Ad
Bosch WTZ20410 Συνδετικό Πλυντηρίου/Στεγνωτηρίου από Πλαστικό
Βάσεις Λευκών Συσκευών

Bosch WTZ20410 Συνδετικό Πλυντηρίου/Στεγνωτηρίου από ΠλαστικόΚωδικός: 22554264

Συνδετικό πλαίσιο για συνδυασμό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου σε κολώνα.

Συνδετικό πλαίσιο για συνδυασμό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου σε κολώνα.

37,60
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 37,60 €

Περιγραφή

Συνδετικό πλαίσιο για συνδυασμό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου σε κολώνα.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Συνδετικό
με Ρόδες
Όχι
με Συρτάρι
Όχι
Ρυθμιζόμενη
Όχι
Υλικό
Πλαστικό
Τεμάχια
1 τμχ

Συμβατότητα

Καταψύκτης
Όχι
Κουζίνα
Όχι
Πλυντήριο
Ναι
Στεγνωτήριο
Ναι
Ψυγείο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • disease.sk
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω στεγνωτήριο Bosch και πλυντήριο διαφορετικής μάρκας. Να πω εξ αρχής ορι πραγματικά μην πάρετε πότε μα πότε βάση σύνδεσης από ουδέτερο κατασκευαστή. εννοώ κάποιους με universal χαρακτηριστικά. μόνο και μόνο που σού δίνουν ιμάντες πιστεύω τα λέει όλα.
    τώρα όσο αναφορά το συγκεκριμένο πάρα πάρα πολύ ποιοτική κατασκευή. περιέχει ότι θα χρειαστεί για μα κανείς την εγκατάσταση. λίγο προσοχή μόνο στη ρύθμιση στα πόδια για να θηλικωσουν σωστά στην βάση όταν βάζετε το στεγνωτήριο από πάνω . εύκολη η διαδικασία του να τον τοποθετήσετε στο πλυντήριο. θέλει 2 άτομα για να μπει το στεγνωτήριο σωστά από πάνω. γενικά θα πρότεινα να αγοράσετε ένα εγκεκριμένο προϊόν Bosch για την σύνδεση τον συσκευών σας

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kmikedis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    έχω πλυντήριο lg και αγόρασα στεγνωτήριο bosch και τη βάση αυτή για να τα συνδέσω σε στήλη. Η βάση τοποθετήθηκε εύκολα χωρίς τη βοήθεια κάποιου τεχνικού και η στήριξη του στεγνωτηρίου είναι άψογη και σταθερή. Το μόνο που χρειάζεται οπωσδήποτε είναι ένα δεύτερο χειροδύναμο άτομο για να σηκωθεί το στεγνωτήριο και να τοποθετηθεί στη σωστή θέση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikoskosmas
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό προϊόν, βοηθά στη σύνδεση πλυντηρίου με στεγνωτήριο και δείχνει γέρο και ασφαλές παρότι είναι ελαφρύ. Τσεκάρετε με τον κωδικό του στεγνωτηρίου σας (που μπαίνει πάντα από πάνω) ότι το συνδετικό αυτό είναι το σωστό και θα δείτε πως τα ποδαράκια του ασφαλίζουν τέλεια σε αυτό. Στο πλυντήριο που είναι από κάτω ασφαλιζει με τέσσερις βίδες (οι οποίες μαζί με το εξάρτημα για το τρυπανάκι περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

39 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
akis_tolis

Ίσως χαζή ερώτηση, αλλά πρέπει το πλυντήριο να είναι επίσης Bosch? πχ αν έχω πλυντήριο Samsung και στεγνωτήριο Bosch κάνει αυτή η βάση?

Dimitris_Sofialidis

Όχι, μόνο το στεγνωτήριο πρέπει να είναι BOSCH (και μάλιστα να λέει στο manual του ότι αυτό το συγκεκριμένο εξάρτημα σύνδεσης είναι το απαιτούμενο, διότι υπάρχουν και άλλα τέτοια εξαρτήματα σύνδεσης BOSCH). Το εξάρτημα σύνδεσης απλά βιδώνει πάνω στο (όποιας μάρκας) πλυντήριο, το οποίο βέβαια πρέπει να είναι "κλασσικό", πλάτους 60 cm.

Antonis_aptapalia

Έχω πλυντήριο ρούχων bosch και θέλω να πάρω στεγνωτηριο bosch και να το βάλω από πάνω. Το βάθος πλυντηρίου είναι 63.2 και το στεγνωτηριο είναι 65.2. Θα συμβαδίζουν τώρα το ένα πάνω στο άλλο με αυτή την βάση? Ξέρει κανείς να μου πει?

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)