Τη χρησιμοποιησα σε bbq υγραεριου.
Εψησα στηθος κοτοπουλο και τολμω να πω πως βγηκε καλυτερο απ οτι να το ψηνα πανω στη σχαρα κατ ευθειαν.
Δεν κολλαγε καθολου, το bbq μετα ηταν πεντακαθαρο, και θεωρω πως επειδη καλυπτει σχεδον ολη την επιφανεια της σχαρας, την προκαλει να πιασει υψηλοτερη θερμοκρασια με αποτελεσμα πιο καλό ψησιμο.
Επισης επειδη τα ζουμια δεν τρεχουν, το κρεας ψηνεται και "τηγανιζεται" στα ζουμια του με αποτέλεσμα περισσοτετη γευση.
Εννοειται πως δεν υοαρχουν αναζωπηρωσεις κλπ οποτε δεν καιγεται το κρεας.
Θα δοκιμασω και αλλα κρεατα να δω για να χω πληρη αποψη.
Παντως τα 18ε τα αξιζει και με το παραπανω!
Το μονο ερωτηματικο ειναι η διαρκεια της, αν και φαινεται πολυ ποιοτικη! Και μια το χρονο να θελω, αξιζει(ψηνω συχνα).
Update. Η μεμβράνη αυτη τελικα αξιζει και με το παραπανω. ΑΛΛΑ, χρησιμοποιήστε τη μονο για τα πραγματα που κολλαν στη σχαρα(κοτοπουλο,λαχανικα,μπιφτέκια, ψαρια).
Για τα υπολοιπα(πχ πανσετα, μπριζολες κλπ) δεν χρειαζεται και ειναι καλυτερα πανω στη σχαρα κατ ευθειαν για να φευγουν και τα λιπη.