TCL Elite Premium Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+
Κλιματιστικά - Air Condition

TCL Elite Premium Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+Κωδικός: 23190276

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 9000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Το κλιματιστικό της εταιρείας TCL έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 360,00 €

Περιγραφή

Με φίλτρο ιονισμού 3πλης ενέργειας και λειτουργία ταχείας ψύξης και θέρμανσης, η σειρά Elite Premium της TCL σας προσφέρει καθαρό αέρα με οικονομία και αποδόσεις.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση.

Έξυπνη ροή αέρα

Χάρις στην έξυπνη ροή αέρα, στη λειτουργία ψύξης ο αέρας κατευθύνεται προς το ταβάνι, δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς σαν να είσαστε στο ντους. Στη λειτουργία θέρμανσης ο θερμός αέρας κατευθύνεται προς το πάτωμα δημιουργώντας την αίσθηση ζεστασιάς, όπως κάτω από μια κουβέρτα.

Αισθητήρας I-Feel για ακριβέστερη ρύθμιση θερμοκρασίας

Όταν ενεργοποιηθεί ο ενσωματωμένος στο ασύρματο χειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας I-Feel, πετυχαίνει τη μέτρηση της θερμοκρασίας στο σημείο που βρίσκεστε και στη συνέχεια προσαρμόζει την απόδοση της μονάδας βάσει των πραγματικών αναγκών σας. Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου σας.

Λειτουργία Ταχείας Ψύξης & Θέρμανσης

Μπορείτε να επιτύχετε άμεσα την επιθυμητή θερμοκρασία αέρα με τη λειτουργία Ταχείας Ψύξης & Θέρμανσης. Η ταχεία Ψύξη, με εξαγωγή αέρα στους 18℃ σε μόλις 30’’ και η ταχεία θέρμανση, με εξαγωγή θερμού αέρα στους 40℃ σε μόλις 60’’, θα καλύψει κάθε ανάγκη του χώρου σας.

Λειτουργία ECO

Η λειτουργία ECO της σειράς Elite Premium σας επιτρέπει να ψύχετε ή να θερμαίνετε το χώρο σας πιο αποτελεσματικά. Με μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, εξοικονομεί χρήματα στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, διατηρώντας ένα σταθερό εύρος θερμοκρασίας.

Wi-Fi ready με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου

Ο απομακρυσμένος χειρισμός του κλιματιστικού έχει γίνει πιο απλός από ποτέ! Οι πολλές επιλογές σύνδεσης και χειρισμού, σας επιτρέπουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο της μονάδας ανά πάσα στιγμή μέσω της ειδικής εφαρμογής. Για τη χρήση του απομακρυσμένου χειρισμού απαιτείται επιπλέον εξάρτημα Wi-Fi.

Αυτοκαθαρισμός στους 55℃

Ο εξατμιστής αρχικά παγώνει “παγιδεύοντας” τη σκόνη, η οποία στη συνέχεια απομακρύνεται από το νερό που δημιουργείται κατά την απόψυξη, ενώ με ένα απότομο στέγνωμα στους 55°C ο εξατμιστής γίνεται πιο καθαρός και αποστειρωμένος.

Λειτουργία Ύπνου

Με τη λειτουργία ύπνου της TCL, το κλιματιστικό σας θα προσαρμόσει αυτόματα τη θερμοκρασία και την ταχύτητα του ανεμιστήρα για να κάνει το δωμάτιο πιο ήσυχο, ευχάριστο και άνετο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Έως και 60% Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονομήστε χρήματα και απολαύστε ενεργειακή απόδοση με το Smart Inverter. Με έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας, το Smart Inverter βοηθά στην επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας πιο γρήγορα, ψύχοντας το στοιχείο στους 18℃ μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, θερμαίνοντάς το έως και τους 40℃ σε 60 δευτερόλεπτα και διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή εντός ±1℃.

Ψύξη ακόμα και στις θερμότερες εξωτερικές συνθήκες

Η λειτουργία ψύξης διατηρείται σταθερή ακόμη και με 50℃ εξωτερική θερμοκρασία, ενώ διατηρείται σε υψηλά επίπεδα ακόμη και στους 60℃, όπου τα συνηθισμένα κλιματιστικά σταματούν.

Καθαρή ατμόσφαιρα

Χαρείτε μία υγιεινή ατμόσφαιρα με τη χρήση ενός Φίλτρου 3πλής ενέργειας με δράσεις:

  • Ανιόντων
  • Κατεχίνης
  • Vitamin C

Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

TCL

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
PRM-09CHSA/CI

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
8871 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
9110 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Όχι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,3 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
144 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
735 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
50 dB
Εξωτερικής Μονάδας
60 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
77,7 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
25 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
20,1 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
77,7 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
49,8 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
29 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Value for money
    3 χρόνια κανένα πρόβλημα / καθαρό μετά από καθαρισμό
    καλοκαίρι non stop !
    Και πολύ οικονομικό ! 2 κλιματιστικά 30 μέρες 12 ώρες την μέρα κάθε μέρα συν ένα 18αρι και αυτό 8 ώρες την μέρα κάθε μέρα λογαριασμός Ρεύμα 70€

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • briannesam69
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγόρασα το TCL Elite Premium Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+ για το υπνοδωμάτιό μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με την απόδοσή του. Από την πρώτη κιόλας χρήση, παρατήρησα ότι δροσίζει τον χώρο άμεσα και αποτελεσματικά, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον για ύπνο.

    Ένα από τα χαρακτηριστικά που πραγματικά εκτιμώ είναι η δυνατότητα σύνδεσης με εφαρμογή, που μου επιτρέπει να προγραμματίζω τη λειτουργία του. Μπορώ να το ρυθμίσω να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα σε συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας έτσι την συνεχή λειτουργία και εξοικονομώντας ενέργεια.

    Η ενεργειακή του απόδοση (A++/A+) είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς συμβάλλει στη μείωση του λογαριασμού του ρεύματος ενώ παραμένει φιλικό προς το περιβάλλον.

    Γενικά, η εμπειρία μου με το TCL Elite Premium ήταν εξαιρετική και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον αναζητά ένα αποδοτικό και έξυπνο κλιματιστικό για το υπνοδωμάτιο ή άλλους χώρους του σπιτιού.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • olga.aladinian
    3
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε το φθινόπωρο του 2022 μέσω του αλλάζω συσκευή. Τοποθετήθηκε σε υπνοδωμάτιο 10τμ. Είναι αρκετά καλό στην θέρμανση και καλό στην ψύξη. Η εσωτερική μονάδα είναι αθόρυβη μόνο στο sleep και ανά περιόδους κάνει θόρυβο σαν να έχει γρύλο. Η εξωτερική μονάδα δεν ακούγεται ιδιαίτερα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κόβει ποτέ ακόμα και όταν πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Δεν θα το σύστηνα.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • klt4
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εγκαταστήσαμε χθες στο γραφείο . Φαινεται αθορυβο και ιδιαίτερα αποδοτικό σε οτι αφορά τον ψυχρό αέρα. Μπορεις να ρυθμίσεις με το τηλεχειριστήριο εκτος απο τις εξωτερικές περσίδες που κινούνται πανω κατω, και τις εσωτερικές που κινούνται αριστερα δεξιά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Orfeas Arvanitis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω λίγο καιρό και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Δεν κάνει θόρυβο ούτε η εσωτερική αλλά κυρίως ούτε η εξωτερική μονάδα. Μπορείς να ρυθμίσεις τις περσίδες του αέρα πάνω κάτω και αριστερά δεξιά. Το αγόρασα για την ψύξη δωματίου και κάνει καλή δουλειά. Απο κατανάλωση θα δείξει στο λογαριασμό αλλά αφού είναι inverter πιστεύω θα ειμαι οκ. Βασικό πλεονέκτημα ότι η TCL δίνει εγγύηση 10 χρόνια με την προυπόθεση ότι κάνεις κάθε χρόνο το service. Επίσης το κλιματιστικό διαθέτει σύνδεση με wifi και μέσω του app της TCL μπορείς να το ελέγχεις από όπου και αν είσαι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vassilis_Giannakopoulos
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λϊγες εβδομάδες το έχω, αλλά η χρήση εντατική εν μέσω καύσωνα. Αθόρυβο, γρήγορη ψύξη και δεν στεγνώνει την αμόσφαιρα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • areadne.g
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αφορά το μοντέλο TCL PRO III 12.000 BTU. Ανήκει στα καινούρια μοντέλα και δεν το έχουν βγάλει ακόμη απ όσο έχω δει στα σάιτ. Αγοράστηκε στα 405 ευρώ. Το βρήκα στο επίσημο σάιτ της εταιρείας. Πραγματικά αξίζει πολύ περισσότερα. Ίσως η πιό καλή "επένδυση" που έχω κάνει. Σε δωμάτιο μέτρια μονωμένο ψύχει αμέσως, το δωμάτιο επειδή έχει μεγάλες τζαμαρίες και όλη μέρα το χτυπάει ήλιος γίνεται "θερμοκήπιο" Πίστευα πως το κλιματιστικό δεν θα κατάφερνε να το "κρυώσει". Κι όμως !!! Το βράδυ σε λειτουργία sleep mode είναι εντελώς αθόρυβο και οι επιλογές Eco κυρίως όμως η επιλογή health μετατρέπει το δωμάτιο σε δωμάτιο σπα !!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iraklis.spyrou
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε στην τιμή των 400€ πριν κάνα μήνα και άξιζε στο 100% τα χρήματα του. Τώρα που έχει πέσει στα 380€ περίπου είναι διαμαντακι. Προς το παρόν έχει δοκιμαστεί μόνο σε θέρμανση όπου θερμαίνει το υπνοδωμάτιο μου αρκετά γρήγορα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με την εφαρμογή της TCL ακόμη.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antreasbet
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα ένα 12αρι για ψηλοταβανο βορεινό δωμάτιο χωρίς μόνωση και στην θέρμανση δούλεψε υπέροχα. Ζεσταίνει το δωμάτιο πολύ γρήγορα με κλειστή την πόρτα πάντα. Από κατανάλωση δεν έχω άποψη καθώς δεν το μέτρησα. Το καλοκαίρι στο sleep mode μου έκαιγε 5kwh στις 8 ώρες. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι στην θέρμανση είναι λίγο θορυβώδες. Στην ψύξη στο sleep mode δεν ακούς τίποτα. Για το wifi δεν έχω άποψη γιατί δεν με ενδιαφέρει

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Demie19Sk
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πήρα ένα 9αρι για το δωμάτιο και ένα 12αρι για το σαλόνι και είμαι πολύ ευχαριστημένη... Είναι τέλεια και τα δύο στο κρύο . Για το ζεστό δεν ξέρω ακόμα αλλά λογικά και εκεί τέλεια θα είναι ☺️☺️☺️

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nassos Kranidiotis
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    To έχω εδώ και μία εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με το παλαιό μου κλιματιστικό (τεχνολογίας 2000) απαιτούνταν τουλάχιστον 15' για να επιτευχθεί ιδανική ψύξη στον ίδιο χώρο που τώρα επιτυγχάνεται σε 5' με το TCL. Παλαιότερα χρειαζόμουν ωτοασπίδες για να κοιμηθώ με το παλαιό μου κλιματιστικό. Με το TCL κοιμάμαι άνετα χωρίς πρόβλημα ενοχλητικού θορύβου.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos F.
    4
    12 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε ότι θερμοκρασία να το ρυθμίσω, δεν κόβει. π.χ. το έχω 26. Μετά αν το ρυθμίσω 30, συνεχίζει να δουλεύει ενώ έχει πιάσει πιο χαμηλή θερμοκρασια το δωμάτιο. Επίσης, θόρυβος. Βουιζει ασταμάτητα. Όσο αφορά την εφαρμογή στο κινητό, δεν ανιχνεύει την συσκευή. Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία και αν υπάρχει κάτι νεότερο, κάνω update.
    Update,: ο θόρυβος ρυθμίζεται με fan/mute απλά δεν είχε δουλέψει στις πρώτες προσπάθειες. Τώρα είναι οκ. Διάβασα πιο πάνω σχετικα με το wi-fi ότι δε δουλεύει. Δεν είναι wi-fi.... Οι περσίδες δεν ρυθμίζονται δεξιά-αριστερα

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Παναγιώτης Ασημακόπουλος
    3
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα 3 μηχανήματα (ένα 12ρι και 2 9ρια) το Μάιο του 2021. Αποδίδουν καλά στην ψύξη, αλλά:
    α) Αθόρυβα (ακόμη και στο mute που υποτίθεται ότι έχει μόνο 19 db) δεν τα λες σε καμία περίπτωση.
    β) Δεν έχουν πολλές λειτουργίες και από το χειριστήριο και από όσες (κακώς) διαφημίζουν τα μαγαζιά. Για παράδειγμα δεν έχει οριζόντια κίνηση περσίδων. Είναι σταθερές και αν θέλετε τις μετακινείτετε με το χέρι για να αλλάξετε μόνιμα τη διεύθυνση του αέρα στον οριζόντιο προσανατολισμό. (Η ειρωνεία είναι ότι το μηχάνημα έχει πάνω αυτοκόλλητο της εταιρίας ότι είναι επικίνδυνο να κουνήσετε τις περσίδες με το χέρι). Επίσης, δεν υπάρχει το gentle wind, αν και το διαφημίζουν.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • roumo
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ιδιοκτητης λοιπον απο ιουνιο του 21,μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα εδω ως μια οικονομικη και αξιοπιστη λυση!
    Το εχω σε ενα δυσκολο δωματιο σε ταρατσα με κεραμοσκεπη και alphablok στους τοιχους...25 τμ...παρολα αυτα θελει ακριβως 3 με 5 λεπτα για να παγωσει το δωματιο στους 43 εξωτερικη...μεχρι να ξεντυθω δηλαδη παγωσε.
    Ελαφρυ σαν κατασκευη,αθορυβο και μεσα και εξω,περι καταναλωσης δεν μπορω να μιλησω,για θερμοτητα επισης δεν μπορω να μιλησω θα επανελθω.
    Υπαρχει ομως ενα πολυ μεγαλο προβλημα ΔΕΝ συνδεετε το wifi πιθανον λογω βλακιας δικιας μου οποιος απο τους ηδη κατοχους μπορει ας βοηθησει..

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πριν μερικές ημέρες αγοράστηκε για παιδικό δωμάτιο κυρίως για ψύξη 9ράκι. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι οικονομικό στην αγορά με πολύ καλή απόδοση και αθόρυβο. Λένε επίσης ότι έχει & 10ετη εγγύηση.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katerina_mrg80
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το 9άρι για ψύξη σε κρεβατοκαμαρα 10τμ είναι υπεραρκετό. Για ζέστη δεν έχω άποψη, θα επανέλθω το χειμώνα με update. Είναι αθόρυβο μέσα και έξω. Κάνει κάποια τριξίματα στο πλαστικό που και που αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Ένας λόγος που το αγόρασα είναι η 10ετή εγγύηση που δίνουν από την αντιπροσωπεία αλλά και η χαμηλή τιμή του. Δεν έχει ενσωματωμένο WiFi αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Εν τέλει, είναι αθόρυβο και το βράδυ κοιμάσαι άνετα και δροσερά. Το προτείνω για μικρά δωμάτια.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bnmkl
    5
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτο air condition με ποιοτικά υλικά και πραγματικά αθόρυβο. Πολύ γρήγορη η ψύξη του χώρου, μαζεμένο, όμορφο, εύχρηστο και ποιοτικό. Μικρή και η εξωτερική μονάδα και αθόρυβη. Είναι το καινούργιο μοντέλο (2020), μόλις τώρα ήρθε Ελλάδα και έχει και αυτό 10 χρόνια εγγύηση κάτι που είναι must. Ότι πρέπει για το παιδικό δωμάτιο στο οποίο εγκαταστάθηκε. Προτείνεται ανεπιφύλακτα !!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι εξαιρετικό.Αξιζει τα λεφτά του

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σχετικά καλό αλλά τίποτα το εξαιρετικό. Θα έχω άποψη σε ένα χρόνο.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    προς το παρων καλύπτει αυτο για το οποιο το αγόρασα εύχομαι να αντέξει

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Κατανάλωση
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

221 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Nikolas_Mpitsakos

Τα κλιματιστικά inverter συνήθως μειώνουν την ισχύ τους, δηλαδή την απόδοση. Για παράδειγμα αν βάλεις στο τηλεχειριστήριο 22 βαθμούς και το δωμάτιο φτάσει στους 20 με 21 βαθμούς μειώνουν τις στροφές γιατί στην αρχή δουλεύει στο φουλ, στη θέρμανση. Αυτό ισχύει;;;;;

Vassilis_Halvatzis72

Εννοείται ότι ισχύει, όχι μόνο για τη θέρμανση αλλά και για την ψύξη. Διαφορετικά δεν είναι inverter...

Petrossg

Θα μπορούσε κάποιος κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου (9000btu) να με ενημερώσει αν το τηλεχειριστήριο έχει φωτιζόμενη οθόνη. Για να βοηθήσω σε παλαιότερο μοντέλο της εταιρείας με άλλου τύπου τηλεχειριστήριο αυτό συνέβαινε κρατώντας πατημένο για 5 δευτερόλεπτα το πλήκτρο display.
Ευχαριστώ!

ItsEva

Γνωρίζει κάποιος εάν είναι οικονομικό στην κατανάλωση όταν είναι στη λειτουργία θέρμανσης;

Giorgos F.

Ήταν. Με την τωρινή τιμή ρεύματος ολα "καίνε" οπότε οπότε μη περιμένεις αντικειμενική απάντηση

Δες όλες τις ερωτήσεις (8)