατφόρμα
Xbox Series X
Φορητή
Όχι
Μέγεθος Δίσκου
1TB
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+67Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • giorgosrusinov299
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Φοβερή κονσόλα, γραφικά,quick resume,game pass και παίζεις ότι θες.Αξιζει τα λεφτά του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Vadarakis
    5
    20 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το έχω 2 χρόνια. Παίζουμε με το γιο μου επίσης και έχουμε τρελαθεί στο game pass. έχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Επίσης σου δίνεται το δικαίωμα να αγοράσεις games σε πολύ χαμηλή τιμή. θα έλεγα value 4 money κονσόλα ever .

    • Επιδόσεις
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nolmel
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η καλύτερη κονσόλα της αγοράς με διάφορα. Το game pass δεν υπάρχει. Μπορείς να την βρεις (όπως εγώ) στο Facebook marketplace 30+ € κάτω σφραγισμένο. Υπήρχε μια προσφορά με λάπτοπ και το δίνουν.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Kyriakis..
    3
    3 στους 71 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    I don’t like it, many games are not available and there is also no mod support and the graphics aren’t the best I would recommend a pc

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Επιδόσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Korko69@gmail.com
    5
    18 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μακράν οι καλύτερη κονσόλα της αγοράς αυτή τη στιγμή.., χειριστήριο τέλειο χρειάζεται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες εννοείται... για μένα προσωπικά το πιο δυνατό της σημείο είναι ότι έχεις και το game pass και μπορείς να πάρεις και cd που ανά πάσα στιγμή μπορείς να τα ανταλλάξεις ή να τα πουλήσεις για να πάρεις κάτι άλλο... στα συν επίσης τα δύο χρόνια εγγύηση...

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • haralabos911
    5
    8 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλό, σπάνια όμως έχει κάνει χιώνια ή δεν επικοινώνησε με το HDMI της tv, όμως μπορεί να είναι το update ή να συμβαίνει κάποιες φορές σε όλους και όλα, όλες οι τεχνολογίες έχουν μικρά bugs. Η λύση, βάλέ mega channel και ξανα πήγαινε στο HDMI, και όλα φτιάχνονται...Δεν χρειάστηκε η κονσόλα ποτέ restart μπορεί να είναι το λογισμικό μπορεί να είναι το καλώδιο HDMI μπορεί να είναι η tv το πρόβλημα, και πάλι, πολύ σπάνια!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bewareof_GR
    4
    4 στους 73 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλη κονσολα σαν κατασκευη κ hardware,μηδεν παιχνιδια ακομα κ μ το gamepass,μονο ps5 & switch απο κονσολες,αχρηστο εαν εχεις pc.

    • Επιδόσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GEORGESTAM
    5
    40 στους 44 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για τις επιδόσεις τα έχουν πει όλοι δεν χρειάζεται να πω κάτι, αυτό που μου έκανε περισσότερο εντόπιση είναι το ποσό αθόρυβο είναι τόσο από το προηγούμενο XBOX όσο φυσικά και από το PS5. Επίσης ενώ φαίνεται στις φωτό σαν ένα ογκώδες μαύρο κουτί, από κοντά εμένα τουλάχιστον με εξέπληξε, πως αυτό το θηρίο τεχνολογίας είναι τελικά ένα τόσο καλαίσθητο και μικρό έργο τέχνης σαν ένα σοφιστικέ μαύρο βάζο.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex_Papas51
    5
    36 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    15 χρόνια στο οικοσύστημα της xbox.
    όλες οι κονσόλες 3 γενιές τώρα απροβλημστιστες.
    Η συγκεκριμένη είναι ένα αθόρυβο τέρας που εδώ και 3 χρόνια έχω παίξει και έχω δοκιμάσει εκατοντάδες παιχνίδια.
    πολλά παιχνίδια σε τιμές χώμα όταν είσαι ενεργος συνδρομητής,άψογο backward compatibility, αστραπιαία loading times και μαγικό quick resume.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • osfpmarkos
    5
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εξαιρετική αγορά. Η κονσόλα είναι τέρας. επισης με το game pass έχεις πρόσβαση σε πάρα πολλά παιχνίδια με ελάχιστο αντίτιμο. το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το χειριστήριο λειτουργει με μπαταρίες αλλά λύνεται με 20 ευρώ περίπου αγοράζοντας το charge kit της Microsoft

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikolas_Konstantinou4154
    5
    47 στους 57 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η top next gen console. Ένα τέρας επιδόσεων. Μακράν καλύτερο από ps5…έχω και τα δυο και το λέω εκ πείρας. Υπέροχος στιβαρός και ποιοτικός minimal σχεδιασμός που δίνει την αίσθηση της απόλυτης νέας γενιάς. Οι επιδόσεις εξωπραγματικές , ρίχνει σαγόνια. Αξίζει κάθε ευρώ μη σκέφτεται κάτι άλλο. Με μια 4k 120herz οθόνη ή τηλεόραση είστε κορυφή και απολαμβάνετε την απόλυτη gaming εμπειρία. Δεν έχει να ζηλέψει ούτε ένα exclusive έναντι του ps5 πλέον , έχοντας και game pass τα έχετε όλα δικά σας με 10-15€ το μηνα… έχω κ το ps5 κ μόνο με το Xbox παίζω χαχα. Τσιμπήστε το με κλειστά μάτια !!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis 88
    5
    27 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω 3 χρόνια στην κατοχή μου ( day one αγορά). Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτή την κονσόλα. Είναι αριστούργημα.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aldo_55
    5
    25 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εντάξει αυτή η κονσόλα είναι beast μιλάμε τρομερά γραφικά, αρκετά Γρήγορη, πολύ ωραίο design, τεράστια διαφορά με το Xbox one s (η Προηγούμενη κονσόλα που είχα στην Κατοχή μου). Αξίξει όλα τα λεφτά που θα Δαπανήσεις ώστε να την κανείς δική σου.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • takis13@
    5
    63 στους 75 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπόν κάτοχος του series x εδώ και 3 μήνες έχω να πω ότι μηχάνημα είναι τέρας!! Καταρχάς η Κατασκευή είναι ποιοτικοτατη, δεν σε κοροϊδεύει η εταιρεία, σου προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ένας φίλος μου έχει το PS5 και είναι ψεύτικο, τα πλαστικά του , ο θόρυβος και αυτος είναι ο λόγος που το τελευταίο PlayStation που αγόρασα είναι το 2. Για εμένα η ποιότητα είναι ο κυριότερος λόγος αγοράς. Έχω το 360 από το 2011 και δεν έχει πάθει τίποτα, η κατασκευη του είναι άψογη, το βάρος του, οι αναλογίες του.
    Επίσης η ταχύτητα απόκρισης άψογη, τα γραφικά πανέμορφα, το design του ταιριαστό με κάθε ύφος διακόσμησης του καθένα!!!
    Εν κατακλείδι αν κάποιος ξεφύγει από τα κλισέ τύπου PlayStation γιατί έχει 5 exclusives παραπάνω ή είναι πρώτο σε πωλήσεις (λες και παίρνει ποσοστά από τα κέρδη) το xbox series x είναι μονόδρομος όντας η ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ επιλογή!!!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ilias.gi
    5
    28 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα 2 μηνών μεταχειρισμένο τον Φλεβάρη του 2023. Μέσα σε αυτό το δίμηνο που το έχω και απέχοντας χρόνια από κονσόλες (για χρόνια έπαιζα σε PC), μπορώ να πω ότι αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα του. Τα παιχνίδια που έχω παίξει (Halo, Elden Ring, High on Life, Scorn) φαίνονται επικά και μαζί με μια ηχόμπαρα (έχω την Samsung HW-Q700B), πραγματικά απογειώνεται η εμπειρία. Το Game Pass είναι ένα διαμάντι που είναι λες και σου χαρίζει παιχνίδια σε αυτά τα χρήματα (μπορείτε να το βρείτε και φθηνότερα μέσω Τουρκίας, χοντρικά 1 χρόνος στα 40€, ψάξτε το). Το αρνητικό του είναι ότι δεν έχεις κάποια καλά παιχνίδια του PS5 λόγω exclusivity, αλλά το value for money που παίρνεις με τόσα 'free' παιχνίδια από το game pass δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Δεν θα το άλλαζα ποτέ προσωπικά σε PS5!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bill123456
    5
    34 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Aπο το ανοιγμα της συσκευασιας νιωθεις οτι η εταιρεια σε σεβεται καθως ολα ειναι ομορφα και τακτοποιημενα.Παιζει σημαντικο ρολο η πρωτη εντυπωση.Μικρη κονσολα,θυμιζει πυργο με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης.Τεχνολογικα χαρακτηριστικα συγχρονα που δεν θα εχει κανεις παραπονο.Δυσκολα θα πει κανεις δεν ειμαι ικανοποιημενος.Ειναι αθορυβη και γενικα ολα ειναι προσεγμενα.Παιχνιδια φουλ και το game pass κορυφη.Θελω να αναφερω τελος κατι.Αγοραζοντας την κονσολα δεν πληρωνεις χαρατσι.Αν πας να αγορασεις ps5 τα 500 ευρω της κονσολας γινονται 750 ευρω λογω των υποχρεωτικων bundles.Προσωπικα δεν ειχα καμια διαθεση να πληρωσω με το ζορι τοσα λεφτα.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosfa
    5
    27 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τρομερές επιδώσεις που τις καταλαβαίνεις έχοντας την κατάλληλη τηλεόραση - monitor. Όλα φορτώνουν πάρα πολύ γρήγορα.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Yonkamayonka
    5
    13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ύστερα απο σχεδόν μισό χρόνο χρήσης, δε θα κάνω τοσο in-depth review αλλά είναι απίστευτη. Ίσως issue για κάποιον που δικαιολογημένα θα ζητούσε περισσότερα exclusives καθώς η Microsoft δε τείνει προς αυτό το path, μολαταύτα πολύ καλές επιδόσεις σε αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kaliopi077
    4
    5 στους 74 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    τα 4 τέσσερα αστέρια είναι για το άθλιο hdmi καλώδιο με το οποίο έρχεται. έβγαζε πράσινη οθόνη όποτε έβαζα το netflix, με άλλο καλώδιο λύθηκε το πρόβλημα.

    • Επιδόσεις
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • J_Kar
    5
    31 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν θα πω πολλά για το μηχάνημα, οι προλαλησαντες με καλύπτουν απόλυτα. Σε δύο πράγματα θα αναφερθώ. Πρώτον, για μένα τα αποκλειστικά της Microsoft έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία από οποιονδήποτε άλλον, As dusk falls, grounded, pentiment (έπος), scorn, high on life, αυτά μόνο τους τελευταίους μήνες + τα παλιότερα, έχουν τόση σχέση μεταξύ τους όση το λάδι με το νερό και δεύτερον, οι μοναδικές next gen εμπειρίες αυτήν την στιγμή σε ΟΛΕΣ τις κονσόλες είναι το demo του matrix (όποιος πρόλαβε πρόλαβε) και το ms flight simulator... η στιγμή που πέταξα πάνω από το σπίτι μου και το γήπεδο της Τούμπας, με τον καιρό και τον φωτισμό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... άντε γειά λέμε...

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasiliki_Riga4710
    5
    36 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο έχω δει σε κονσόλα. Και πιστέψτε με έχω ps4 PRO, ps4, ps5, xbox one/ones/onex, xbox series s. Είμαι μεγάλος fun του game και έχω πολλές κονσόλες τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά δει. Πολύ καλή ανάλυση, ωραία αίσθηση και άλλα χίλια δυο. Παιζω με τις ώρες χωρίς να κουράζομαι καθόλου.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • rebeles021
    5
    17 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εγώ ένα πράγμα θα επισημάνω το ultimate gamepass είναι ότι πιο vfm υπάρχει!
    Η κονσόλα άψογη σε όλα μέχρι στιγμής.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gregsfakianakis295
    5
    11 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τι να πει κανείς τα λόγια είναι περιττά η κορυφαία κονσόλα

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

495 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Ebonir

Ναι, κανονικοτατα. Για τον ηχο αρκει βεβαια να εχει κι ενσωματωμενα ηχεια ή καποια έξοδο ήχου αν προκειται για pc monitor.

Tsaki

Γνωρίζει κάποιος αν με μια gift card μπορώ να αγοράσω ένα παιχνίδι και να το παίξω χωρίς να εχω gamepass ?

Onomas

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να συνδέσω ασύρματα ακουστικά απο apple στην κονσόλα; Σε ps5 σιγουρα δεν γινεται και τα 3D pulse της sony ειναι απίστευτα κουραστικά στα αυτιά.

Ebonir

Δυστυχώς όχι. Από ασύρματα μόνο τα Xbox wireless headsets κι ίσως αργότερα κάποια επερχόμενα Logitech. Αλλιώς οποιαδηποτε ενσύρματα στην υποδοχή του χειριστηρίου...

Tsaki

Μπορεί να μου πει κάποιος αν το Xbox series X μπορεί να παίξει ταινίες MKV με υπότιτλους από φλασάκι ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (183)

Παρόμοια προϊόντα

Microsoft Xbox Series X 1TBMicrosoft Xbox Series X 1TBMicrosoft Xbox Series S 500GBMicrosoft Xbox Series S 500GBSony PlayStation 5 SlimSony PlayStation 5 SlimMicrosoft Xbox Series S 1TB Carbon BlackMicrosoft Xbox Series S 1TB Carbon BlackMicrosoft Xbox Series S Starter Bundle (Official Bundle)Microsoft Xbox Series S Starter Bundle (Official Bundle)
από 467,00 €από 295,00 €από 488,44 €από 342,00 €από 302,50 €
ΚατασκευαστήςMicrosoftMicrosoftSonyMicrosoftMicrosoft
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΠλατφόρμαXbox Series XXbox Series SPlayStation 5 SlimXbox Series SXbox Series S
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες