Leifheit Καθαριστής Τζαμιών Plus Hand Window Wiper 51320
Καθαριστές Τζαμιών

Leifheit Καθαριστής Τζαμιών Plus Hand Window Wiper 51320Κωδικός: 22806283

Υαλοκαθαριστήρας της εταιρείας Leifheit με Click-System 3-σε-1 που επιτρέπει τον καθαρισμό του πλαισίου του παραθύρου ταυτόχρονα με τον καθαρισμό του τζαμιού. Με ειδικό κάλυμμα από μικροΐνες που

Δες όλη την περιγραφή

Υαλοκαθαριστήρας της εταιρείας Leifheit με Click-System 3-σε-1 που επιτρέπει τον καθαρισμό του πλαισίου του παραθύρου ταυτόχρονα με τον καθαρισμό του τζαμιού. Με ειδικό κάλυμμα από μικροΐνες που περικλείει όλη την επιφάνεια καθαρισμού, λαστιχένια λεπίδα για απομάκρυνση του νερού χωρίς στίγματα στο τζάμι κα μήκος επιφάνειας σκουπίσματος 28cm.

Δες όλη την περιγραφή
11,79
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 11,79 €

Περιγραφή

Υαλοκαθαριστήρας της εταιρείας Leifheit με Click-System 3-σε-1 που επιτρέπει τον καθαρισμό του πλαισίου του παραθύρου ταυτόχρονα με τον καθαρισμό του τζαμιού. Με ειδικό κάλυμμα από μικροΐνες που περικλείει όλη την επιφάνεια καθαρισμού, λαστιχένια λεπίδα για απομάκρυνση του νερού χωρίς στίγματα στο τζάμι κα μήκος επιφάνειας σκουπίσματος 28cm. Έχει κινούμενη άρθρωση για καθαρισμό σε κυματιστή κίνηση. Είναι συμβατό με τα κοντάρια-χειρολαβές Click-System της Leifheit για καθαρισμό σε μεγάλο ύψος.

Κατασκευαστής

Leifheit

Χαρακτηριστικά

Μαγνητικός
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ
με Ψεκαστήρα
Όχι
με Κοντάρι
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

113 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη