Tesla Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Tesla Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFi Κωδικός: 22642323

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Wi-Fi
  • Ιονιστής

Το κλιματιστικό της εταιρείας Tesla έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 18 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Κλιματιστικό Tesla Inverter με οικολογικά ψυκτικά, πολλές χρήσιμες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία για την επιθυμητή θερμοκρασία.

I Feel

Μία έξυπνη μέθοδος διατήρησης της βέλτιστης θερμοκρασίας χώρου. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο επικοινωνεί με το κλιματιστικό και ρυθμίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας του.

Λειτουργία Anti-Fungus

Μετά την ολοκλήρωση της ψύξης ή αφύγρανσης, το κλιματιστικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus προκειμένου να εμποδίσει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων ώστε να διατηρεί το περιβάλλον σας υγιές και ευχάριστο.

Λειτουργία Self-cleaning

Κατά τη διάρκεια της ψύξης, το συμπυκνωμένο νερό συλλέγει σκόνη από τα πτερύγια. Στη συνέχεια, το εσωτερικό της μονάδας στεγνώνει μέσω της λειτουργίας θέρμανσης και τέλος ο ανεμιστήρας απομακρύνει την όποια υγρασία, διατηρώντας τη μονάδα ξηρή και εμποδίζοντας την αναπαραγωγή βακτηριδίων.

Λειτουργία Self-diagnostic

Το κλιματιστικό παρακολουθεί πιθανές μη φυσιολογικές λειτουργίες και εντοπίζει αυτόματα τα όποια ελαττωματικά μέρη εμφανίζοντας έναν κωδικό σφάλματος, καθιστώντας τη συντήρηση αποδοτική και οικονομική.

Anti-rust Cabinet

Γαλβανισμένο ατσάλι και έξι στρώματα αντισκωριακής επίστρωσης εξασφαλίζουν ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σου φαίνεται σαν καινούργια, ακόμη και μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο και τη βροχή.

Λειτουργία Turbo

Η λειτουργία Turbo ενεργοποιεί την ταχεία ψύξη ή θέρμανση αυξάνοντας την ποσότητα και την ταχύτητα ροής αέρα ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Χειριστήριο

Ένα φιλικό προς το χρήστη τηλεχειριστήριο με απλό και εύχρηστο σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη για άμεση εικόνα των ρυθμίσεων, των διαθέσιμων προγραμμάτων και αλλαγών.

Οθόνη ενδείξεων

Η οθόνη εμφανίζεται διακριτικά πάνω στη μονάδα για την απόλυτη αρμονία με την αισθητική του χώρου σου.

Λειτουργία WiFi

Το κλιματιστικό μπορεί να ελέγχεται εύκολα από οποιοδήποτε Smartphone και Τablet με τη λειτουργία ελέγχου μέσω WiFi, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο και ευελιξία χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου το τηλεχειριστήριο.

Αποδοτική λειτουργία

Ένα προηγμένο πλήρες σύστημα ελέγχου εξασφαλίζει τη βέλτιστη ταχύτητα του κινητήρα αλλά και την προσαρμογή της ροής του ψυκτικού υγρού ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι το κλιματιστικό λειτουργεί πάντα με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας αποδίδοντας τα μέγιστα σε ψύξη ή θέρμανση

Ψυκτικό υγρό R32

Το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό R32 ελαχιστοποιεί τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της Γης. Τα κλιματιστικά Tesla αποφέρουν τα μέγιστα για εσάς φροντίζοντας ταυτόχρονα για το περιβάλλον.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Tesla

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
TT34X81-1232IAW

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
11942 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
12010 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,1 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
195 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
840 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
50 dB
Εξωτερικής Μονάδας
60 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
77,7 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
25 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
20,1 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
77,7 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
49,8 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
29 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+9Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • iakovos_Papazoglou
    1
    19 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Μετά από βλάβη που παρουσιάστηκε κ επικοινωνία με την εταιρεία μας ανέφεραν ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό σε κλιματιστικό 6 μηνών

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Κατανάλωση
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aristotelis_ktenas
    5
    15 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο μοντέλο στην κρεβατοκάμαρα γιατί είναι πραγματικά αθόρυβο (ειδικά στη λειτουργεία Silence). Mου βγήκε τόσο κάλο, που αγόρασα το ίδιο και για την δεύτερη κρεβατοκάμαρα.

    Το μόνο θέμα που έχω και θέλω να ρωτήσω όσους το πήρατε, είναι πως το συνδέσατε με το κινητό σας:
    Το κάνω reset (πατώντας 8 φορές το Health και ακούγεται το μπιπ) παρόλα αυτά δεν το βρίσκει όταν πάει να κάνει σύνδεση. Έχετε την ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσετε με 2-3 bullet points / οδηγίες; Ευχαριστώ!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ailena
    5
    16 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    21 Αυγούστου 2022 ,στους 27 βαθμούς,πιο κάτω θέλει κουβέρτα!????????????

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Koutsoliakos
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάτοχος 12.000btu σε σαλονοκουζινα 22τμ. Πολύ καλή απόδοση και πολύ έξυπνες λειτουργίες στο app τού το προτείνω!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • n1kos_gr
    5
    27 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μέχρι στιγμής σε γραφείο 60τμ με 34 βαθμούς έξω κάνει παπάδες. Σε 10 λεπτά το κλείνω γιατί αρχίζω να φτερνίζομαι. Στην χαμηλότερη ροή δεν ακούγεται καν. Στην μέτρια ακούγετε ελάχιστα. Στο τέρμα λογικό να ακούγετε παραπάνω αλλά γενικότερα είναι αρκετά αθόρυβο θα έλεγα. Για θέρμανση θα φανεί τον χειμώνα. Είναι όπως την photo που ανέβασα εμφανισιακά (τα πλαστικά σε αυτά τα λεφτά έτσι είναι, αν θέλετε lux κλιματιστικό δώστε 700 ευρώ.)

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hehe
    5
    41 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    15 μέρες μετά την αγορά του είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από ψύξη και επίπεδα θορύβου, αγόρασα το 12άρι για δωμάτιο 40τμ. Επίσης λειτουργούν και οι οριζόντιες και οι κάθετες περσίδες όπως θα έπρεπε. Το wifi module είναι ενσωματωμένο και όχι πρόσθετο, για να προστεθεί η συσκευή σε εφαρμογή κινητού πρέπει με ανοιχτό το ac να πατήσεις 8 φορές το κουμπί eco μέσα σε 10sec, οπότε και ακούγεται ένα διπλό μπιπ, δεν ανάβει κάποια άλλη ένδειξη στο ταμπλό του ούτε γίνεται ενεργοποίηση μέσω μενού. Λειτούργησε με smart life εφαρμογή μέσω επιλογής Air Conditiioner, με τα ίδια βήματα (Λειτουργία AP) που θα ακολουθούσα και με την εφαρμογή της Tesla. Ευχαριστω στο ελληνικό support της tesla που μου έστειλαν το σωστό εγχειρίδιο.
    Ενημέρωση 01/07/2022
    Το κλιματιστικό καίει 600-800watt στους 29 βαθμούς κελσίου ψύξη με εξωτερική θερμοκρασία 36 υπό σκιά. Μετρήθηκε με έξυπνη πρίζα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alx1150gs
    5
    49 στους 50 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Ως ψυκτικός που το αγόρασα και το τοποθέτησα σε δικο μου χώρο, το αξιολογώ ως πολύ καλή αγορά.
    Είναι Κινέζικο, αλλά η ποιότητα κατασκευής του είναι σχετικά καλή και δεν θυμίζει κάποια άλλα κλιματιστικά που ακόμα και τα πλαστικά τους ήταν λες κι ήταν κουβάδες. Πανάλαφρο και εύκολο στην τοποθέτηση.
    Η απόδοση (στο κρύο τουλάχιστον που δοκιμάστηκε) είναι πολύ καλή.
    Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται το ωραίο φωτιζόμενο χειριστήριο με μεγάλα ευδιάκριτα κουμπιά, τις πολλές λειτουργίες και φυσικά την δυνατότητα σύνδεσης στο wifi του σπιτιού.
    Το τελευταία βέβαια, με παίδεψε λίγο καθώς αρνούταν πεισματικά να συνεργαστεί με την εφαρμογή της Tesla. Θέλει υπομονή και προσεκτικές κινήσεις για να καταφέρεις να το συνδέσεις.
    Εν ολίγοις και παρόλο που πήραν αύξηση όλα τα κλιματιστικά το τελευταίο διάστημα είναι ίσως η πιο τίμια αγορά για τα λεφτά του στα 340 που αγοράστηκε.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antonko
    5
    3 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Χρησιμοποιώ ένα 9000 btu εδώ και 1 χρόνο περίπου, για χρήση μόνο στο κρύο. Καλό και αθόρυβο, αν και υπολείπεται ενός KIA 12000btu 10ετίας+ σε ελαφρώς μαγαλύτερο δωμάτιο

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • th__d
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Είναι πολύ αθόρυβο,ειδικά στην πρώτη σκάλα.Η ψύξη του είναι σούπερ Αξίζει τα λεφτά του και τα 10 χρόνια εγγύηση που δίνει και το WiFi του λειτουργεί άψογα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nono1809
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Ζεσταίνει και ψύχει πολύ γρήγορα. Στην χαμηλή σκάλα είναι ιδιαίτερα αθόρυβο. Τοποθετήθηκε σε δωμάτιο 12 τετραγωνικών μέτρων και 36 κυβικών μέτρων (είναι πολύ ψηλοτάβανο).

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Paulos_Nalpantidis
    5
    63 στους 65 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Μιλάμε για μοτέρ toyotomi για όσους δεν γνωρίζετε...ένα πολύ καλό κλιματιστικό δούλεψε στο φουλ τώρα στους καύσωνες στο υπνοδωμάτιο Μ αρέσει η ρύθμιση αθόρυβο το έχω μόνιμα εκεί γιατί αυτή με καλύπτει...ούτε σε παγώνει ούτε ζεστενεσαι..10 χρόνια εγγύηση
    Στην ζεστή δεν το έχω χρησιμοποιήσει
    Για αυτούς που ψάχνουν το WiFi...πρεπει να κατεβάσετε την εφαρμογή tesla smart things από το playstore...την ανοίγετε και ακολουθείται τα βήματα που λέει...όταν θα σας πει για σύνδεση (ή ρεσετ) πρέπει να ανοίξετε το καπάκι του κλιματιστικού στο οποίο κάπου στην μέση είναι ένα μπεζ κουτάκι (εμένα ήταν ανάποδα τοποθετημένο και το ξεβιδωσα για να βρω το κουμπί)...πατάτε το κουμπί παρατεταμένα μέχρι να ανάψει το φως και είναι έτοιμο να συνδεθεί...εντάξει πρέπει να έχεις 3 πτυχία 2 μάστερ και 1 doctora για να ενεργοποιήσεις το WiFi έλεος λίγο πιο απλά ρε παιδιά τα πράγματα...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sofiamerm88
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Τοποθετήθηκε στο παιδικό δωμάτιο. Η wifi λειτουργία μας έλυσε τα χέρια καθώς οσο κοιμάται το παιδί μπορείς να ανοίγεις/κλείνεις και να μεταβάλλεις θερμοκρασίες χωρις να χρειαστεί να μπεις στο δωμάτιο.
    Το χρησιμοποιούμε για ψύξη τωρα με τους καύσωνες σταθερά στους 27 και το δωμάτιο εχει μια ευχάριστη θερμοκρασία χωρις να ξηραινει την ατμόσφαιρα.
    Θα το πρότεινα σίγουρα.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xr_Pal
    2
    6 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Σε ρυθμούς καύσωνα λοιπόν και σε μικρό δωμάτιο τα πάει πολύ καλά με τη ζέστη.
    Εκεί όμως που είναι απαράδεκτο είναι ο θόρυβος.
    Απορώ που το βρίσκουν οι υπόλοιποι αθόρυβο!
    Σε αθόρυβη λειτουργία λοιπόν δεν μπορείς να κοιμηθείς στο ίδιο δωμάτιο. Πολύ φασαρία από τον αέρα!

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dashndot
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Εκπρόσωπος καταστήματος
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Εξαιρετικό κλιματιστικο. Σε 20 τετραγωνικα δωμάτιο το κανει καταψυξη στους 25 βαθμους μεσα σε 10-15 λεπτα. Αθορυβο, μονο στο turbo κανει λιγο παραπανω θορυβο αλλα λογικο, Το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι δυσκολο να το συνδεσεις με το wifi.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • koukou_gr
    4
    33 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοράστηκε το Φεβρουάριο του 2021 και τοποθετήθηκε το Μάρτιο του 2021. Με το που εγκαταστάθηκε έβγαλε σφάλμα στην Οθόνη P0 & E9. Δούλευε 10 λεπτά και μετά πετούσε αυτά τα σφάλματα και σταματούσε. Επικοινώνησα μέσω email με την αντιπροσωπεία όπου μετά από κάποιες μέρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μου και με ενημέρωσαν πως θα γίνει αλλαγή της πλακέτας από κάποιον συνεργάτη τους καθώς είμαι στη Κρήτη. Όντως μετά από περίπου 10 μέρες επικοινώνησε ο συνεργάτης μαζί μου και έγινε η αντικατάσταση. Από τότε λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Ο χώρος είναι μικρός οπότε ζεστένει γρήγορα. Για τη ψύξη θα το δούμε αργότερα. Για το Wifi χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Tuya και όχι αυτή που προτείνει η εταιρεία. Επίσης για όποιον είναι ψαγμένος μπορεί να περαστεί Custom Firmware και να υποστηρίζει Homekit της Apple. Ψάξτε για το Tuya Convert.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis199601
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει και με το παραπάνω!
    Να έχετε υπόψη ότι οι περσίδες για να πάνε δεξιά και αριστερά σε αυτό γίνεται χειροκίνητα ενώ το πάνω και κάτω με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anoixtomatis_kanite
    1
    34 στους 83 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μην την πατήσετε όπως την πάτησα εγώ με τις πολλές κάλες κριτικες.Για οσο θα σας δουλέψει θα είναι vfm αλλά το θέμα είναι για πόσο καιρό θα δουλέψει ? σε εμένα δούλεψε 6 μήνες μετά αρχίσανε τα προβλήματα. Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ άρχιζε να δουλεύει μετά από κανένα 10 λεπτό σταματούσε και φυσικά δεν είχε πιάσει την θερμοκρασία το δωμάτιο ( μιλάμε για το 12αρι σε δωμάτιο 15 τμ ) ακόμα και άμα είχα ανοιχτή την πόρτα με 5 βαθμούς έξω και εγώ το έβαζα στους 28 βαθμούς αυτό θα σταματούσε φωνάζω την εταιρεία και μου φέρνει μια ηλίθια δικαιολογία ότι και καλά δεν ήταν καλή η τοποθέτηση του τι σχέση έχει η τοποθέτηση με το ότι σταματάει η μονάδα ? μπορώ να το καταλάβω ότι μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα της ζέστης η του κρύου που σου κάνει το μηχάνημα να σου πω οκ άλλα το ότι σταματάει η μονάδα δεν έχει καμιά απολυτός σχέση με την τοποθέτηση. Μου ζήτησαν χρήματα για να το φτιάξουν ενώ εγώ έχω υποτίθεται 10 χρόνια εγγύηση ποτέ ξανά τεσλα δεν το πρωτινό σε κανέναν τζάμπα χρήματα

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gas_Gas23
    3
    13 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Για τα χρήματα του καλό είναι.. Μεχρι εκεί . Σε κρεβατοκάμαρα (μεγ. 25τμ) οκ αλλά με θόρυβο στο αθόρυβο δεν ζεσταίνει. Το πήρα μαζί με ένα 24ρι της ίδιας μάρκας (άλλο μοντέλο) αλλά ατυχώς τα remote control δεν υποστηρίζει το ένα το άλλο. Οι περσίδες δεν κουνιούνται δεξιά αριστερά μόνο με το χέρι και ας έχει τέτοια επιλογή στο control. (Όχι δεν είναι χαλασμένες το ίδιο και στο 24ρι) . Για κρυο δεν έχω άποψη. Περισσότερο μου κάνει για δωμάτιο ξενοδοχείου 3*. Αν το θέλετε βοηθητικά και όχι για κύρια θέρμανση να σπάει κάποιες μέρες το κρύο ώστε να αποφύγετε το καλοριφέρ όλα καλά. Πάντως 2 μήνες τώρα δουλεύει χωρίς προβλήματα. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για το 24ρι.

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vaso_M7
    4
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό στην ψύξη. Με την θέρμανση δεν απέδιδε καλά και ήρθαν από την αντιπροσωπεία και ήταν κατάμαυρα τα φίλτρα λόγο κέντρου και απέδωσαν το πρόβλημα εκεί... Επιφυλασσομαι προς το παρόν. Και το άλλο μειονέκτημα με το WiFi αν θέλεις να συνδεθούν και άλλες συσκευές με την εφαρμογή δεν γίνετε διότι βγάζει τον άλλο που έχει συνδέσει το κινητό του. Με λίγα λόγια μόνο 1 συσκευή μπορεί να είναι συνδεδεμένη για να το ελέγξει. Το άλλο κακό επειδή έχω αγοράσει και άλλα μοντέλα το καθένα θέλει διαφορετική εφαρμογή για κάποιο λόγο. Επίσης η αντιπροσωπεία μου είπε ότι το self cleaning, self check κτλ δεν υφίσταται

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manos_kolettis65
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικα vfm και οχι μονο σε χωρο συνολικα 80 τ.μ καλυπτει τα 65 (σαλονι+κουζινα) πληρως. Πολυ ομορφο ισως λιγο τα πλαστικα του να θελαν ενα μικρο upgrade κατα τ'αλλα σε ολα του υπερτιμιο.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Στάθης Τσακ
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω ένα μήνα σχεδόν, το χρησιμοποιώ στο σαλόνι που είναι μεγάλο και το ζεσταίνει πολύ καλά ακόμα και όταν το βάζω στο ελάχιστο... Ό,τι καλύτερο για τα λεφτά του ,αγορασμένο στα 290!Είναι πραγματικά αθόρυβο .Για ψύξη δεν έχω άποψη ακόμα...συνδέεται εύκολα με εφαρμογή ώστε να το ελέγχεις και με το wi fi. 10 χρόνια εγγύηση ,προς το παρόν δεν έχω δει κάτι αρνητικό μην το ματιάξω...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • skouliki81
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Πολύ καλή απόδοση ,ότι πρέπει για ένα μικρό σπίτι. Οόσον αφορά την εγγύηση 10 χρόνων, στέλνεις μειλ με την απόδειξη σκαναρισμένη και στέλνεται επιβεβαίωση πολύ σύντομα. Value for money στα σίγουρα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marinos_Negru
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μόλις 5 μέρες το λειτουργώ το κλιματιστικό (16/01/2021 έγινε η εγκατάσταση του) και μέχρι τώρα με έχει αφήσει άφωνο.
    Θόρυβο δε κάνει και λαμβάνοντας υπόψη ότι το σπίτι που μένω είναι παλιό δίχως μόνωση κάνει καλή δουλειά για να ζεστάνει το σαλόνι + το υπνοδωμάτιο.
    Μπορώ να πω ότι για τα χαρακτηριστικά και τη τιμή του αξίζει και με το παραπάνω αυτό το μηχάνημα.
    Θα επανέλθω σε κάμποσο καιρό αν υπάρξει ανάγκη να προσθέσω περαιτέρω πληροφορίες και άποψη για το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά με αυτά που είδα μέχρι τώρα το προτείνω με τα χίλια

    **Εν τέλη το καλοκαίρι που μας πέρασε και το δούλεψα στη ψύξη παρόλο που το παλιό σπίτι δεν είχε ίχνος θέρμανσης έκανε καλή δουλειά να με δροσίζει
    Τώρα που έχω μετακομίσει σε μεγαλύτερο και εννοείται με καλύτερη απόδοση θερμοκρασίας σπίτι θα δείξει πως θα συμπεριφερθεί αλλά μέχρι στιγμής ακόμα κανένα παράπονο μετά από 1+ χρόνο που το έχω

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στην ψύξη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dg8art
    5
    23 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    εξαιρετικό!!!!
    Σε υπνοδωμάτιο που έχουμε πρόβλημα με υγρασία, το ανάβουμε 2 ώρες και είναι πιο ζεστό και από καλοριφέρ. δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα και με το wifi το ανάβεις όποτε θες !!
    Έκανα μεγάλη έρευνα αγοράς.... γι αυτό σας τα γράφω! Υπέροχο, αθόρυβο και οικονομικό!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spyros.kousi
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Το έχω 5 μήνες και είναι άψογο. Σχετικά αθόρυβο, ψύχει/θερμαίνει άμεσα (σε 2-3 λεπτά), έχει WiFi, το τηλεκοντρόλ είναι φωτιζόμενο, διαθέτει λειτουργία Turbo που τα δίνει όλα, 10 χρόνια εγγύηση!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_vizant_
    1
    5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην θέρμανση δυστυχώς δεν χρησιμοποιείται.Ο θόρυβος της εξωταιρικης μονάδας είναι τόσο μπάσος με αποτέλεσμα να ενοχλεί ακόμα και διπλανά διαμερίσματα.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitrios_Efthymiadis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μοντέρνος σχεδιασμός, πολύ καλή απόδοση στην ψύξη (θέρμανση δεν δοκιμάστηκε μιας και η αγορά έγινε πρόσφατα), πραγματικά αθόρυβο και το Wifi λειτουργεί μια χαρά. η τιμή εξαιρετική (320 ευρώ). Συνιστάται ανεπιφύλακτα!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απλά τέλειο!! 45τμ δωμάτιο στους 26 βαθμούς, σε σπίτι χωρίς μόνωση, το κάνει φούρνο!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά καλό και αποδοτικό σε σχέση με την τιμή του. Από αντοχή και μακροβιότητα θα δείξει.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

701 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
maliagros

Έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια άλλη εφαρμογή για την διαχείριση μέσω κινητού εκτός από την επίσημη Tesla Smart Things? Αν ναι, ποια?

Christos_Lempesis

Συνδέεται υποτυπωδώς μέσω της δικής τους εφαρμογής με Google Home (έχουν κάποιο integration). Υπακούει σε ορισμένες εντολές, αλλά δε συνεργάζεται πλήρως

n1kos_gr

Made in P.R.C. Δηλαδή Peoples Republic of China (Κίνα).

Αλλά έτσι και αλλιώς όλα τα ηλεκτρονικά κινέζικα είναι.. Και αυτά που δεν είναι κινέζικα, αγοράζουν κομμάτια κινέζικα και τα συναρμολογούν απλά σε άλλη χώρα..

Crete_Outdoors

Σκέφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο προιον, αλλα σε 12000btu. Απ όσο βλέπω τα καταστήματα που το διαθέτουν οι διαστάσεις του κλιματιστικού διαφέρουν.Ο συγκεκρινένος χώρος που θέλω να το τοποθετήσω έχει ύψος έως 310mm. Το κάθε κατάστημα το ύψος εσωτερικής μονάδας του συγκεκριμένου κλιματιστικού διαφέρει άλλος το έχει 260mm αλλο καταστημα 340mm και ενώ πρόκειται για το ίδιο προιον με προβληματίζει να το αγοράσω και να μην κάνει στο χώρο μου.Γνωρίζει κανείς τις πραγματικές διαστάσεις ύψους της εσωτερικής μονάδας να με ενημερώσει?ευχαριστώ

dg8art

έχω αναρτήσει και φωτογραφίες για το 12άρι που έχουμε ήδη εγκαταστήσει να το δείτε και στη φυσική του κατάσταση και όχι ότι γράφει ο καθένας.

Δες όλες τις ερωτήσεις (13)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες