LotusGrill G340 Ανοξείδωτη Φορητή Ψησταριά Κάρβουνου 32εκ.
Ψησταριές Κάρβουνου

LotusGrill G340 Ανοξείδωτη Φορητή Ψησταριά Κάρβουνου 32εκ. Κωδικός: 22648319

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σχάρα διαμέτρου 32εκ.
  • Δοχείο κάρβουνων
  • Εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα​
  • Εύκολο καθάρισμα
  • Πλήρως φορητό
Δες όλη την περιγραφή
209,50
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+23,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 209,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 209,50 €

  2. 209,50 €

  3. 209,50 €

Περιγραφή

Ψησταριά κάρβουνου LotusGrill G340 από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


  • Πάνω διάμετρος 35εκ.
  • Κάτω διάμετρος 26εκ.
  • Σχάρα διαμέτρου 32εκ.
  • 'Υψος 23.4εκ.

Καθαρισμός του LotusGrill

Αποσυναρμολογείται εύκολα και μόλις αφαιρεθεί το περιττό λίπος, τόσο η πλάκα του γκριλ όσο και το εσωτερικό μπολ μπορούν να τοποθετηθούν σε πλυντήριο πιάτων ή να πλυθούν στο χέρι. Καθώς είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, αποφύγετε τη χρήση λειαντικών εργαλείων, καθώς αυτά μπορεί να χαράξουν το μπάρμπεκιου. Εάν το LotusGrill σας έχει έναν επίμονο λεκέ πάνω του, μπορείτε είτε να μουλιάσετε όλη τη νύχτα είτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό γυαλιστικό προϊόν. Ιδανικά να  το καθαρίζετε μετά από κάθε χρήση για να αποφύγετε το ψήσιμο λίπους και υγρών στη σχάρα και επομένως να γίνει πιο δύσκολο να αφαιρεθεί αργότερα.  Άλλωστε έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί ανακλαστική θερμότητα, επομένως, εάν το μπολ δεν είναι καθαρό, δεν θα λειτουργήσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Κάνει το υπαίθριο μαγείρεμα, απόλαυση!

Με σχάρα ψησίματος 32εκ. και στρογγυλό σχήμα με κωνικό τελείωμα, την καθιστά ιδανική για να την παίρνεις παντού μαζί σου. Με βάρος 3.7 κιλά και με την θήκη μεταφοράς που περιλαμβάνεται στη συσκευασία,σε ακολουθεί σε όλες σου τις περιπέτειες. Βραβευμένη με το Χρυσό Διεθνές Βραβείο Μπάρμπεκιου (International Barbecue Award 2012) και σχεδιασμού (Design Plus Award),είναι απλά η καλύτερη φορητή ψησταριά κάρβουνου, που φτιάχτηκε ποτέ. Αναφέρεται σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και στους αρχάριους, σας δίνει την δυνατότητα να ψήσετε παντού γρήγορα και εύκολα σε επαγγελματικούς χώρους, στο σπίτι, στην βεράντα, στον κήπο, στο σκάφος, στην κατασκήνωση, στο πικ-νικ!!

  • Κατάλληλο εξυπηρέτηση 5 ατόμων και άνω.

Άκαπνο ψήσιμο

Ο θάλαμος καύσης είναι κλειστός και, σε συνδυασμό με την ειδική σχεδίαση της σχάρας, τα καμένα λίπη από τα ψητά δεν πέφτουν στα κάρβουνα. Έτσι, αποφεύγεται το τσίκνισμα και το λαμπάδιασμα, το οποίο χαλάει το ψήσιμο, κάνει πιο σκληρό και ξηρό το κρέας. Οπότε, σε συνδυασμό με τον ρυθμιστή θερμοκρασίας μπορούμε πολύ εύκολα να επιτύχουμε τέλειο ψήσιμο.

Γρήγορο μαγείρεμα με ασφάλεια

Έτοιμο για μαγείρεμα σε λιγότερο από 5 λεπτά. Ο θερμός αέρας που παράγεται από την καύση να στροβιλίζεται πάνω από τα κάρβουνα. Αυτό βοηθάει στο να παραχθεί πολύ γρήγορα υψηλή θερμοκρασία, παρακάμπτοντάς το στάδιο του καπνίσματος κατά το ψήσιμο. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τις βλαβερές ουσίες που παράγονται από την καύση του κάρβουνου.

Ασφαλές στη χρήση. Είναι εξοπλισμένο με ρυθμιστή θερμοκρασίας, έχει διπλό εξωτερικό τοίχωμα για τέλεια μόνωση – μπορείς να το μεταφέρεις και κατά την διάρκεια που ψήνει, ο θάλαμος καύσης είναι κλειστός και προστατευμένος έτσι δεν πετάγονται σπίθες ή φλόγες. Ακόμα και αν αναποδογυρίσεις το δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσουν ή να καείς από τα αναμμένα κάρβουνα.

Με την κατασκευή από δύο ξεχωριστά μπολ η Lotus Grill ψησταριά «κρατάει» την θερμότητα στο εσωτερικό μπολ. Τα λίπη από το ψητό σας φαγητό συγκεντρώνονται στο εσωτερικό μπολ χωρίς να έρχονται σε επαφή με τα κάρβουνα, οπότε δεν υπάρχει η πιθανότητα ούτε για μία ανάφλεξη! Με την ψησταριά Lotus Grill μπορείτε να έχετε τέλειο αποτέλεσμα ψησίματος με στυλ

Ανεμιστήρας

Εξοπλισμένο με ανεμιστήρα (λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ), ο οποίος τροφοδοτεί με αέρα τον θάλαμο καύσης. Έτσι, τα κάρβουνα ανάβουν γρήγορα και χωρίς κόπο έτοιμο προς χρήση μέσα σε 3 με 4 λεπτά!. Η ένταση του ανεμιστήρα είναι ρυθμιζόμενη, οπότε μπορούμε να ρυθμίζουμε και την θερμοκρασία. Όσο περισσότερο αέρα παρέχεται, τόσο περισσότερο θερμαίνονται τα κάρβουνα! Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σπινθήρων ή εξόδου των κάρβουνων από τη ψησταριά σας, γιατί τα κάρβουνα σας τοποθετούνται σε κλειστό δοχείο μέσα στο εσωτερικό μπολ.

Το δοχείο κάρβουνων και το καπάκι οροφής βρίσκεται ακριβώς στη μέση του εσωτερικού μπολ. Χωράει έως και 250 γραμμάρια κάρβουνα τα οποία τα ανάβετε με οποιοδήποτε gel ανάφλεξης. Ανάλογα με την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων κάρβουνων, μπορείτε να ψήσετε στη Lotus Grill ψησταριά σας από 40 έως 90 λεπτά! Το εξωτερικό μπολ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με επικάλυψη χρώματος με την τεχνική πούδρας, που ποτέ δεν ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Δύο άγκιστρα ασφαλίζουν και κρατάνε μαζί το εσωτερικό μπολ, το εξωτερικό μπολ, τη σχάρα ψησίματος και το δοχείο κάρβουνων, δημιουργώντας μία συμπαγή και ασφαλή ψησταριά

Πρακτικό και εύκολο

  • Πρακτικό στην αποθήκευση.Ο συνδετήρες στην άκρη του εξωτερικού μπολ κλείνουν με τη σχάρα, το δοχείο κάρβουνων και το εσωτερικό μπολ σε ένα συμμαζεμένο και ασφαλές πακέτο.
  • Ευκολία στο πλύσιμο .Η μεταλλική σχάρα και το εσωτερικό μπολ είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και πλένονται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων
  • Ευκολία στη μεταφορά.Παραδίδεται με τσάντα μεταφοράς σε αντίστοιχο χρώμα.

Mε μια ματιά

  • Εσωτερικό μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Κάδος κάρβουνων κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Άγκιστρα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς και 4 μπαταρίες ΑΑ
  • Περιλαμβάνει βιβλίο χειρισμού

Τι περιλαμβάνει:

  • Ψησταριά (έτοιμη για χρήση)
  • Τσάντα μεταφοράς
  • 4 μπαταρίες ΑΑ
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

LotusGrill

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Ανοξείδωτη
Χρώμα
Πράσινο

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ρόδες
Όχι
Φορητή
Ναι
Στρογγυλή
Ναι
Αρνιού
Όχι
Πλευρική Επιφάνεια
Όχι
με Σούβλα
Όχι
Καπνιστήρι
Όχι

Επιφάνεια Ψησίματος

Μήκος
32 εκ.
Πλάτος
32 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες