Tesla Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A+
Κλιματιστικά - Air Condition

Tesla Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A+ Κωδικός: 22642428

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 18000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Το κλιματιστικό της εταιρείας Tesla έχει ισχύ 18000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 35m² έως 40m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
660,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 659,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    660,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής

    Tesla TA53FFML-1832IA Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A+

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    659,99 €

Περιγραφή

Κλιματιστικό Tesla Inverter με οικολογικά ψυκτικά και πολλές χρήσιμες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία για την επιθυμητή θερμοκρασία.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

I Feel

Μία έξυπνη μέθοδος διατήρησης της βέλτιστης θερμοκρασίας χώρου. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο επικοινωνεί με το κλιματιστικό και ρυθμίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας του.

Λειτουργία Anti-Fungus

Μετά την ολοκλήρωση της ψύξης ή αφύγρανσης, το κλιματιστικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus προκειμένου να εμποδίσει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων ώστε να διατηρεί το περιβάλλον σου υγιές και ευχάριστο.

Λειτουργία Self-cleaning

Κατά τη διάρκεια της ψύξης, το συμπυκνωμένο νερό συλλέγει σκόνη από τα πτερύγια. Στη συνέχεια, το εσωτερικό της μονάδας στεγνώνει μέσω της λειτουργίας θέρμανσης και τέλος ο ανεμιστήρας απομακρύνει την όποια υγρασία, διατηρώντας τη μονάδα ξηρή και εμποδίζοντας την αναπαραγωγή βακτηριδίων.

Λειτουργία Self-diagnostic

Το κλιματιστικό παρακολουθεί πιθανές μη φυσιολογικές λειτουργίες και εντοπίζει αυτόματα τα όποια ελαττωματικά μέρη εμφανίζοντας έναν κωδικό σφάλματος, καθιστώντας τη συντήρηση αποδοτική και οικονομική.

Anti-rust Cabinet

Γαλβανισμένο ατσάλι και έξι στρώματα αντισκωριακής επίστρωσης εξασφαλίζουν ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας φαίνεται σαν καινούργια, ακόμη και μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο και τη βροχή.

Λειτουργία Turbo

Η λειτουργία Turbo ενεργοποιεί την ταχεία ψύξη ή θέρμανση αυξάνοντας την ποσότητα και την ταχύτητα ροής αέρα ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Χειριστήριο

Ένα φιλικό προς το χρήστη τηλεχειριστήριο με απλό και εύχρηστο σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη για άμεση εικόνα των ρυθμίσεων, των διαθέσιμων προγραμμάτων και αλλαγών.

Οθόνη ενδείξεων

Η οθόνη εμφανίζεται διακριτικά πάνω στη μονάδα για την απόλυτη αρμονία με την αισθητική του χώρου σου.

Αποδοτική λειτουργία

Ένα προηγμένο πλήρες σύστημα ελέγχου εξασφαλίζει τη βέλτιστη ταχύτητα του κινητήρα αλλά και την προσαρμογή της ροής του ψυκτικού υγρού ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι το κλιματιστικό λειτουργεί πάντα με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας αποδίδοντας τα μέγιστα σε ψύξη ή θέρμανση

Ψυκτικό υγρό R32

Το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό R32 ελαχιστοποιεί τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της Γης. Τα κλιματιστικά Tesla αποφέρουν τα μέγιστα για εσάς φροντίζοντας ταυτόχρονα για το περιβάλλον.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Tesla

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
TA53FFML-1832IA

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
17913 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
18766 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Όχι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,57 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,02 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
283 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
1535 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
58 dB
Εξωτερικής Μονάδας
64 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
90 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
31 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
22,5 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
80 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
54,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
31,5 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • dimi_kasa
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Είναι το δεύτερο μηχάνημα Tesla που αγοράζω,όπως και το πρώτο έτσι και αυτό μέχρι στιγμής είναι αξιόπιστο με πολύ καλή ψύξη. Νομίζω η σχέση τιμής και απόδοσης είναι πολύ καλή!

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athina98
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω εμπιστευτεί την Tesla ήδη σε δύο κλιματιστικά και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!!! Χρειάζεται μόνο 5 λεπτά για να φτιάξει την σωστή θερμοκρασία στον χώρο και είναι και αθόρυβο!! Επίσης και η λειτουργία της αφυγρανσης έχει βοηθήσει πολύ τις ώρες του ύπνου!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zannos
    3
    6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Tο αγορασα 7/7/2020 για ψυξη αψογο!! για θερμανση εχει αρκετο θορυβο..φτανει γρηγορα αλλα δεν κραταει.. μενει συνεχεια αναμμενο ενω θα επρεπε να σταματαει οταν φτασει την θερμοκρασια..καιει αρκετα..το μετανιωσα που δεν πηρα παλι inventor..φταει η τσιγγουνια που με πιανει.. μακρυα

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • harrishatzi
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Τουμπανοοοοο... Οικονομικό για τα λεφτά τού και με απίστευτη απόδοση .Το μόνο αρνητικό ότι κατά την σύνδεση του κουτιού έξω δεν υπήρχαν βασικά εξάρτηματα όπως σοληνακια βάσεις στήριξης μονοτικα υλικά

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Leyteris_Firinidis
    1
    7 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Με το που το πήρα μου στάζει από την εξωτερική μονάδα άντε αυτό το κατάπινω μετά μου καίγεται η ένδειξη στην δεύτερη μέρα την τρίτη τι θα γίνει θα ανατιναχθεί??

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • autokini
    1
    7 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Η αξιολόγησή μου βασίζεται στην ποιότητα κατασκευής του μηχανήματος.Το μηχάνημα παρελήφθη 22/02/2021 και σήμερα 23/02/2021 έγινε η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ εγκατάστασης.Γράφω για προσπάθεια αφού όταν τελείωσε η εγκατάσταση,με το που σηκώναμε με τους τεχνικούς την ασφάλειά του στον πίνακα,-τράβηξα ξεχωριστή δική του γραμμή-έπεφτε το ρελέ διαρροής στον πίνακα.Μετά από μία ώρα δοκιμών,το συμπέρασμα ήταν ότι φταίει η πλακέτα της εσωτερικής μονάδας.
    Κατά τα άλλα,καινούριο το μηχάνημα αλλά τώρα είμαι υποχρεωμένος να περιμένω 3 ημέρες το εξουσιοδοτημένο συνεργείο να ελέγξει τι φταίει-ενώ ξέρουμε τι φταίει-και δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό ακόμα να έρθει το ανταλλακτικό.
    Ότι πληρώσεις παίρνεις τελικά.

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gas_Gas23
    3
    5 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Ήθελα 2 κλιματιστικά για σπίτι ένα σε σαλόνι 60τμ 24ρι και ένα σε κρεβατοκάμαρα 12 Tesla TT34X81-1232IAW White βοηθητικά ώστε να μην ανάβω καλοριφέρ σε οριακές θερμοκρασίες 17,_19 ώστε να σπάει λίγο το κρύο. Με 620 και 280 σύνολο 900 + 160 την εγκατάσταση είπα μια χαρά. Η σύγκριση μου είναι με ένα Ιnvendor nemesis 24 και ένα mitsubishi 12ri που έχω στο εξοχικό. Για τα οποία θα έπρεπε να δώσω 1050 για το Ιnvendor kai 500 για 12ρι + 160 σύνολο 1700 όλα. Είπα να γλυτώσω το 700ρι. Το 24 Τέσλα με το 24 , Nemesis invendor μέρα με τη νύχτα . Με άριστα το 10 έχουν πάνω από 5 βαθμούς διαφορά . Με έπιασε η τσιγκουνιά μου και το μετάνιωσα. Ας είναι ομως ,άχρηστα δε τα λες απλά κάνουν αυτά που κοστίζουν.

    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Australidis
    4
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Μπήκε σε ενιαίο χώρο 48τμ και μπορώ να πω ότι τα πηγαίνει μια χαρά. Το έχω ρυθμίσει στους 23! Αυτό που κάνει επίσης εντύπωση είναι η ποιότητα των πλαστικών της εσωτερικής μονάδας. Χωρίς κρατς κρουτς απο συστολές- διαστολές. Η εξωτερική μονάδα αθόρυβη και επίσης ποιοτηκότατη. Για οτιδήποτε θα επανέλθω (και για την ψύξη το καλοκαίρι).
    25/6
    Τώρα που μπήκε σε λειτουργία το κρύο άρχισε να στάζει από την εσωτερική μονάδα. Ήρθαν και ξαναήρθαν οι τεχνικοί. Αντικατασταθηκε η εσωτερική μονάδα (μέσα στην εγγύηση). Tο πρόβλημα το προξένησαν οι πρώτοι εγκαταστατες απο το κατάστημα που το αγόρασα. Αυτη ήταν η απάντηση των τεχνικών της αντιπροσωπειας . Το είχαν πιέσει στον τοίχο υπερβολικά κατά την τοποθέτηση.
    13/8
    Και η ψυξη ικανοποιητικη , καλυπτει τον χωρο και το εχω στους 27 βαθμους

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • andys900
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Σε σαλόνι μεγάλο με ταράτσα χωρίς μόνωση σε ζεστή αποδίδει τέλεια με άψογη εμφάνιση και αθόρυβο πολύ ευχαριστημένος με την αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marina.20
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    τοποθετημένο σε σαλονι με ενιαια κουζινα το κλιματιστικο ειναι ακρως αποδοτικο ζεσταινει μεχρι τον διαδρομο ειμαι τρομερα ευχαριστημενη και απ οτι ειδα στον λογαριασμο ειναι οικονομικοτατο
    ανετα συγκρινεται με αλλα κλιματιστικα τα οποια ειναι επωνυμα και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fandrianos6
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Μέχρι στιγμής είναι λίαν αποδοτικό και οικονομικό καθώς επίσης αθόρυβο και μέσα και έξω. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω !

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sperdev
    3
    1 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    αρκετά φθηνό το υλικό του είναι πλαστικό δεν θα το έλεγα ανθεκτικό γιατί μόλις μας Το φέρανε και πήγαμε να το συναρμολογήσουμε ένα υλικό από μέσα ήταν σπασμένο Κατά τα άλλα κάνει την δουλειά του αρκετά καλά σε μικρό χώρο

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • agtriant40
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το κλιματιστικό έχει τοποθετηθεί στην κουζίνα που αποτελεί ενιαίο χώρο με το σαλόνι εμβαδού 30 τ.μ . Μέχρι σήμερα έχει δουλέψει στην ψύξη και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την απόδοση αφού ο δείκτης θερμοκρασίας ήταν στους 26 και μερικές φορές στο 25 βαθμούς και από το επίπεδο θορύβου και της εσωτερικής μονάδας αθόρυβη και από την εξωτερική μονάδα αθόρυβη για εξωτερική μονάδα Στην θέρμανση δεν έχει ακόμα λειτουργήσει όταν στο επόμενο χρονικό διάστημα χρειαστεί να λειτουργήσει και στην θέρμανση τότε θα επανέλθω με μια νέα αξιολόγηση

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnie_dal
    5
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Μπήκε σε χώρο 44 τετραγωνικά σαλονι-κουζινα σε λίγα λεπτά δροσίζει όλο το χώρο και μάλιστα η Δροσιά φτάνει μέχρι μέσα στα δωμάτια Με λίγα λόγια 67 τετραγωνικά σπίτι τα δροσίζει όλα είναι αθόρυβο και αξίζει τα λεφτά του αγορά 300€ πριν από 4 μήνες.. επιστρέφω μετά από 4 μήνες περίπου 13 βαθμούς έξω και μέσα στο χώρο ρυθμισμένο στους 25 σε μεσαία σκάλα και με μπλούζα κοντεύω να ιδρωσω...άξιζε τελικά τα λεφτά του σε ζεστό κρύο...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evoulisious
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το αγόρασα 290€, μπήκε στο σαλόνι κ ψύχει όλο το σπίτι.
    Για θέρμανση θα υπάρξει νέα ενημέρωση το χειμώνα.
    Σίγουρα όμως VfM.
    2/5/23
    Το μηχάνημα άψογο αθόρυβο μέσα έξω, οικονομικό, καλό και στη θέρμανση (θερμαίνει μόνο το χώρο που το έχω βάλει όχι όλο το σπίτι όπως η ψύξη.
    Θα συνιστούσα αυτή την εταιρεία με κλειστά μάτια.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • haroulitolito
    5
    17 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το έχω σε 12000 btu σε χώρο συνολο 55 τμ . Τοποθετημενο στη σαλο-κουζινα και σε 2 λεπτά, ρυθμιση στους 26 διαχέεται απίστευα γρηγορα η δροσιά. Μετά απο κάποια λεπτα ,με ανοιχτό το δωμάτιο,φτάνει και δροσίζει και αυτό! Είναι ικανοποιητικά αθόρυβο και γενικά είναι αυτό που ήθελα! Οικονομικό και αποτελεσματικό! Για τη θερμανση δε το χω δοκιμάσει ακόμη αλλά πιστευω δε θα με απογοητευσει!! Tesla εγγυηση... Πολυ καλο και σας το προτεινω!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • IORDMARI
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το έβαλα εχθες σε λειτουργία!απο την πρωτη στιγμή διακρίνεις οτι έχεις στα χέρια σου ενα ποιοτικό και αθόρυβο μηχάνημα!!!θα επανέλθω αργότερα με νέα στοιχεία!Τελικά και στην θέρμανση αποδίδει τέλεια!ζεσταίνει δωμάτιο 50 τετραγωνικά σε 5 ώρες!νομίζω καλύτερο κλιματιστικό και απο τα πολύ επώνυμα!οικονομικό!!!το συστηνω ανεπιφύλακτα!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • smaragda12
    5
    4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Καταπληκτικό️️️
    Α Θ Ο Ρ Υ Β Ο️️️
    Μπορεί να συγκριθεί με πολύ ακριβά κλιματιστικά️️️
    Σουπερ️️️
    Ευχαριστω️️️

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panospavlis
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Αγορά 4-05-2020.Στιβαρό κ ποιοτικό κλιματιστικό με τη πρώτη ματιά.Ανοιγμα ρυθμισμένο στους 26" το τριήμερο 15 Μαΐου με 40"βαθμούς έξω. Το κλιματιστικό κανει χαβαλέ , μένει αθόρυβο και το αφήνω και στους 26" για να μη πάθουμε ψύξη.Ολα αυτά σε 13 λεπτά .Τοποθετημενο σε 4ο όροφο με ταράτσα επάνω και σε χώρο 40τμ.Το βράδυ στη λειτουργία Low μου θύμισε ένα Fujitsu που είχα βάλει το 2011 σε άλλο σπίτι και σε νανούριζε..( απο το 2015 η Fujitsu τα έκανε μαντάρα)
    Το οικονομικό αντίτιμο για το κλιματιστικό ήταν στα 300€. Βέβαια ,οποιος θέλει παίρνει το Inventor στα 450€ που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ποιοτικό κλιματιστικό.Αν με εννοείς που με εννοείς .

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Giampanis
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Φανταστικό για υπνοδωμάτιο 17τ.μ..έχεις ότι χρειάζεται σε ψύξη θέρμανση και οικονομία...αθόρυβο δεν πάει άλλο και όμορφο σαν μηχάνημα...Από 400 το πήρα 290 και τώρα το είδα με 255...τρέξτε είναι φανταστικό 12αρι

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Apostolos_Petropoulos
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το κλιματιστικό παρά το σχετικά μικρό μέγεθος της εσωτερικής μονάδος ειναι πολυ αποδοτικό, απίστευτα αθόρυβα και ομορφο. Στα συν τα 10 χρονια εγγύηση (αχρείαστη να ειναι) και το πλήρες σε μενού επιλογών τηλεχειριστήριο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    ολα εξαιρετικά πολύ ευχαριστημένη

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό το συνιστώ ανεπιφύλαχτα...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Αθόρυβο, οικονομικό και αποτελεσματικό. Φοβερό value for money!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    • Μέτριος θόρυβος
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

38 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες