Βιο Αγρός Θειικό Μαγνήσιο Epsom 500gr
Άλατα Μπάνιου

Βιο Αγρός Θειικό Μαγνήσιο Epsom 500gr Κωδικός: 23154999

Άλατα μπάνιου της Βιο Αγρός σε κρυσταλλική μορφή, που χάρη στη μορφή τους αρκούν μερικές κουταλιές στην μπανιέρα με ζεστό νερό, ώστε όλα τα συστατικά να αποδώσουν τις ιδιότητές τους στο σώμα. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος, η χρήση αλάτων κατά το μπάνιο καταπολεμά τη θαμπάδα και την ξηρότητα, θρέφει τυχόν αφυδατωμένα σημεία και καθιστά την...
Δες όλη την περιγραφή

  • Είδος: Κρύσταλλοι
  • Epsom
6,36
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 13 τεμάχια

από 6,10 €

Περιγραφή

Άλατα μπάνιου της Βιο Αγρός σε κρυσταλλική μορφή, που χάρη στη μορφή τους αρκούν μερικές κουταλιές στην μπανιέρα με ζεστό νερό, ώστε όλα τα συστατικά να αποδώσουν τις ιδιότητές τους στο σώμα. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος, η χρήση αλάτων κατά το μπάνιο καταπολεμά τη θαμπάδα και την ξηρότητα, θρέφει τυχόν αφυδατωμένα σημεία και καθιστά την επιδερμίδα απαλή, ελαστική και λαμπερή. Τα άλατα Epsom αποτελούν μία ένωση μαγνησίου και θειικού άλατος που βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Προάγουν την ευεξία και την καλή κατάσταση του δέρματος, ενώ βελτιώνουν την μυϊκή και νευρική λειτουργία, προσφέροντας τη μέγιστη ανακούφιση από κράμπες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα πλήρες λουτρό για όλο το σώμα και βοηθούν την επιδερμίδα να ηρεμήσει και να αναζωογονηθεί.

  • Είδος: Κρύσταλλοι
  • Epsom

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Epsom
Ναι
Είδος
Κρύσταλλοι
για Ποδόλουτρο
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
500 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

143 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες