Κάνει ακριβώς αυτό που λέει, κάπνισα χοιρινά παιδάκια για 3 ώρες με πολύ καλό γευστικό αποτέλεσμα.
Βολεύει πάρα πολύ, ειδικά όσους έχουν ψησταριά της Napoleon, αφαιρώντας ένα ανακλαστήρα μπαίνει αυτό το κουτάκι στην θέση του, ανοίγεις μόνο αυτόν τον καυστήρα στην πιο χαμηλή ένταση και σε 5-10 λεπτά ξεκινάει το κάπνισμα, η θερμοκρασία πρέπει να είναι γύρω 95-100 βαθμούς.
Με γεμάτο το κουτάκι κρατάει περίπου 1:00 με 1:15 μετα πρέπει να το ξαναγεμίσεις.
Κανονικά πρέπει να βάλεις Wood Chips, τα οποία όμως είναι πανάκριβα, (800γρ 10€),
Προσωπικά για το κάπνισμα χρησιμοποιώ πελετ (9 κιλά 22€) αφού τα έχω βάλει σε κουβά με νερό από το προηγούμενο βράδυ, εννοείτε πελετ από ψησταριές και όχι πελετ από σόμπες θέρμανσης.