Godox V1N Flash για Nikon Μηχανές
Flash Φωτογραφικών Μηχανών

Godox V1N Flash για Nikon ΜηχανέςΚωδικός: 22512107

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κυκλική μαγνητική κεφαλή
  • Αυτονομία 480 πυροδοτήσεων
  • Χρόνος ανακύκλωσης 1.5s
  • Συμβατότητα με το σύστημα Nikon TTL

Το Godox V1 είναι ένα Speedlight Flash που υποστηρίζει το σύστημα TTL και τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου.

Δες όλη την περιγραφή
252,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 230,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    269,00 €

  2. 252,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    271,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    270,00 €

  5. 221,30 €

  6. 225,07 €

  7. 251,94 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    269,00 €

  9. 264,14 €

  10. 221,29 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    269,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    269,00 €

  13. 247,12 €

  14. 341,19 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    270,00 €

  16. 230,00 €

Περιγραφή

Godox V1 Flash

Το V1 τροφοδοτείται από μια αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 2600 mAh που θα σας προσφέρει έως και 480 φλας πλήρους ισχύος με φόρτιση, ώστε να μην χάνετε καμία δράση. Μιλώντας για ταχύτητα, το V1 ανακυκλώνει σε πλήρη ισχύ σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο, αρκετά γρήγορα ώστε να συμβαδίζει με το θέμα σας. Υποστηρίζει επίσης High Speed Sync έως 1/8000 sec, για διαχείριση φωτεινού φόντου και λήψη με μεγάλα διαφράγματα, ενώ το V1 υποστηρίζει συγχρονισμό εμπρός και πίσω κουρτίνας.

2.4 GHz receiver

Το V1 διαθέτει οπτικό slave, αλλά έχει επίσης έναν ενσωματωμένο δέκτη 2,4 GHz, ο οποίος δέχεται ασύρματα σήματα από πομπούς συστήματος Godox X. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ελέγξετε έως και τέσσερις ασύρματες ομάδες σε μια διαμόρφωση master/slave όπου οι ρυθμίσεις που γίνονται στο V1 αντιγράφονται στα εξαρτήματα φλας. Άλλα χαρακτηριστικά άνεσης περιλαμβάνουν μια λάμπα υποβοήθησης AF, μια λυχνία μοντελοποίησης LED 3200K και μια θύρα 2,5 mm για ενεργοποίηση με καλώδιο.

Κατασκευαστής

Godox

Χαρακτηριστικά

Συμβατότητα
Nikon

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

dimos_chris
4
5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ καλό φλας και αρκετά δυνατό. σχεδόν όσο δυνατό και το Νικον ΣΒ5000. Ειδικά άμα πάρετε και τα αξεσουάρ του μπορείς να κάνεις ότι θές! Το μειονέκτημα είναι η υπερθέρμανση. Εάν το θέλετε να το δουλεύετε στο 1/1 -1/2 με συνεχόμενες φλασιές ΜΗΝ το αγοράσετε!

Σου φάνηκε χρήσιμη;

andreas_stathis49
2
3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Οχι δεν κάνει για δουλειά υπό πίεση.. ζεσταίνεται εύκολα.. είχα δει ένα βίντεο από το theoria apophasis και το αγόρασα και μετά είδα άλλο βίντεο από επαγγελματία που είπε ότι ζεσταίνεται... αλλά ήταν αργά.. το είχα αγοράσει

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aggelosfb
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικο προιον απο καποιον ο οποιος δουλευει απο φωτορεπορταζ μεχρι εμπειρογνωμικο ασφαλειας αυτοκινητων δλδ δεν σταματα ποτε εχω στην κατοχη μου 3 και δεν τα αλλαζω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • info1426603424
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σίγουρα ένα από τα καλύτερα flash της αγοράς !! Με τιμή απίστευτα χαμηλή για τις δυνατότητες του, στιβαρό, δυνατό και αξιόπιστο. Η μπαταρία του μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ... Εχω ρίξει 1500 φλασιές στο 1/2 και 1/4 και έχασε μόνο το 25% από την μπαταρία...
    Το μενού θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να το μάθεις.
    Η ποιότητα του φωτισμού είναι κορυφαία, ιδιαίτερα αν αγοράσεις και το ΚΙΤ με τα αξεσουάρ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε κατηγορία φωτογράφισης. Το έχω δουλέψει σε γάμους, στο στούντιο, σε events, on camera , απομακρυσμένο με trigger, μαζί με άλλου τύπου studio flash της godox και έχω μείνει έκπληκτος με το τι μπορείς να κάνεις... VALUE FOR MONEY 1000%

    • Ποιότητα
    • Έχει ικανοποιητικό φωτισμό
    • Ευκολία χρήσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • FotisFGG
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταπληκτικό φλας!!!! Η μπαταρία του είναι ατελείωτη. Στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω και δεύτερη.....αλλά τελικά είναι αχρείαστη. Βγάζει άνετα 1000 φωτογραφίες. Το φως του δεν είναι τόσο δυνατό όσο τα φλας της NIKON αλλά κάνει πολύ καλύτερη δουλειά. Ειδικά με το σχήμα του είναι απίστευτα τα αποτελέσματα σε σχέση με τα φλας της ΝΙΚΟΝ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Benakis
    4
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξερετικο φως. Το δουλεύω επαγγελματικά. Μπαταρία πολύ καλή, κρατάει πάνω από 1000 λήψης. Έβαλα 4 γιατί όταν ζεσταθεί δεν φορτίζει γρήγορα. Κάνω ένα κόλπο και είμαι μια χαρά. Το δουλεύω στο 1/8 με 1/4 της έντασης και δεν χάνω φωτογραφία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Mitrou
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολυ δυνατο φλας σε συγκριση με godox TT685 μπορει να δεχτει εντολες κανονικοτατα και απο xpro trigger αλλα και απο x2t που δεν το αναφερει. Εγω εχω το x2t trigger και νομιζα πως δεν θα δουλεψει αλλα δεν εχει κανενα προβλημα. Το φως που βγαζει ειναι πολυ μαλακο δεν κανει αγριες σκιες και με συνδιασμο ενος softbox ή του kit που πουλαει η godox γινεται τραγικα μαλακο σε προσωπα και αντικειμενα. Αξιζει πολυ τα χρηματα του. Δεν τι μετανιωσα στιγμη. Επισης πολυ θετικο το γενονος οτι σου δινει αποσπωμενη μπαταρια με φορτιστη γι αυτην και δεν χρειαζεται να αγορασεις εξτρα επαναφορτιζομενες. Τελος εχει επιλογη πιλοτου και μενει ενα μικρο λαμπακι μονιμως αναμενο προτου ριξει την φλασια για να καταλαβαινεις που και πως θα πεσει ο φωτισμος! Το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lambros_Andreou
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    εξαιρετικο φλας με ενταση ακομη και για φωτογραφιση σε εξωτερικο χωρο. η μπαταρια του κραταει πολυ. μου ελυσε τα χερια το προτεινω!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kkif2001
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν. Συνεργάζεται άψογα με την D 850 μου. Πολύ θετική η ύπαρξη επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Κρατάει απίστευτα πολύ και φορτίζει πολύ γρήγορα. Επίσης πολύ χρηστικό το πακέτο με τα πρόσθετα (diffuser, φίλτρα, κτλ) τα οποία μπαίνουν στο φλας με μαγνήτη γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα την ευελιξία του φωτογράφου αλλά του δίνει δυνατότητα για πειραματισμό και δοκιμές. Το συνιστώ όλο το πακέτο ανεπιφύλακτα. Εγώ πήρα και το x-pro για εξωτερική πυροδοτηση του φλας. Έχω χρησιμοποιήσει Νικον, Νισσιν αλλά σαν το φλας της Godox, νομίζω δεν υπάρχει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DEUSGR
    2
    8 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν το θέλετε για ερασιτεχνική χρήση είναι μια χαρά παρόλο που σε χρήση ttl δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα με ένα αντίστοιχο της εταιρία της μηχανής σας. Για επαγγελματική χρήση δεν το συνιστώ άπλα μια μέρα θα σας αφήσει ξεκρέμαστους. Εκτός από το γνωστό πρόβλημα υπερθέρμανσης μετά από χρήση κάποιων μηνών αποφασίζει να βαράει φλασιες όποτε το θυμίζει... Η εμπειρια μου προέρχεται από 2 φλας v1-n και ένα v860ii. Κρίμα γιατί στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα αλλά στα φλας τύπου speedlght η εμπειρια μου είναι απογοητευτική...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για καποιο λογο δεν συγχρονιζει ασυρματα με το trigger της goddox

    • Έχει σχετικά ικανοποιητικό φωτισμό
    • Ευκολία χρήσης
    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι από τα καλύτερα φλας στα χρήματά του, ξεκάθαρα.

    • Ποιότητα
    • Έχει ικανοποιητικό φωτισμό
    • Ευκολία χρήσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

43 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
euakikov

καλησπέρα, ξέρει κανείς αν είναι συμβατό με τη nikon z6ii κι αν ναι δουλεύει σωστά στο ttl? ευχαριστώ εκ των προτέρων!

info1426603424

Ναι δουλεύει άψογα με την Ζ6ii αρκεί να έχεις το Xpro N για trigger.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)