Absolut Repair Molecular Επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση
*Εργαστηριακό τεστ τη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.
*Εργαστηριακό τεστ τη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.
Ad
Revolution Beauty Hair Colour Remover 4x60ml
Αξεσουάρ Βαφών

Revolution Beauty Hair Colour Remover 4x60ml Κωδικός: 22655261

Εύκολος, ανώδυνος και ασφαλής τρόπος αφαίρεσης βαφής μαλλιών χωρίς αμμωνία και λευκαντικές ουσίες.

Δες όλη την περιγραφή

Εύκολος, ανώδυνος και ασφαλής τρόπος αφαίρεσης βαφής μαλλιών χωρίς αμμωνία και λευκαντικές ουσίες.

Δες όλη την περιγραφή
16,06
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 16,06 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,95 €

  2. 19,00 €

  3. 17,80 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    16,06 €

Περιγραφή

Εύκολος, ανώδυνος και ασφαλής τρόπος αφαίρεσης βαφής μαλλιών χωρίς αμμωνία και λευκαντικές ουσίες.

Χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει το μη επιθυμητό χρώμα των μαλλιών, να αποκαταστήσει το χρώμα ή να προετοιμάσει τα μαλλιά για μια νέα βαφή και νέα εμφάνιση χωρίς καθυστέρηση! Το θρεπτικό Baobab Oil που περιέχει βοηθάει στην αποκατάσταση της ξηρότητας και της φθοράς των μαλλιών, αποκαθιστώντας την απαλότητα και την ελαστικότητα της τρίχας. Λειτουργεί επίσης και για αποτοξίνωση των μαλλιών, βοηθώντας την απομάκρυνση των συσσωρευμένων προϊόντων styling, τις σιλικόνης και των ρύπων.

Οδηγίες Χρήσης

Πριν ξεκινήσετε

Το Hair Colour Remover θα πρέπει να εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά.

Καλύψτε τα μέρη του σώματος γύρω από τα μαλλιά

Χρησιμοποιήστε μόνο πλαστικές κτένες όχι μεταλλικές

Χρησιμοποιήστε τα πλαστικά γάντια της συσκευασίας

Βήμα Πρώτο - Μίξη

Αφαιρέστε το καπάκι από το φιαλίδιο Β (Remover) και αδειάστε όλο το περιεχόμενο στο φιαλίδιο Α (Activator), κουνήστε καλά για 60 δευτερόλεπτα και αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα μπωλ βαφής.

Χρησιμοποιήστε μια πλαστική κτένα βαφής για την εφαρμογή του μείγματος.

Βήμα Δεύτερο -Εφαρμογή

Εφαρμόστε το περιεχόμενο μείγματος του μπώλ στα βαμμένα μαλλιά με τη βοήθεια της κτένας, για καλύτερο αποτέλεσμα εφαρμόστε με τα δάκτυλά σας το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας έχουν εμποτισθεί πολύ καλά.

Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ μακριά , ίσως χρειαστούν 2 συσκευασίες.

Βήμα Τρίτο- επεξεργασία

Μετά την ομοιόμορφη εφαρμογή αφήστε το μείγμα να δράσει για 60 λεπτά σε αυτό το στάδιο τα μόρια της βαφής συρρικνώνονται συνιστάται η θερμοκρασία του δωματίου να μην είναι χαμηλή και να μη υπάρχουν ρεύματα αέρος ,

διότι επιβραδύνουν την δράση του προϊόντος. Εάν έχετε μακριά ή πυκνά μαλλιά συνίσταται να τυλιχτούν με μία μεβράνη επιταχύνεται η διαδικασία.

Βήμα Τέταρτο- Ξέβγαλμα Και Αφαίρεση Του Χρώματος

Μετά το πέρας των 60 λεπτών ξεβγάζεται με άφθονο ζεστό νερό απαιτείται συνεχές ξέβγαλμα για τουλάχιστον 5-10 λεπτά σε πολύ μακρυά ή πυκνά μαλλιά ο χρόνος είναι μίνιμουμ 10 λεπτά

Βήμα Πέμπτο- Σταθεροποίηση και Ξέβγαλμα

Τέλος εφαρμόστε τον σταθεροποιητή (Buffer) αφροποιώντας έντονα και ξεβγάλτε για άλλα 5 λεπτά

Εάν υπάρχουν υπολείμματα βαφής επαναλάβετε την διαδικασία μόνο στα σημεία που δεν έχει φύγει η βαφή.

Κατασκευαστής

Revolution Beauty

Χαρακτηριστικά

Είδος
Hair Color Remover

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 23
  2. 5
  3. 4
  4. 3
  5. 8
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+11Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Βαφω το μαλλί μου μαύρο 4 χρόνια, τελευταία φορά το έβαψα πριν 1 μισή μηνα περιπου… πρωτη φορά η βαφή μου είχε κρατήσει τόσο πολύ και δεν ξεθώριαζε. τέλος πάντων αποφάσισα να το φέρω στο φυσικό μου, αγόρασα. αυτό το προϊόν ακολουθώντας βήμα βήμα όσα έλεγε . Μέσα σε αυτά τα 60 λεπτά που περιμενεις εχω έβαλα 2 φορές πιστολάκι 2-3 λεπτά επειδή εχω ακούσει ότι η θερμότητα βοηθάει στο να ανοίξουν .Λουστηκα τα στέγνωσα και οντως έχουν ανοίξει ελάχιστα.Αυτη την φορά εχω παραγγείλει της nirvel και περιμένω να το χρησιμοποιήσω, ωστόσο εχω ακούσει ότι βοηθάει η βιταμίνη c(σε σκόνη) αν την αναμείξεις με head and shoulders(εγώ προσωπικά προτιμάω το ultrex ) και σόδα.Τελος πάντων επειδή γίνεται να χρησιμοποιηθεί και συνεχόμενα εγώ προσωπικά το εγκρινω και ας μην ειδα μεγάλη διαφορά το προτιμάω από το να πάω για ντεκαπαζ ( το σαμπουάν ή αλλιώς μπάφερ που έχει και το κοντισιονερ έχουν τίμια ποσότητα, επίσης το κολορ ριμουβερ βρωμαει χαλασμένο φαγητό σε συνδυασμό με βόθρο )

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giota_mar

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυστυχώς άλλαξαν την σύνθεση μαζί με την συσκευασία. Είναι πιο ρευστό και δίνει ανομοιογενές αποτέλεσμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • charisaob
    1
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εμενα καλη δουλεια δεν μου εκανε και ακολουθησα ολες τις οδηγιες κατα γραμμα. Απο καστανο σκουρο δεν εβγαλε τιποτα απολυτως. Δεν την συνηστω καθολου, αγοραστε απο εξωτερικο. Καθησα μιση ωρα να ξεβγαζω και 34 ευρω στα σκουπιδια. Χαλια. Εχω ξαναβαλει hair color removal απο αλλη εταιρια και μου ειχε κανει τελεια δουλεια χωρις αυτο το βασανο

    Edit: τελικα κατεληξα να βαλω ντεκαπαζ και με 10 ευρω εκανα την δουλεια μου. Μυστικο για να μην καταστρεψει τα μαλλια ειναι να βαλεις λαδι καρυδας μπολικο σε αλουστα μαλλια και επανω το ντεκαπαζ. Μια χαρα βγηκε και ανοιξα λιγο τα μαλλια μου. Σε 20 λεπτα ηταν ετοιμα. Το λαδι καρυδας ενωνεται με μια ουσια που εχει το ντεκαπαζ και αλλαζει η δομη του και δεν φθειρει την τριχα. Γκλουγκλαρε το παιδια στα αγγλικα και θα βρειτε πληροφοριες διοτι ισχυει. Μπορειτε να βαλετε λαδι και πριν την βαφη και επανω την βαφη. Η βαφη πιανει ακομη καλυτερα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anna___Maria_M
    1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδια συγγνώμη αλλά το προϊόν δεν κάνει δουλίτσα. Η δεν ξέρω δεν λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιων και σε όλους τους τύπους τρίχας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aurora_Wolf
    5
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ DIRECT DYES δηλαδη οτι είναι ημιμόνιμα έντονα χρωματα όπως παράδειγμα βαφές directions ,manic panic,crazy color κτλπ. το οποίο το δηλώνει ξεκάθαρα πάνω αλλα βλεπω οτι πολλοί ανθρωποι που το δοκίμασαν δεν ειναι επαγγελματίες ώστε να καταλαβαίνουν τις διαφορες.Επισης όσο πιο σκούρα ειναι η μόνιμη βαφη που εχει χρησιμοποιηθεί μπορει να χρειαστεί και ντεκαπαζ.Να υπενθυμίσω πως μόνιμη βαφή σημαίνει οτι έχουμε αλλάξει οριστικά το χρωμα των μαλλιών και ποτε μα ποτε το βαμμένο μαλλι δεν θα γυρίσει στο φυσικο μας χρωμα γιατι τα χρωστικά των μόνιμων βαφών αφήνουν παντα το αποτύπωμα τους .Οποτε και να έβαψες το μαλλι σου πιο σκούρο απο το φυσικο σου με μόνιμη βαφη με καμια δύναμη δεν μπορει να επανέλθει το φυσικο καστανό που είχες πριν αλλα παντα θα εχεις κοκκινωπό αποτέλεσμα.

    Τα εγραψα ολα αυτα γιατι θελω να τονίσω οτι αν το προϊόν χρησιμοποιηθεί σωστα κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • greta_Qyta
    1
    2 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα μαλλιά μου είναι φυσικά κάστανο σκούρο και τα είχα βάψει Blue - black αποφάσισα ότι θέλω πάλι το φυσικό μου γιατί τα βαρέθηκα , μετά την εφαρμογή του προϊόντος αντί να αφαιρεθεί η βαφή και να βγει κάστανο χρωμα ,τα μαλλιά μου έγιναν σχεδόν κόκκινα !!! Θα πρέπει να απευθυνθώ σε κομμωτήριο για να διορθώσω αυτό το χαλι. Το αποτέλεσμα είναι αυτό της φωτογραφίας .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Artistic_Demons_club
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εάν σας ενδιαφέρει να ξεβαψετε μπλε ημιμόνιμη βαφή δεν κάνει δουλειά, τουλάχιστον με μία φορά που το δοκίμασα απλά άνοιξε την μπλε απόχρωση και σε κάποια σημεία ήταν πράσινο - φυστικί , όχι ξανθό όπως ήταν μετά το ντεκαπαζ. Θα το δοκιμάσω και δεύτερη φορά μήπως και κάνει κάτι...αν και δεν το νομίζω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anni_Barri
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω τα μαλλιά μου εδώ και μια δεκαετία κόκκινα. Πριν από 7 μήνες έκανα ντεκαπαζ γιατι ήθελα από το κόκκινο να πάω στο χάλκινο. Μετά από τρεις μήνες ξανά γύρισα στο κόκκινο αλλά μετά ήθελα πάλι χάλκινο και δεν ήθελα να ξανά κάνω ντεκαπαζ. Το προϊόν κάνει αυτό που λέει. Αφαιρεί το χρώμα που έχεις αφήνοντας το κάτω. Εγώ που είχα κάνει ντεκαπαζ άφησε ένα γλυκό ξανθό ιδανικό για το χάλκινο που ήθελα να κάνω. Η διαδικασία είναι απλή, η μυρωδιά δεν είναι έντονη όπως πολλοί λένε. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τόνους στα μαλλιά τους. Δεν πιστεύω ότι πχ από το μαύρο μπορείς να πας στο ξανθό με αυτό το προϊόν, αλλά για αλλαγές τόνου στο πιο ανοικτό είναι ιδανικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vivi_Peruli
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό αποτέλεσμα! Μυρίζει πολυ λιγότερο από άλλο παρομοιο προϊόν που είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα και δεν ταλαιπωρησε ιδιαίτερα τα μαλλιά μου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Joana_Bilibashi
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπόν κορίτσια... το πήρα το δοκίμασα με φόβο δεν το κρύβω ,είναι ότι καλύτερο δεν περίμενα να ανοίξει το μαλλί μου δεν μυρίζει που λένε δουλεύει αξίζει να το δοκιμάσετε top⭐⭐⭐⭐⭐δύο εφαρμογές.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tonia_Garivaldi
    2
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μου άνοιξε τα μαλλιά με τη χρήση του μα στο πρώτο λούσιμο μετά τα μαλλιά σκούρυναν και πάλι,χωρίς παρέμβαση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zixxie_m
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είχα τα μαλλιά μου βαμμένα μαυρομπλε, μετά κόκκινα και μετά από πάνω μαύρο μπλε. Έκανα μια μικρή έρευνα για το προϊόν και βρήκα ότι μόνο με σωστή χρήση λειτουργεί! Το μαλλί μου έφτασε στο φυσικό του χρώμα με την πρώτη προσπάθεια.

    Καταρχήν το προϊόν πρέπει να καλύψει τα μαλλιά 100%, δηλαδή να ειναι αρκετό. Δεύτερον πρέπει να κάτσει 45-60 λεπτά. Εγώ κάλυψα τα μαλλιά μου με μια σακούλα για να παγιδευτεί η θερμότητα, εν μέρει για την μυρωδιά και κυρίως επειδή άλλοι χρήστες είπαν πως βοηθάει. Το πιο σημαντικό είναι το καλό ξέβγαλμα, τουλάχιστον 5 λεπτά κάτω από το νερό με ζεστό ζεστο νερό και μετά αλλά 2-3 για κάθε χρήση του buffer. Το προϊόν είναι εκπληκτικό αν χρησιμοποιηθεί σωστά και αφήνει τα μαλλιά σε πολύ καλή κατάσταση,αν και στην αρχή νιώθουν λίγο ξηρά λόγω της αμμωνίας. Με μια μασκουλα μόνο φεύγει αυτό το αίσθημα.
    Πραγματικά το συνηστω ανεπιφύλακτα και είναι σίγουρα καλύτερο από ντεκαπαζ και άλλες μεθόδους κομμωτηρίου!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandra_Maria_Giatzaki
    1
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έκανα ακριβώς ο,τι λένε οι οδηγίες, αλλά δεν έγινε δουλειά. Τα μαλλιά μου ήταν ξανθό- μέλι και τα έβαψα μαύρα. Το μετάνιωσα και σε μια εβδομάδα έβαλα το προϊόν, το οποίο απλά τα έκανε σκούρα κάστανα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • A_P_GELASTOPOULOU
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το άφησα για όσο χρόνο λένε οι οδηγίες. Κάνει σιγουρα δουλειά αλλα όπως όλα τα αφαιρετικά αφηνει χάλκινο χρώμα. Εφυγε ολη η βαφη αλλα δεν ηταν το φυσικο μου αυτο που βγηκε απο κατω. Αυτο βεβαια δεν ειναι προβλημα γιατι αν περασεις το χρωμα που θες απο πανω διορθωνεται. Ειχα πολλες βαφες στα μαλλια μου (χρωμα μαυρο μπλε). Μετα την εφαρμογη εκανα τη βαφη που ηθελα και βγηκε καστανο οπως το ηθελα. Δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου το μαλλι μου και ας εχω λεπτη τριχα. Η μυρωδια είναι όντως πολύ έντονη σε σημείο να με πιάσει βήχας. Αλλά με ένα καλο μπάνιο φευγει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katerina_Douvitsa

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πήρα το ρεβολουσιον με σκέψεις αμφιβολίας ..δεν το περίμενα να μου τα ανοίξει τόσο σε χρώμα που είχα περάσει 6 43 .έκανε πολύ καλή ως υπέροχη δουλειά ..από κάτω να πω δεν είχα ντεκαπαζ .η πριν βαση που είχα ήταν ένα 8/77 της igora .το μόνο αρνητικο που δεν έβαλα 5 αστέρια είναι πως μυρίζει πάρα πολύ άσχημα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sophia1405
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήθελα να ανοίξει λίγο το πολύ σκούρο καστανό που είχα στα μαλλιά μου, αλλά χωρίς ντεκαπάζ και ταλαιπωρία στα μαλλία. Μετά την εφαρμογή τύλιξα τα μαλλιά μου με νάιλον και πετσέτα. Στο μισάωρο έριξα μια ματιά και τα μαλλιά μου τα οποία είχαν γίνει σχεδόν πυρόξανθα! Το ξέβγαλα (όχι 10-15' όπως λένε οι οδηγίες δυστυχώς) και εφάρμοσα το χρώμα που ήθελα. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη διότι είναι προιόν που δε κάνει ζημιά στα μαλλιά και δεν το περίμενα ότι μπορούσε να ανοίξει τόσο τα μαλλιά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dora_doris_g_d
    2
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα τελευταία 15 χρόνια τα μαλλιά μου είναι κόκκινα, στον τόνο του 6 με 7. Έχοντας αποφασίσει να τα ανοίξω σταδιακά χωρίς ντεκαπάζ, βρήκα αυτό το προϊόν. Το δοκίμασα σε ορισμένες τούφες. Καταρχάς, η μυρωδιά είναι ανυπόφορη...Κατά δεύτερον, το αποτέλεσμα ήταν μετριότατο. Οι τούφες έγιναν ελαφρώς πορτοκαλί/χάλκινες. Θα ήθελα να επισημάνω ότι (λογικά) δεν είναι κατάλληλο για κόκκινη βαφή πολλών χρόνων. Ίσως ξεβάφει μόνο τα πρόσφατα βαμμένα μαλλιά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Siouxie_Sioux
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό. Ήμουν ξανθιά και έβαψα 2-3 φορές το μαλλί μου μαύρο μπλε. Το πέρασα δύο φορές και στην αρχή βγηκε ένα χάλκινο που έπειτα ατόνησε και είναι αρκετά κοντά στο φυσικό μου (καστανό). Επίσης έχω πολύ λεπτή τρίχα ήδη επιβαρυμένη από το ξανθό αλλά δεν την ταλαιπώρησε καθόλου

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vera_Dimitriadi
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Kάνει ακριβώς αυτο το που υπόσχεται. Εγώ το άφησα ουτε μισή ωρα και αφαίρεσα ολο το χαλκοκκινο. Η μυρωδιά μια χαρά. Άριστο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Teni_Graf
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα είχα κόκκινα και μου αφαίρεσε όλη τη βαφή, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες. Βγήκε ένα όμορφο ανοιχτό μέλι, που ήταν υπέροχο από μόνο του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evaggelia_Bibiri
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είχα κόκκινα μαλλιά πριν από περίπου 7μήνες ,από τότε τα έχω βάψει 3-4 φορές μαύρο 2αρι ,είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα ,χωρίς ντεκαπαζ χωρίς τίποτα ,δεν ταλαιπωρεί καθόλου την τρίχα,έχει οδηγίες και στα ελληνικά και στα αγγλικά
    μέσα στο κουτί , ακολούθησα τις αγγλικές ,είναι πιο επεξηγηματικές .go for it !!️

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tonia P.
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    φοβερο προιον.ειχα περασει τα μαλλια μου εδω και μηνες 4-5 φορες με μαυρη βαφη και μια φορα με κοκκινη.ακολουθησα πιστα τις οδηγιες και εμεινα εκπληκτη καθως αφαιρεσε ολο το μαυρο και αφησε πισω ενα καστανο-τζιντζερ χρωμα με πιο ανοιχτες ριζες (οπως ειναι φυσικο),αλλα παρολα αυτα μια φοβερη βαση ειτε για κοκκινο(το οποιο εκανα),ειτε για καστανο ειτε για να συνεχισει καποιος με μπαλαγιαζ.αφησε τα μαλλια μου ελαφρως ξηρα αλλα με καμια σοβαρη ζημια.η μυρωδια προσωπικα δε μου φανηκε τοσο εντονη οσο σε αλλες αξιολογησεις και χρησιμοποιησα ενα κουτι σε μαλλι καρε οποτε αν εχετε μακρια μαλλια σιγουρα χρειαζεται δυο.εφοσον τηρειτε τις οδηγιες το συνιστω ανεπυφιλαχτα και σιγουρα θα το ξαναχρησιμοποιησω σε μελλοντικη αλλαγη των μαλλιων μου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstadina Ka.
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το προΪόν κάνει τη δουλειά του. Το εφάρμοσα με βάση τις οδηγίες και ξέβαψε όλο το χρώμα. Τα είχα βάψει κόκκινα, απλά μου βγήκε πολύ σκούρο. Το αποτέλεσμα βγήκε ένα καστανό-ξανθό χρώμα, αρκετά ικανοποιητικό για να εφαρμόσω την επόμενη βαφή. Δεν μου προκάλεσε ερεθισμούς. Το μόνο αρνητικό είναι η μυρωδιά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xristinav7399
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το προϊόν κάνει αυτό που λέει.....ξεβαφει τα μαλλιά αφήνοντας ένα χρωμα χάλκινου που μπορείς να διαχειριστείς εύκολα .....όσον αφορά τη μυρωδιά είναι έντονη αλλά είναι υποφερτή δεν είναι κάτι τραγικό!!!θεωρώ πως αξίζει!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jenny Moloni
    1
    2 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν... διαβάζοντας τις κρτικές, επηρεάστηκα θετικά και το χρησιμοποίησα και είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένη... Για το ιστορικό, ο λόγος που το χρησιμοποίησα είναι γιατί είμαι καστανη φυσικη μεταξύ 5-6. και έκανα πρόσφατα μπαλαγιαζ κόκκινο και στα καπάκια επεδή ήταν έντονο, το κάλυψα με αντι-κόκκινο και καστανό σκούρο... βγήκα όμως αρκετά σκούρη για τα χρώματά μου και πρότειναν το αφαιρετικό βαφής ως λύση για να μη τα ταλαιπωρήσω παραπάνω... ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες περιμένοντας να βγει ένα καστανό ανοιχτό κοντά στο δικό μου και το αποτέλεσμα ήταν χαοτικό... βρήκα χάλια, καροτί, πορτοκαλοκόκκινη, δε βλέπομαι.. δε ξέρω ποιος είναι ο λόγος,θεωρώ ότι το προιον είναι απρόβλεπτο...δε το προτείνω σε καμία περίπτωση... ίσως το ότι έχω λεπτή τρίχα να επηρέασε, αλλά και πολλές άλλες το ίδιο φαντάζομαι...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lydia_Tachtsidou
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έβαψα μαύρα τα μαλλιά μου πριν 2 μήνες με επαγγελματική μόνιμη βαφή ( δεν τα είχα ξαναβάψει ούτε είχα κάνει ντεκαπάζ ) και το προϊόν αφαίρεσε σχεδόν όλη τη βαφή αφήνοντας ένα καστανοκόκκινο χρώμα(το φυσικό μου ήταν ανοιχτό καστανό). Άμα ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες κάνει εξαιρετική δουλειά και αφήνει τα μαλλιά μαλακά χωρίς ιδιαίτερη μυρωδιά . Τα μαλλιά μου είναι μεσαίου μήκους προς μακριά και οριακά μου έφτασε η μια συσκευασία

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Foteini_Kambouraki
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρωτα απο ολα πρεπει να τηρουμε τις οδηγιες κατα γραμμα,το εκανα και το αποτελεσμα ηταν φανταστικο. Εννοειται τα μαλλια δεν εγιναν πλατινα αλλα εδωσαν ενα ωραιο ανοιχτο χρωμα μια πολυ καλη βαση για να τα βαψω οπως τα ηθελα. Η μυρωδια οχι και τοσο εντονη οσο λενε μερικες εδω στο κομμωτηριο και κοντευουμε να πεθανουμε απο τις μυρωδιες ημαρτον...τεσπα...αφηνει τα μαλλια μαλακα και καθολου ταλαιπωρημενα αφου σκεφτηκα σε μια στιγμη να μην τα βαψω καθολου και να κρατησω εκεινο το πορτοκαλι ανοιχτο ξανθο που μου εβγαλε...κοριτσια δοκιμαστε το θα εντυπωσιαστειτε και να μην ακουτε τι λενε οι αλλες...ακουστε με...ειναι μια πολυ καλη λυση για να μην μας μεινουν τα μαλλια στο χερι με το ντεκαπαζ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sophia Rag
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άμα έχεις μακριά μαλλιά χρειάζεσαι δύο συσκευασίες, μυρίζει άσχημα μόνο όταν το βάζεις στα μαλλιά, άμα δεν τα βάψεις κατευθείαν τις επόμενες μέρες δεν μυρίζει μόνο άμα βραχούν μυρίζουν αλλά ελάχιστα. 4 αστεράκια γιατί ήταν πολύ μικρά τα μπουκαλάκια για την τιμή του και δεν τα άνοιξε όσο περίμενα αλλά τα άνοιξε ομοιόμορφα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efi.d
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αφαίρεσε ομοιόμορφα το σκούρο κόκκινο χρώμα που είχα στα μαλλιά μου (βαφές 10 ετών!!) και άφησε ένα χρυσό ανοιχτό ξανθό πολύ εύκολα διαχειρίσιμο. Αποτελεσματικό προϊόν! Χρησιμοποίησα 2 κουτιά γιατί τα μαλλιά μου είναι πολύ μακριά. Η μυρωδιά τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν καταστρέφει τη τρίχα αντίθετα μετά την εφαρμογή τα μαλλιά είναι πολύ λεία και απαλά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

373 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
thess2505

Έχω πολλά χρόνια βαμμένα μαύρα τα μαλλιά μου θα βοηθήσει το προϊόν να τα ανοίξει λίγο έτσι ώστε να μπορώ να το διαχειριστώ;

eirini_g21

Καλησπέρα έχω κοντό κόκκινο μαλλί...το προηγούμενο χρώμα ήταν ξανθό με φυσικό χρώμα κάστανο...έχω αλλεργία στο ντεκαπαζ!αν το χρησιμοποιήσω υπάρχει περίπτωση αλλεργίας?είναι σαν το ντεκαπαζ?

Asuna_Yuuki
Nia_Karatsalou

Έκανα πρόσφατα ντεκαπαζ απο μαυρο μαλλι και βγηκε το κλασικό πορτοκαλι. Αυτη τη στιγμη τα εχω ginger και θελω να παω προς το ξανθο χωρις ντεκαπαζ....θα βοηθήσει το προϊόν;;

poli_pink

αν τα περασες απο πανω χρωμα απλα θα στο πεταξει και θα φανει απο κατω το ντεκαπαζ που ειχες κανει

Foteini_TH_

Θέλω σταδιακά να τα κάνω ξανά ξανθά. Το προιόν ταλαιπωρεί τα μαλλιά όπως το ντεκαπάζ ή είναι πιο καλή λύση; Γιατί αν είναι το ίδιο κακό για την τρίχα να κάνω κατευθείαν ντεκαπάζ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (15)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες