Pure2Improve x 3kg
Βαράκια

Pure2Improve x 3kgΚωδικός: 22522941

Βαράκια γυμναστικής της Pure2Improve. Τα βαράκια είναι τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ γυμναστικής. Είναι ιδανικά για κάθε τύπο αθλούμενου γιατί σας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πολλές διαφορετικές ασκήσεις που θα βελτιώσουν το μυϊκό σας σύστημα. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ασκήσεις γυμναστικής για ενδυνάμωση σε μέρη του άνω κορμού όπως στήθος,...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 3kg
  • Ποσότητα: 2τμχ
18,99
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 18,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    18,99 €

Περιγραφή

Βαράκια γυμναστικής της Pure2Improve. Τα βαράκια είναι τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ γυμναστικής. Είναι ιδανικά για κάθε τύπο αθλούμενου γιατί σας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πολλές διαφορετικές ασκήσεις που θα βελτιώσουν το μυϊκό σας σύστημα. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ασκήσεις γυμναστικής για ενδυνάμωση σε μέρη του άνω κορμού όπως στήθος, πλάτη, ώμους, χέρια αλλά και των κοιλιακών και των ποδιών. Η εργονομική λαβή βοηθάει ώστε να μην γλιστρούν από το χέρι, ενώ η μαλακή επικάλυψη τους από νεοπρένιο, προστατεύει το πάτωμά σας και παράλληλα δεν κάνουν θόρυβο κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με αυτό.

  • Βάρος: 3kg
  • Ποσότητα: 2τμχ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
P2I201410
Είδος
Σετ Βαράκια
Βάρος
3 kg
Ποσότητα
2 τμχ
Υλικό
Νεοπρένιο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη