Vogel's Βάσεις Ηχείων Τοίχου (Ζεύγος) σε Μαύρο Χρώμα
Βάσεις Ηχείων

Vogel's Βάσεις Ηχείων Τοίχου (Ζεύγος) σε Μαύρο Χρώμα Κωδικός: 2294281

Βάσεις τοίχου για surround και μικρά ηχεία μέχρι 5 Kgs βάρος και με κλίση πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά.Αυτή η universal βάση στήριξης, διαθέτει κλίση και περιστροφή για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη θέση...

Δες όλη την περιγραφή

Βάσεις τοίχου για surround και μικρά ηχεία μέχρι 5 Kgs βάρος και με κλίση πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά.Αυτή η universal βάση στήριξης, διαθέτει κλίση και περιστροφή για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη θέση ακρόασης.ωδές. Η εγκατάσταση είναι εύκολη, και όλο το υλικό στερέωσης συμπεριλαμβάνεται.

20,85
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 20,59 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    20,59 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    20,59 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    20,55 €

  4. 26,40 €

  5. 24,66 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    22,00 €

  7. 21,00 €

  8. 21,00 €

  9. 27,46 €

  10. 20,89 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    20,85 €

  12. 26,35 €

  13. 27,95 €

  14. 20,92 €

  15. 20,90 €

  16. 22,47 €

  17. 20,90 €

  18. 48,50 €

  19. 19,83 €

  20. 20,90 €

  21. 54,07 €

Περιγραφή

Βάσεις τοίχου για surround και μικρά ηχεία μέχρι 5 Kgs βάρος και με κλίση πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά.Αυτή η universal βάση στήριξης, διαθέτει κλίση και περιστροφή για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη θέση ακρόασης.ωδές. Η εγκατάσταση είναι εύκολη, και όλο το υλικό στερέωσης συμπεριλαμβάνεται.

Κατασκευαστής

Vogel's

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
8105000
Τοποθέτηση
Επιτοίχιο
Χρώμα
Μαύρο
Πλήθος
Ζεύγος

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Aristotelis_Stamoulas
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρκετά συμπαθητικές, τίμιες για τα λεφτά τους θα έλεγα, βάσεις ηχείων. Μάλιστα, θεωρώ τόσο καλή τη σχετικά χαμηλή τιμή τους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρόκειται για ένα επώνυμο, ευρωπαϊκής κατασκευής προϊόν, ώστε είναι ανόητο να καταφύγει κανείς σε αντίστοιχα προϊόντα κινεζικής κατασκευής και υποδεέστερης ποιότητας δήθεν για να γλυτώσει χρήματα! Η συσκευασία περιέχει αρκετές βίδες διαφόρων διαμετρημάτων για να βρει κανείς τις κατάλληλες για την περίπτωσή του, αλλά για όσους χρησιμοποιήσουν τις βάσεις για να στερεώσουν στον τοίχο surround ηχεία ειδικά της Samsung (πχ 9100s, 9200s), από τις παρεχόμενες βίδες ταιριάζουν μόνο αυτές των 4,2 mm, που «κουμπώνουν» στη μία (τη μικρότερη) από τις δύο οπίσθιες τρύπες των ηχείων. Το σημαντικό είναι ότι η δουλειά γίνεται! Για όσους προτιμούν να τοποθετήσουν τα ηχεία τους (μιλούμε πάντα για Samsung) «κρεμαστά» και όχι βιδωτά στις βάσεις, θα πρέπει να αγοράσουν μικρότερα παξιμαδάκια, καθώς αυτά που παρέχονται στη συσκευασία δεν εφαρμόζουν στη δεύτερη (τη μεγαλύτερη) οπίσθια τρύπα των 8,2 mm που διαθέτουν τα ηχεία. Επίσης, θεωρώ ότι οι οδηγίες τοποθέτησης θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς καλύτερες, αλλά εν πάση περιπτώσει η κατανόηση δεν είναι αδύνατη...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xtsimpo
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλές οι βάσεις, στερέωσαν 2 ελαφριά surround ηχεία της Samsung. Είναι πλαστικές, σχετικά καλή κατασκευή και η τοποθέτηση είναι εύκολη. Βάζω 5 στο προϊόν αν και έχω δύο παρατηρήσεις.

    - Άν και υπάρχει πρόβλεψη για να τοποθετήσεις τα ηχεία κρεμαστά και όχι βιδωτά, το σακουλάκι με τις βίδες αν και έχει τη συγκεκριμένη βίδα (σχετικά κοντη βέβαια), δεν έχει το παξιμάδι του ίδιου μεγέθους. Βρήκα και έβαλα δικό μου.

    - Οι βίδες για τον τοίχο είναι πολύ μεγάλες. Αυτό δεν είναι πρόβλημα αν τοποθετήσεις μεγαλύτερα ηχεία, στην περίπτωσή μου όμως χρησιμοποίησα δικές μου μικρότερες βίδες. Δεν υπήρχε λόγος να ανοίγω μεγάλες τρύπες στον τοίχο.

    Χρόνος τοποθέτησης: 30 λεπτά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bournakasal
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Vogel’s VLB 500:

    Μια 2η μικρή αγορά για τα μικρά περιφερειακά ηχεία της JBL (το ONE) με βάρος <3kg (θεωρητικά αντέχουν έως 5 κιλά αλλά προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν το max βάρος ...)

    Σχετικά εύκολες στη συναρμολόγηση, έχουν 3 θέσεις ώστε να βιδωθούν πάνω τους τα ηχεία που είναι να στηριχθούν. Είναι από πλαστικό που μοιάζει σκληρό και (αρκετά – ελπίζω) ανθεκτικό.

    Τιμή: συμπαθητική στα 15 ευρώ …

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chris st
    5
    20 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άψογες οι συγκεκριμένες βάσεις. Έχω τοποθετήσει μια τετράδα από αυτές εδώ και έναν χρόνο και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει δύο βάσεις με όλα τα παρελκόμενα (βίδες και βύσματα για στήριξη στην επιφάνεια που θα τα τοποθετήσετε καθώς και ένα πλήθος από βίδες και παξιμάδια για να ταιριάξουν απόλυτα οι βάσεις με το ηχείο που διαθέτει κάποιος).
    Κατάλληλες για μικρά ηχεία (έως 5Kg βάρος αναφέρει ο κατασκευαστής). Τις έχω σε μαύρο χρώμα (είναι μαύρο ματ), το υλικό κατασκευής τους είναι σκληρό πλαστικό (οι παλαιότεροι θα θυμούνται τις "κοκάλινες" ζάντες που βάζαμε στα ποδήλατά μας).
    Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα που σου δίνουν (κίνηση δεξιά αριστερά κατά 180 μοίρες, πάνω 15 και κάτω 20) ώστε να μπορείς να φέρεις το ηχείο σε τέτοια θέση που να έχει "πρόσωπο" στο κέντρο ακρόασης και όχι να κοιτάει στον γάμο του καραγκιόζη. Ό,τι πρέπει για όσους ο χώρος τους τους αναγκάζει να τοποθετήσουν το ηχείο σε γωνίες τοίχων. Έχοντας τοποθετημένη την βάση και το ηχείο πάνω σε αυτή, η απόσταση μεταξύ του πίσω μέρους του ηχείου και του τοίχου είναι 6cm.
    Δεν έχω να τους προσάψω κάτι αρνητικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έβαλα τα LG spk8, ωραίες σταθερές ποιοτικες βάσεις

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

51 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες