TCL Miracle II Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

TCL Miracle II Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με WiFi Κωδικός: 23190561

TCLTCL στο Skroutz

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 9000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A+++/A++
  • Wi-Fi

Το κλιματιστικό της εταιρείας TCL έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m².

Δες όλη την περιγραφή
489,00
ΠαράδοσηΔευ, 09 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 489,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 489,00 €

  2. 489,00 €

Περιγραφή

Με κορυφαία ενεργειακή απόδοση Α+++ και ροή αέρα 4D, η σειρά Miracle II της TCL σας προσφέρει οικονομία καλύπτοντας κάθε ανάγκη κλιματισμού του χώρου σας.

Ροή αέρα 4D

Οι περσίδες της σειράς Miracle II διαθέτουν κίνηση σε 4 κατευθύνσεις, πετυχαίνοντας άνετο και αποτελεσματικό κλιματισμό σε ολόκληρο το χώρα σας. Η δυνατότητα κίνησης πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά σας παρέχει ομοιόμορφο κλιματισμό ο οποίος συμβάλει στην οικονομικότερη λειτουργία της κλιματιστικής μονάδας.

Λειτουργία ψύξης

Στη λειτουργία ψύξης ο αέρας κατευθύνεται προς το ταβάνι, δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς σαν να είσαστε στο ντους.

Λειτουργία θέρμανσης

Στη λειτουργία θέρμανσης ο θερμός αέρας κατευθύνεται προς το πάτωμα δημιουργώντας την αίσθηση ζεστασιάς, όπως κάτω από μια κουβέρτα.

Λειτουργία Ταχείας Ψύξης & Θέρμανσης

Μπορείτε να επιτύχετε άμεσα την επιθυμητή θερμοκρασία αέρα με τη λειτουργία Ταχείας Ψύξης & Θέρμανσης. Η ταχεία Ψύξη, με εξαγωγή αέρα στους 18℃ σε μόλις 30’’ και η ταχεία θέρμανση, με εξαγωγή θερμού αέρα στους 40℃ σε μόλις 60’’, θα καλύψει κάθε ανάγκη του χώρου σας.

Αυτοκαθαρισμός στους 55℃

Ο εξατμιστής αρχικά παγώνει “παγιδεύοντας” τη σκόνη, η οποία στη συνέχεια απομακρύνεται από το νερό που δημιουργείται κατά την απόψυξη, ενώ με ένα απότομο στέγνωμα στους 55°C ο εξατμιστής γίνεται πιο καθαρός και αποστειρωμένος.

Smart Control από οπουδήποτε & κάθε στιγμή

Ο απομακρυσμένος χειρισμός του κλιματιστικού έχει γίνει πιο απλός από ποτέ! Οι πολλές επιλογές σύνδεσης και χειρισμού, σας επιτρέπουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο της μονάδας ανά πάσα στιγμή μέσω της ειδικής εφαρμογής ή μέσω φωνητικών εντολών.

Λειτουργία Ύπνου

Με τη λειτουργία ύπνου της TCL, το κλιματιστικό σας θα προσαρμόσει αυτόματα τη θερμοκρασία και την ταχύτητα του ανεμιστήρα για να κάνει το δωμάτιο πιο ήσυχο, ευχάριστο και άνετο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Έως και 60% Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονομήστε χρήματα και απολαύστε ενεργειακή απόδοση με το Smart Inverter. Με έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας, το Smart Inverter βοηθά στην επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας πιο γρήγορα, ψύχοντας το στοιχείο στους 18℃ μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, θερμαίνοντάς το έως και τους 40℃ σε 60 δευτερόλεπτα και διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή εντός ±1℃.

Ψύξη ακόμα και στις θερμότερες εξωτερικές συνθήκες

Η λειτουργία ψύξης διατηρείται σταθερή ακόμη και με 50℃ εξωτερική θερμοκρασία, ενώ διατηρείται σε υψηλά επίπεδα ακόμη και στους 60℃, όπου τα συνηθισμένα κλιματιστικά σταματούν.

Καθαρή ατμόσφαιρα

Χαρείτε μία υγιεινή ατμόσφαιρα με τη χρήση:

  • Φίλτρου 3πλής ενέργειας (Ανιόντων / Κατεχίνης / Vitamin C)
  • Φίλτρου Ενεργού Άνθρακα

I-feel

Ο ενσωματωμένος στο ασύρματο χειριστήριο, αισθητήρας θερμοκρασίας, πετυχαίνει τη μέτρηση της θερμοκρασίας στο σημείο που βρίσκεστε και στη συνέχεια προσαρμόζει την απόδοση της μονάδας βάσει των πραγματικών αναγκών σας.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A+++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A++ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

TCL

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
09CHSA/VE

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
8871 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
9553 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A+++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
8,5 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,6 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
107 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
639 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
52 dB
Εξωτερικής Μονάδας
62 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
82 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
30,6 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
21 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
79,5 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
54,9 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
30,5 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+4Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Alexandros_Rothos
5
28 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πήρα ένα 18άρι και ένα 9άρι.
Το 18άρι μπήκε σε σαλόνι - τραπεζαρία περίπου 50 τμ και αντικατάστησε ένα invetor 12άρι. Στη θέρμανση που το δοκίμασα είναι πάρα πολύ αποδοτικό. Καμία σχέση με το προηγούμενο που στη θέρμανση δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Η εξωτερική μονάδα πάρα πολύ αθόρυβη. Αν και με το προηγούμενο που το είχα μόλις 3 χρόνια, ήμουν ευχαριστημένος στη ψύξη, ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας ήταν αρκετός και στη θέρμανση δεν απέδιδε.
Με αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος, το application είναι πολύ καλό και με πάρα πολλές επιλογές σε κίνηση των περσίδων (πάνω - κάτω και αριστερά - δεξιά). Νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή και αξίζει τα παραπάνω χρήματα από το πιο φθηνό μοντέλο της ίδιας εταιρίας.
Το 9άρι σε δωμάτιο φυσικά και αποδίδει καλά. Εντυπωσιάστηκα από τις πολλές μικροεπιλογές όπως το να σβήνει την ένδειξη της θερμοκρασίας για να μην φωτίζει το βράδυ και τα πολλαπλά διαφορετικά είδη κινήσεων ως προς την ροή του αέρα. Τέλος έχει πάρα πολλές επιλογές στην ένταση και έχει μέχρι και silent mode όπου δεν ακούγεται καθόλου. Η εξωτερική μονάδα, ακόμα και στο φουλ, δεν ακούγεται.
Καλή επιλογή, ήμουν οπαδός του invetor γιατί έκανε δουλειά, αλλά αυτό είναι πολύ καλύτερο.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

jtouloup
1
14 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ο λόγος που διάλεξα το κλιματιστικό: «TCL Miracle II 09CHSA/VE Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με WiF», ήταν η πληροφορία ότι υπαρχή η επιλογή το ασύρματο τηλεχειριστήριο να στέλνει στην εσωτερική μονάδα την πληροφορία θερμοκρασίας που αισθάνεται αυτό σε όποια θέση το έχεις. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και όταν επικοινώνησα σε το service της εταιρίας με πληροφορήσαν ότι αυτά που αναφέρουν οι παρουσιάσεις και το manual του μηχανήματος δεν ισχύουν! Αυτό δεν είναι το μόνο του μειονέκτημα. Όταν στο γραφείο μου η θερμοκρασία είναι περί τους 30, το βάζω στους 27. Αυτό ξεκινάει να ψύχει. πάει 27, 26,5, 26, 25,5, 25, και συνεχίζει να ψύχει! Έτσι είμαι υποχρεωμένος να το δουλεύω χειροκίνητα. Όταν η θερμοκρασία κατέβει αρκετά το κλείνω, και όταν ανέβει το ανοίγω πάλι. Στο σέρβις μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει διότι είναι inverter, και άλλες απίθανες δικαιολογίες. Τελικά μου είπαν ότι μπορούν να στείλουν τεχνικό να το ελέγξει αλλά αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα χρεωθώ 50€ συν ΦΠΑ. Το θέμα είναι ότι το μηχάνημα όποτε του καπνίσει δουλεύει κανονικά, αλλά όχι πάντα. Χθες που το είχα ρυθμίσει στους 27, για κάμποσες ώρες σταματούσε να ψύχει στους 25,2. Αυτό για μερικές ώρες. Νόμισα πως το πρόβλημα λύθηκε μετά από πολύωρη λειτουργία αλλά φευ! Ξαφνικά άρχισα να κρυώνω και είδα ότι η θερμοκρασία είχε πάει στους 23! Πάλι τα ίδια λοιπόν.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • billtsiogkas
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    tcl 12άρι τρία Α στη ψύξη ση και δύο Α στη θέρμανση πολύ οικονομικό και αθόρυβο και έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει το συλλέκτη

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis_kapnistos
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    to klimatistiko einai oti kalitero, to doulevoume xeimona kalokairi kai einai tromera apodotiko, athorivo kai oikonomikotato sto revma... parte to afova!!!!!!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex mich
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Μετά από ενάμιση χρόνο, δυο καλοκαίρια με καύσωνες και σταθερή χρήση στο 27 και διανύοντας τον δεύτερο χειμώνα με περιστασιακή χρήση στο 21-22, υπερ ευχαριστημένος. Για μέτρο σύγκρισης, σπίτι 50μ2 κάτοψης ´´Π´´, βορινό με μηδενική ηλιοφάνεια το χειμώνα και μόνωση 10ετίας, στη βόρεια Αττική. Αποδίδει άψογα, σε συνεχόμενη χρήση απλά συντηρεί και ακούγεται ελάχιστα, δεν ακούγεται (με σινεμπλόκ βέβαια στην εξωτερική βάση τοίχου) και η κατανάλωσή του δεν χτύπησε στο μάτι. Πολύ καλό το app του κινητού, από εκεί το δουλεύω 9/10 περιπτώσεις. Προτείνεται

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pierro
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τοποθετήθηκε σε δωμάτιο 17τμ χωρίς μόνωση με παλιά ξύλινα κουφώματα. Είναι Α+++ σε κρύο και ζεστό. Έχει εξαιρετική απόδοση στο κρύο. Βγάζει 10,5 βαθμούς Κελσίου στην κανονική λειτουργία και 13 στην λειτουργία eco. Στο ζεστό δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Στα θετικά και η πραγματικά αθόρυβη λειτουργία στο silent. Και στην εξωτερική μονάδα. Η εφαρμογή της Tcl είναι αρκετά εύχρηστη αλλά τουλάχιστον σε μένα έχει αρκετές αποσυνδέσεις από το ρούτερ (ενώ είναι κοντά) και χρειάζεται επανεκκίνηση για να συνδεθεί και πάλι. Επίσης άλλο ένα αρνητικό είναι το ότι δεν κρατά τις ρυθμίσεις που έχεις επιλέξει για την ταχύτητα και την κατεύθυνση του αέρα. Πρέπει κάθε φορά που μπαίνει σε λειτουργία να το ρυθμιζεις από την αρχή.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yannis.antonatos1
    3
    10 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    κατανάλωση κάτω των τριών αστεριών για 9αρι κλιματιστικό, στην ψύξη μόνιμα ανοιχτό με μετρητή καίει 600w στιγμιαία χωρίς να κόβει σχεδόν ποτέ, ενώ ένα midea 9αρι σε άλλο δωμάτιο με τα ίδια χαρακτηριστικά πάει στα 600-800w αρχικά μετά κόβει στα 100-140w. Αργότερα θα βάλω και μέσω όρο όταν θα έχω πολλές ημέρες λειτουργίας..

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chris.anastasiou
    3
    3 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Φασαριοζικα πλαστικά. Ο θερμοστάτης του όταν θυμάται σταματάει. Η εξωτερική μονάδα σε ζόρια κάνει τσιριχτο ήχο. Τα Α++++++++++++ ούτε σε όνειρο.
    Σε μέτριες συνθήκες ζέστης/ψύχους το παλεύει.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Κατανάλωση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • customlab
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Ωραιο, αθορυβο με καλη θερμανση. Η εφαρμογη δουλευει χωρις κανενα θεμα αν και το μειονέκτημα είναι ότι δεν αναφέρει την θερμοκρασία του χώρου. Αν αντεξει στον χρονο θα αποδειχθει πολυ καλη επιλογη.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimfwfw1
    1
    7 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    TCL Miracle 9000btu σε παιδικό δωμάτιο Δεν αποδίδει καθόλου Είναι χειρότερο από ένα skyworth (gree) 12000btu που έχω σε μεγάλη κρεβατοκάμαρα το οποίο και αυτό δεν το θεωρώ καλό. Ενώ έχω fujitsu 24000 btu σε ενιαίο χώρο 65 τ.μ και είναι πολύ οικονομικό και αποδοτικό. Η κατανάλωση του TCL είναι χειρότερη - μεγαλύτερη από το 24αρι fujitsu. Βέβαια ο τύπος που εγκατέστησε το TCL δεν εφάρμοσε απόσταση μονάδων με σωλήνα πάνω από 1,5 μέτρο και ίσως να ευθύνεται αυτό για την απόδοση του όπως διαβάζω σε άλλα σχόλια. Θα επικοινωνήσω με την εταιρία και είναι βασικός παράγοντας τότε θα ζητήσω τους λόγους του πωλητή - εγκαταστατη. Επίσης το fujitsu στη συντήρηση λειτουργεί πάρα πολύ και με 1,5Α ενώ το TCL στη συντήρηση με τη χαμηλότερη σκάλα ανεμιστήρα και στο eco ποτέ δεν έπεσε κάτω από 2,5Α. Το wifi πολύ καλό. Όμορφο φωτιζομενο τηλεχειριστήριο.

    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katn
    4
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αφορά στην έκδοση 9.000 BTU. Όντως έχει πολύ καλή απόδοση και στην ψύξη και στην θέρμανση. Επιφύλαξη υπάρχει όμως εάν η αναφερόμενη ενεργειακή κλάση είναι πραγματική κι επίσης όσον αφορά στην κατανάλωση. Υποτίθεται ότι η αναφερόμενη ισχύς είναι 640-660 W (ψύξη-θέρμανση). Στην πράξη η μέση ισχύς σε τελική λειτουργία, με μετρητή κατανάλωσης είναι περίπου 900 W (λίγο λιγότερο στην ψύξη, λίγο περισσότερο στην θέρμανση). Δεν έχω παρατηρήσει βέβαια πόσο χρονικό διάστημα λειτουργεί και πόσο διακόπτεται η λειτουργία, αλλά επειδή αντικατέστησε ένα PANASONIC 15ετίας μου έκανε εντύπωση το εξής: Επειδή έχω νυκτερινό ρεύμα και το μόνο που λειτουργεί το βράδυ είναι το air-condition, στο λογαριασμό ρεύματος φέτος (με το TCL) οι κιλοβατώρες ήταν 20% περισσότερες σε σχέση με πέρυσι (με το PANASONIC) για την ίδια χρονική περίοδο. Τα συμπεράσματα με κάθε επιφύλαξη, βέβαια, σε κάθε περίπτωση όμως και η ψύξη και η θέρμανση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nkourouk
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με πολύ μικρή χρήση στην ψύξη μπορώ να πω ότι είναι αθόρυβο στην λειτουργία και αποδοτικό σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο (9000btu). Σχετικά με τις περσίδες και το θέμα της διατήρησης της μνήμης το κλιματιστικό έχει παρά πολλές ρυθμίσεις όπως μετακίνηση στο πάνω μέρος, στο κέντρο ή κάτω και οι ρυθμίσεις αυτές διατηρούνται εφόσον έχουν γίνει από το application και ανοίγεις και κλείνεις το κλιματιστικό από το application.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • epmavr
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εγκατάσταση αρχές 06/2022 , δωμάτιο-κρεβατοκάμαρα 20τμ , χωρίς θερμομόνωση . Αθόρυβο , στην μικρότερη ένταση και σε 2 λεπτά δροσίζει τον χώρο .

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Isi Sar
    5
    20 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    12000 btu. Τοποθετήθηκε σε ισόγειο επαγγελματικό χώρο προσόψεως με διπλά τζάμια, εμβαδού 22 τ.μ. στην Αθήνα. Δοκιμάστηκε σε παγετούς (ικανοποιητική θέρμανση) και καύσωνες (πολύ καλή ψύξη). Αθόρυβες οι δύο μονάδες και απροβλημάτιστη η απομακρυσμένη σύνδεση με το κινητό. Το προτείνω.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fotis.kalafatis
    3
    7 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    καλό σε γενικές γραμμές, άλλα σε οποιαδήποτε σκάλα ανεμιστήρα πέρα απ'το πιο χαμηλό, κάνει πολύ θόρυβο και σαν να μην έφτανε αυτό, συντονίζονται και τρίζουν τα πλαστικά του σε εκνευριστικό σημείο...

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • justwannabe89
    5
    6 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Καταπληκτικό. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Δε μπορώ να συνδεθώ με το WI-FI. Ενώ παλιά δεν είχα πρόβλημα, πλέον δε μπορώ. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και να έχει βρει λύση; Αν ναι, ας με βοηθήσει στις ερωτήσεις!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stamatis_Pertesis
    5
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Μετά από 3 μήνες έως τώρα συνεχόμενης λειτουργείας στην θέρμανση..(έχουμε να το απενεργοποιήσουμε 3 μήνες) δουλεύει αθόρυβα και πολύ αποδοτικα, η κατώτερη εξωτερική θερμοκρασία ήταν 0 βαθμοί και αυτό δούλευε χωρίς πρόβλημα,βέβαια σε σπίτι με θερμόπροσοψη και αλουμίνια.. είμαι πολύ ευχαριστημένος και ειδικά για τα χρήματα του τέλειο, η εφαρμογή είναι πολύ καλή και δεν μου έχει αποσυνδέει καμιά φορά, η πρώτη σύνδεση ήταν πολύ εύκολη.! Έχω πάνω από 15 κλιματιστικά σε σπίτια μου, διαφόρων κατασκευαστών..!
    Θα το αγόραζα ξανά με κλειστά μάτια.
    Το μόνο που δεν ξέρω ακόμα είναι στην ψύξη τι κάνει, γιατί το αγόρασα Σεπτέμβρη και τώρα έχουμε Γενάρη.!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwrgos.osfp
    3
    4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Αθόρυβο όντως.. πολύ εύκολη η εγκατάσταση του με το wifi και την σύνδεση του στο google home. Δεν αποδίδει στη θέρμανση.

    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LB_Official_Channel
    4
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Σε Γενικές Γραμμές Αξίζει Καθε Του Ευρό!!
    Το Δουλεύω Στο Σαλόνι Σε Σπίτι 120τμ με 3 δωμάτια... εννοείται δεν πάει παντού ο αέρας αλλα το σπιτι φτάνει σε 45 σε πολύ ικανοποιητική θερμοκρασία χωρις η συσκευήμα δουλεύειστο turbo!!
    Όμως....
    Το έχω 2 χρόνια και αντιμετωπίσα πρόσφατα πρόβλημα με την θέρμανση!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ..!!
    Θα γίνει το σέρβις και θα επανέλθω με update!!

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • villasg
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Μεχρι στιγμής και δοκιμασμένο μονο σε θέρμανση τα πάει καλά , δεν το λες και αθόρυβο όμως .
    Στα αρνητικά δεν εχει Ελληνικό εγχειρίδιο , πρεπει να το κατεβάσεις απο το ιντερνέτ .
    Η εφαρμογή απο το κινητό ειναι εντελώς απλή και δεν εχει πολλές επιλογές /ρυθμίσεις .
    Για να καταλάβεις τι γινετε με την ενεργοποίηση της εγγύησης και πως πρέπει να το κάνεις πρέπει να εισαι μάντης

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Costas_Tsamis79
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το πήρα για την δεύτερη κρεβατοκάμαρα και έχω εκπλαγεί ευχάριστα μέχρι τώρα. Τελείως αθόρυβο, τρομερή ψύξη, πολλές επιλογές. Ακόμα και η εξωτερική μονάδα του δεν ακούγεται καθόλου. Το συγκρίνω με τα άλλα κλιματιστικά που έχω στο σπίτι που τα είχα πληρώσει ακριβά (Daikin & Fujitsu) και πραγματικά δεν βρίσκω κάπου να μειονεκτεί. Σε συνδυασμό με τα 10 χρόνια εγγύησης δεν νομίζω οτι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ttsak
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τελείως αθόρυβη η εσωτερική μονάδα όταν τη βάζεις στο "mute". Η εξωτερική ενοχλεί λιγότερο από τα κλιματιστικά στα απέναντι μπαλκόνια! Απόδοση ψύξης άριστη (αν και το δωμάτιο είναι μικρό). Για θέρμανη δεν το χρησιμοποίησα (και μάλλον δεν θα χρειαστεί ποτέ)

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VAGGELIS_CHAINAS
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το έχω μια εβδομάδα στην ψύξη αποδίδει τέλεια.Το έχω τοποθετήσει σε γκαρσονιέρα 35 τ.μ και πιάνει θερμοκρασία πολύ γρήγορα. Θέρμανση δεν έχω άποψη ακόμα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athanasios_Sotiris
    5
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Αγόρασα το 12αρι για σαλονι - τραπεζαρία 35 τετραγωνικα, με σκοπό να βάλω εν ευθέτω χρόνω και ενα 9αρι στην κρεβατοκάμαρα επικουρικά. Μετα απο μια εβδομαδα λειτουργίας αναρωτέμαι αν χρείαζεται να βάλω κι αλλο κλιματιστικό στο σπίτι. Έχοντας καλη μονωση και κουφώματα, το κλιματιστικό δροσίζει ολοκληρο το σπίτι (περίπου 70 τετραγωνικά !) μεσα σε λιγα λεπτά με 35 βαθμούς, και μάλιστα στο χαμηλό fan speed. Σχεδόν αθόρυβο στις χαμηλές ταχυτητες, χωρίς τριξίματα στα πλαστικά, ενώ η εξωτερική μονάδα ειναι εντελώς αθόρυβη.
    Εύκολη η σύνδεση στο wifi μεσω του TCL Home app, ενω το συνέδεσα - αν και με λίγη δυσκολία - και στο google home. Χωρίς να εχω δοκιμάσει ακόμα όλες του τις λετουργίες και χωρίς να το εχω χρησιμοποιήσει για θέρμανση, θεωρώ ότι ειναι super vfm.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bikamari
    4
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχουμε πάρει 2 μονάδες 9000 btu και τις χρησιμοποιούμε εδώ και 3 μήνες μόνο για θέρμανση. Το κάθε δωμάτιο είναι 16τμ και ενδιάμεσα έχει ένα επιπλέον δωμάτιο 20τμ το οποίο ζεσταίνεται και αυτό όταν έχουμε ανοιχτές τις πόρτες, ο χώρος είναι καλά μονωμένος. Λειτούργησε πολύ καλά και τις μέρες με κρύο όταν η εξωτερική θερμοκρασία ήταν -2C. Είναι αθόρυβα όταν λειτουργούν αλλά όχι όταν τα κλείνουμε. Αφού τα κλείσουμε για 15-20 λεπτά κάνουν δυνατά τριξίματα σαν να σπάει κάποιο πλαστικό κομμάτι τους. Άμα κλείσει την νύχτα ενώ κοιμόμαστε είναι αρκετά δυνατός θόρυβος και μπορεί να μας ξυπνήσει. Άλλα θετικά έχουν χαμηλή κατανάλωση σε ρεύμα και πολλές επιλογές για τον αέρα. Για την τιμή που έχει είναι αρκετά καλό.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagioths_Karagiannhs
    5
    13 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Είναι ένα πολύ καλό κλιματιστικό είναι πολύ καλό είναι τοποθετημένο σε δωμάτιο 35 τ. Και παρόλο που δεν έχει καλή μόνωση το κάνει φούρνο .Στην ψύξη δεν έχω άποψη ακόμα.. Έχει πολλές λειτουργίες με την εφαρμογή και είναι εύκολη.. από θόρυβο είναι σχεδόν αθόρυβο πλην κατά διαστήματα που έχει κάποια τριξιματα.. όμως δεν είναι πρόβλημα μεγάλο..Με την συνεχή χρήση ο θόρυβος ελατωνεται . Η εξωτερική είναι αθόρυβη. Τώρα από κατανάλωση σχεδόν τα μισά από ένα παλιό γνωστής μάρκας αλλά 20εριας.. ΣΊΓΟΥΡΑ θα το πρωτεινα ...Τι άλλο να θες με αυτά τα χρήματα?? Πιστεύω ότι βάζει κάτω πολλά άλλα ακριβοτερα κλιματιστικά.!!
    Επανέρχομαι και στην ψύξη είναι πολύ δυνατό με καυσωνα 40+ έξω μέσα 25 στο απομακρυσμένο δωμάτιο.. γιατί εκεί που είναι το κληματιστικο θες σεντόνι.οταν κοιμάσαι..και τέλος από θόρυβο ενώ το χειμώνα κάνει κάτι τριξιματα το καλοκαίρι είναι όντως τελειος αθόρυβο ...

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

111 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
jtouloup

Σχετικά με την λειτουργία I FEEL, υπάρχει άποψη;

GEORGIOS Τ

δεν διευκρινίζεις τι ακριβώς θες να μάθεις για να σε βοηθήσω

C.L._74

Είναι ενεργοποίηση του κλιμαστιστικού για γεννήτρια. Χρήσιμο αν η εγκατάσταση είναι αυτόνομη με μεγάλες διακυμάνσεις στο ρεύμα. πχ συνδεμένο με μία ανεμογενήτρια. Έχει 3 επίπεδα από 30% εώς 70% επί της ονομαστικής εντασης ρεύματος. Πολύ καλό από την TCL

sxoinas

Για καποιο λογο σταματησε να λειτουργει το wifi!! Δηλαδη παταω 6 φορες το πληκτρο eco στο κρυο αλλα δεν βγαζει την εικονα cf!! Τι μπορεί να συμβαίνει;

C.L._74

έχω δύο TCL 5 μήνες τώρα. Σπάνια κάπου κάπου το ένα αποσυνδέεται από μόνο του αλλά δεν ασχολήθηκα και πάντα κάποια στιγμή επανέρχεται από μόνο του. Το προγραμματισμό του όμως τον κρατάει ακόμη και αποσυνδεμένο. Όποτε εμένα δεν με πειράζει.

Iosas_Katalan

καλημερα. η λειτουργια καθαρισμου κανει τιποτα?
το εχει δοκιμασει κανεις?
αντικαθιστα την -ας πουμε- ετησια συντηρηση που πρεπει να πλενουμε τα στοιχεια και την φτερωτη εσωτερικα?
επισης στα mirracle III υπαρχει καποιος οδηγος για το πως βγαζουμε την φτερωτη για να την καθαρισουμε?
δεν μπορω να βρω πουθενα οδηγιες.
ευχαριστω

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες