Green Bay Βιολογικά Golden Berries Χωρίς Ζάχαρη 125gr

Green Bay Βιολογικά Golden Berries Χωρίς Ζάχαρη 125gr Κωδικός: 22876460

Αποξηραμένα golden berries της εταιρείας Green Bay, τα οποία ονομάζονται και χρυσά βατόμουρα, είναι πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και πηκτίνη. Καταναλώστε τα σαν σνακ ή σε συνδυασμό με άλλα super foods, όπως goji berries, cacao nibs κτλ. Μπορούν να προστεθούν σε γλυκά, smoothies ή τα δημητριακά πρωινού. Έχουν αντιφλεγμονώδη, αντιισταμινική και αντιοξειδωτική...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 125gr
4,65
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 4,63 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 4,63 €

  2. 4,65 €

Περιγραφή

Αποξηραμένα golden berries της εταιρείας Green Bay, τα οποία ονομάζονται και χρυσά βατόμουρα, είναι πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και πηκτίνη. Καταναλώστε τα σαν σνακ ή σε συνδυασμό με άλλα super foods, όπως goji berries, cacao nibs κτλ. Μπορούν να προστεθούν σε γλυκά, smoothies ή τα δημητριακά πρωινού. Έχουν αντιφλεγμονώδη, αντιισταμινική και αντιοξειδωτική δράση και αποτρέπουν τις απότομες αυξήσεις των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, ενώ συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού σε περίοδο στρες. Χαρίζουν ενέργεια και νοητική διαύγεια και δύναμη, συμβάλλουν την τόνωση του ανοσοποιητικού, στην υγεία των οστών, μειώνουν τη χοληστερίνη και βελτιώνουν την υφή του δέρματος και των μαλλιών. Είναι πλούσια σε φώσφορο, βιταμίνες Α, C, Β1, Β2, Β6 και Β12 και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, σπάνιο για ένα φρούτο. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Golden Berries
Βάρος
125 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Προσθήκη Ζάχαρης
Χωρίς Ζάχαρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες