Imel Purple Σκόνη Ξανοίγματος έως 7 Τόνους 500gr

Imel Purple Σκόνη Ξανοίγματος έως 7 Τόνους 500grΚωδικός: 22605240

Γρήγορη σκόνη αποχρωματισμού, ιδανική για ξάνοιγμα έως 7 τόνους. Είναι εύκολη και γρήγορη στην ανάμειξη και κατάλληλη για οποιαδήποτε τεχνική εργασία αποχρωματισμού (ανταύγειες, μες, κ.Τ.Λ.). Με τη...

Δες όλη την περιγραφή

Γρήγορη σκόνη αποχρωματισμού, ιδανική για ξάνοιγμα έως 7 τόνους. Είναι εύκολη και γρήγορη στην ανάμειξη και κατάλληλη για οποιαδήποτε τεχνική εργασία αποχρωματισμού (ανταύγειες, μες, κ.Τ.Λ.). Με τη σωστή επιλογή οξειδωτικού (oxycream) μπορούμε να πετύχουμε τον επιθυμητό βαθμό ξανοίγματος σε φυσικά και σε βαμμένα μαλλιά. Η καλλυντική της σύνθεση ξανοίγει, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή
6,50
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 6,50 €

Περιγραφή

Γρήγορη σκόνη αποχρωματισμού, ιδανική για ξάνοιγμα έως 7 τόνους. Είναι εύκολη και γρήγορη στην ανάμειξη και κατάλληλη για οποιαδήποτε τεχνική εργασία αποχρωματισμού (ανταύγειες, μες, κ.Τ.Λ.). Με τη σωστή επιλογή οξειδωτικού (oxycream) μπορούμε να πετύχουμε τον επιθυμητό βαθμό ξανοίγματος σε φυσικά και σε βαμμένα μαλλιά. Η καλλυντική της σύνθεση ξανοίγει, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τη δομή της τρίχας.

Συστατικά

Ammonium Persulfate, Sodium Silicate, Potassium Persulfate, Sodium Stearate, Magnesium Carbonate, Calcium Carbonate, Talc, Paraffinum Liquidum, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Hydrated Silica, Xanthan Gum, Tetrasodium Edta, Sodium Lauryl Sulfate, Ci 77007.

Κατασκευαστής

Imel

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Σκόνη
Τόνος Ξανοίγματος
7
Χωρίς Αμμωνία
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
500 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Γρήγορο άνοιγμα με την πρώτη ακόμα και από κόκκινο χρώμα κ χωρίς να καεί το μαλλί!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη