Durostick Καθαριστικό Σκουριάς Κατάλληλο για Πέτρα & Πλακάκια 1lt
Ειδικά Καθαριστικά

Durostick Καθαριστικό Σκουριάς Κατάλληλο για Πέτρα & Πλακάκια 1lt Κωδικός: 22518527

Kαθαριστικό απομάκρυνσης σκουριάς από κάθε μεταλλική επιφάνεια, εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας το τρίψιμο με συρματόβουρτσα ή άλλα μηχανικά μέσα. Διαλύει την επιφανειακή σκουριά που έχει προκληθεί

Δες όλη την περιγραφή

Kαθαριστικό απομάκρυνσης σκουριάς από κάθε μεταλλική επιφάνεια, εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας το τρίψιμο με συρματόβουρτσα ή άλλα μηχανικά μέσα. Διαλύει την επιφανειακή σκουριά που έχει προκληθεί από την πάροδο του χρόνου, αλλά και από τη βροχή, την υγρασία και την αλμύρα της θάλασσας, καθιστώντας τις επιφάνειες έτοιμες να ασταρωθούν και να βαφούν.

Δες όλη την περιγραφή
15,50
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 15,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,50 €

Περιγραφή

Kαθαριστικό απομάκρυνσης σκουριάς από κάθε μεταλλική επιφάνεια, εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας το τρίψιμο με συρματόβουρτσα ή άλλα μηχανικά μέσα. Διαλύει την επιφανειακή σκουριά που έχει προκληθεί από την πάροδο του χρόνου, αλλά και από τη βροχή, την υγρασία και την αλμύρα της θάλασσας, καθιστώντας τις επιφάνειες έτοιμες να ασταρωθούν και να βαφούν. Αφαιρεί σκουριές από σιδερένιες πόρτες, κάγκελα, λαμαρίνες αυτοκινήτων και πλοίων, καρότσες φορτηγών και αγροτικών αυτοκινήτων. Καθαρίζει αποτελεσματικά βιομηχανικά και γεωργικά εργαλεία, αλυσίδες, λουκέτα, πένσες, κόφτες, ψαλίδια, βίδες, παξιμάδια και άλλα εργαλεία που έχουν προσβληθεί από τη σκουριά. Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα λεκέδες σκουριάς από πλακάκια, φυσικές πέτρες, καθώς και ακάλυπτους οπλισμούς σκυροδέματος.

Κατασκευαστής

Durostick

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σκουριάς
Τύπος
Υγρό
Κατάλληλο για
Πέτρα, Πλακάκια
Επαγγελματικό
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
1000 ml
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Mariam246
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το προϊόν είναι όντως θαυματουργό. Τον πάτωμα (με πλακάκι) του λεβητοστασίου είχε πάνω από 15 χρόνια σκουριά ΠΑΝΤΟΥ κ καθάρισε σε 10 λεπτά. Το ίδιο ισχύει κ για σκουριασμένα μεταλλικά αντικείμενα που καθάρισα.
    Ωστόσο παρόλο που λέει ότι είναι για πέτρα κ μάρμαρα, δοκιμάστηκε με προσοχή σε μικρές στάμπες σκουριάς σε γκρι πέτρα κ άφησε λευκά σημάδια που δεν φεύγουν, η πέτρα δηλαδή διαβρώθηκε. Το έκανα με μπατονετες σε 1 με 2 σημεία κι ευτυχώς, διότι αν είχα βάλει πχ με πινέλο, θα είχε γίνει χάλια. Δοκιμάστε κάπου που να μην φαίνεται, αφήστε το να δράσει κ μετα αποφασίστε εάν θα το ρισκάρετε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nzarbis
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θαυματουργό. Το έχω χρησιμοποιήσει ξανά και ξανά σε διάφορα σκουριασμένα σίδερα και κάθε φορά με εντυπωσιάζει. Κατάλληλο και για να ξεπλύνει σκουριά από μάρμαρο ή άλλη σκληρή επιφάνεια (γρανίτη, πλακάκι). Το απλώνω με πινέλο και το αφήνω να δράσει σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Σε επίμονες σκουριές το κάνω πάνω από μια φορά. Βρωμάει και θέλει να παίρνετε μέτρα προφύλαξης για να μην έρθει σε επαφή με το σώμα σας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    λειτουργεί αρκετά καλά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλό προϊόν. Όπως θα έπρεπε να είναι ένα αντισκωριακό με βάση το φωσφορικό οξύ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

116 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
lia_grigoropoulou

Γειά σας καλό μήνα! Απ' ότι αντιλήφθηκα δεν είναι κατάλληλο για μωσαϊκά. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι να πάρω για να καθαρίσω παλιό μωσαϊκό μπαλκονιού που έχει γίνει μαύρο από οικοδομικές εργασίες? Σας ευχαριστώ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες