Σαν σάλτσα σε σούπες, βραστά ψάρια
Ασφάλεια αγορών Skroutz
Όρισε την τοποθεσία παράδοσης για να δεις προϊόντα σύμφωνα με την επιλογή σου.
Παραδοσιακή σάλτσα σόγιας από την Ιαπωνία που έχει ζυμωθεί σε κέδρινα βαρέλια για 24 μήνες. Tο ταμάρι είναι πιο πικάντικο και πιο αλμυρό από το shoyu.
Δες όλη την περιγραφήΑσφάλεια αγορών Skroutz
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
Σαν σάλτσα σε σούπες, βραστά ψάρια
Σόγια από φασόλια, νερό, θαλασσινό αλάτι, salted shochu (νερό, ρύζι, αλάτι, koji ferment) koji ferment. (*=προϊόν βιολογικής γεωργίας)
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
24 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν
Ρώτησε για το προϊόν