Turbo-X Τηλεόραση 32" HD Ready LED TXV-E3294 (2020)
Τηλεοράσεις

Turbo-X Τηλεόραση 32" HD Ready LED TXV-E3294 (2020) Κωδικός: 23355652

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • HD Ready
  • Λειτουργία PVR
  • USB media player

Mε λειτουργία PVR για να γράφεις τα αγαπημένα σου προγράμματα, λειτουργία TimeShift, USB Μedia Player και νέο ψηφιακό δέκτη DVB-T2!

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 25 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η οικονομική Τurbo-X 32” TXV-E3294 προσφέρει HD ανάλυση για προβολές σειρών και ταινιών με αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας, λειτουργία PVR για να γράφεις τις αγαπημένες σου εκπομπές σε USB stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να τα ξαναβλέπεις, καθώς και τεχνολογία LED για πιο ζωντανά χρώματα!

Φτιάξε αρχείο με αγαπημένες ταινίες και σειρές!

Είδες στην τηλεόραση την τελευταία ταινία του Tarantino και το φινάλε της αγαπημένης σου Netflix σειράς και δεν σου έφτασε μία φορά; Με τη λειτουργία PVR θα τα δεις όλα στο repeat, αφού μπορείς να τα γράψεις σε USB stick ή σκληρό δίσκο είτε προγραμματισμένα, είτε real-time!

Πάγωσέ το με Timeshift

Είσαι στην πιο κρίσιμη στιγμή των βραβείων κινηματογράφου, αλλά το στομάχι σου γουργουρίζει; Με το Timeshift κάνεις παύση, φτιάχνεις το αγαπημένο σου σνακ, συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες και μαθαίνεις ποιος είναι ο σκηνοθέτης της χρονιάς!

Media Player… όπως λέμε «τηλεόραση»!

Οι φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Λονδίνο και ο τελευταίος κύκλος του «Empire» ή του «Game of Thrones» γίνονται τώρα… μεγαλύτερα! Μέσω της θύρας USB και της λειτουργίας Media Player, δες τα όλα στην τηλεόρασή σου.

Τέλεια εικόνα και ήχος

Εξοπλισμένη με τη νέα έκδοση του επίγειου ψηφιακού δέκτη DVB-T2/S2 θα βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια ακόμη καλύτερα. Ταυτόχρονα θα είσαι και προετοιμασμένος τυχόν μελλοντικές αναβαθμίσεις για να μη μένεις πίσω.

LED it be!

Η τεχνολογία LED της οθόνης σου, σου επιτρέπει να έχεις υψηλή ευκρίνεια σε χρώματα, αλλά και να κάνεις εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Ποιος είπε ότι η ποιότητα προβολής δεν είναι ανάλογη της τσέπης σου;

Παιχνίδι ή ταινία; Και τα δύο με HDMI!

Ώρα για παιχνίδι ή ώρα για ταινία; Με μία θύρα HDMI στην τηλεόραση, σύνδεσε το DVD Player, τη gaming κονσόλα και τον υπολογιστή σου, ανεβάζοντας τον πήχη της home ψυχαγωγίας.

Κατασκευαστής

Turbo-X

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
32 "
Ευκρίνεια
HD Ready
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
Edge LED
HDR Type
Δεν Διαθέτει
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
10 W
Πρότυπα Ήχου
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Ναι
Hotel Mode
Ναι
Φωνητικές Εντολές
Όχι
HbbTV
Όχι
VRR
Όχι

Smart Δυνατότητες

Λογισμικό
Δεν Διαθέτει
Smart Assistant
Δεν Διαθέτει
Smart Οικοσύστημα
-

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
3
Πλήθος HDMI 2.1
0
Πλήθος USB
1
Ethernet
Όχι
Digital Audio Optical
Όχι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2020
Βάρος
4,3 kg
VESA Mount
200 x 100 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
732 mm
Ύψος
429 mm
Πάχος
77,8 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
732 mm
Ύψος
468 mm
Πάχος
180 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Ότι πληρώνεις παίρνεις αποσυνδέεται συνέχεια το wifi αργεί πολύ στις εντολές ενώ λήγεις δεν κάνει καλύτερα να δώσεις 50 € παραπάνω και να πάρεις κάποιο ποιοτικό, Και όχι μόνο σε αυτό το μοντέλο σε όλα τα μοντέλα της turbo X

    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Εικόνα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasos1964
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για όσους λένε ότι δεν έχει κουμπί power on-off, υπάρχει αλλά είναι σχεδόν κρυφό.
    Στο κάτω μέρος έχει μία εσοχή με ένα πλαστικό έλασμα που το σηκώνεις απαλά προς τα επάνω, τόσο όσο να "αισθανθείς" ένα κλικ. Η δικιά μου όταν την κλείνω δεν ξανανοίγει από το τηλεχειριστήριο, μπαίνει σε αναμονή από μόνη της - παρόλο που έχω την αναμονή απενεργοποιημένη - και την ανοίγω πλέον από το κουμπάκι αυτό.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_Marakis
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Update 26.11.23: Μόλις πήρα απο το PUBLIC την tv: FL-32050 της F&U στα 99 ευρώ της Black Friday. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ με την Turbo-X TXV-E3294 που πήρα προ 3 μηνών από Πλαίσιο. Η μόνες διαφορές είναι το κουτί, τα αυτοκόλητα και τα 10 ευρώ παραπάνω που χρεώθηκα για την F&U. Μέχρι που τις δουλεύω και τις 2 με το ίδιο τηλεχειριστήριο της Turbo-X. Προφανώς αν παραγγείλεις 1000+ κομμάτια στον ίδιο κινέζο ή τούρκο, σου βάζει και το όνομα ή και τη φωτογραφία σου κουτί!
    ==============================================================================
    Κάτω απ’ τα αυτοκόλλητα έχει μια σκληρή μεμβράνη που καλύπτει όλο το πάνελ. Να αφαιρεθεί προσεκτικά για να μην χαλάσει η οθόνη.
    Οι δέκτες TV και δορυφορικής είναι αρκετά ευαίσθητοι και συντονίζονται εύκολα ακόμα και με προβληματικές κεραίες λήψης σήματος. Όποιος έχει πιάτο δορυφορικής πιάνει αρκετά free to air δορυφορικά κανάλια (ανάλογα με το μέγεθος και τον προσανατολισμό του πιάτου) ή βάζει κάρτα στην είσοδο CI για να βλέπει και συνδρομητικά.
    Τα χρώματα είναι λίγο «ξεπλυμένα», χαρακτηριστικό και σε πολλές άλλες ΤVs που δεν είναι full HD. Ο ήχος είναι ικανοποιητικός. Δεν υπάρχει έξοδος για βύσμα ακουστικών.
    Δεν είναι smart, δεν συνδέεται με ιντερνετ (εκτός και αν ξοδέψεις κανένα 50ρι+ για να αγοράσεις TV box ή stick – δεν το δοκίμασα).
    Διαθέτει PVR για να γράψεις εκπομπή της TV σε δίσκο ή στικάκι USB. Οι θύρες USB είναι πίσω οπότε κάνεις γυμναστική για να βάλεις το στικάκι ή χρησιμοποιείς ένα καλώδιο προέκτασης USB. Επίσης ορίζεις την εκπομπή που θα γραφεί όταν λείπεις, μέσω του προγράμματος της TV που εμφανίζεται στην οθόνη της χωρίς να μπορείς να αλλάξεις τον χρόνο έναρξης/λήξης εγγραφής 5-10 λεπτά μπρός-πίσω. Έτσι όταν η εκπομπή ξεκινά όποτε βολεύει το κανάλι (συνηθισμένο στην Ελληνική TV, πχ 5 λεπτά πριν ή μετά την ώρα που γράφει το πρόγραμμα) η εγγραφή είναι ανάλογα ελλιπής. Βέβαια μπορείς να ξεκινήσεις/σταματήσεις την εγγραφή ο ίδιος απ’ το τηλεκοντρόλ.
    Μέσω USB επίσης παίζει mp3, mp4 και πολλά άλλα είδη αρχείων media που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Διαθέτει 3 εισόδους HDMI καθώς και RCA για να συνδέσεις DVD Player, κομπιούτερ κλπ κλπ. Ακόμα έχει Timeshift για να κάνεις παύση στην εκπομπή και να τη συνεχίζεις σε λίγο από εκεί που σταμάτησες.
    Το τηλεκοντρόλ είναι λίγο περίεργο στη διαρρύθμιση των πλήκτρων αλλά είναι σχετικά καλής ποιότητας, μεγέθους και εμβέλειας και συνηθίζεται γρήγορα. Η TV είναι ελαφριά σε βάρος, στηρίζεται σε ευτελή ποδαράκια και εάν δεν μπει σε βάση στον τοίχο, τότε μακριά από μικρά παιδιά για να μην τους έρθει καπέλο!
    Συμπέρασμα: Στην κατηγορία της η κινέζικη αυτή TV είναι μια τίμια και ίσως η κορυφαία πρόταση ιδίως σαν δεύτερη TV, για τον ηλικιωμένο συγγενή, για το εξοχικό κλπ λόγω τιμής αλλά και υποστήριξης από τον πωλητή της. Άγνωστο πόσο θα επιζήσει αλλά για τα χρήματα που κόστισε δεν θα με πιάσει κατάθλιψη ότι και να προκύψει.

    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εικόνα
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efthimis95kati
    5
    21 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω στην κατοχή μου tv turbox 32 10 χρόνια να λειτουργεί απροβληματιστα σε υπνοδωμάτιο....έχω να πω ότι στο μεσοδιάστημα αυτό πέρασαν απ' τα χέρια μου 50αρα Philips που στην πενταετία χάλασε και Samsung 50αρα που βγήκε ελατωματικη αλλά την άλλαξαν άμεσα με LG......το δίδαγμα απ' την όλη υπόθεση είναι ότι τελικά κατέληξα στην διακοπή αγοράς ακριβών τηλεοράσεων με κύριος προβληματικά λειτουργικά Σμαρτ.....θεωρώ ότι σε Σμαρτ για άμεση χρήση από την ίδια την τηλεόραση πρέπει το budget να κεινειτε πάνω 600 ευρώ για κάτι αξιοπρεπές....οπότε καταλήγω στις πιο φθηνές λύσεις της αγοράς τύπου turbox που έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος τόσα χρόνια....η f&u. Arielli....crown....επίσης στο εξοχικό έχω μια 48αρα horizon σε προσφορά φενετε έχει ίδιο μενού με τις παλιές turbox(vestel) εδώ και 6 χρόνια λειτουργεί άψογα με μόνο θέμα τον ήχο....που έχω βολεύει με ηχειακια των 20 ευρώ.....τέρμα παίδες τα νταβατζιλικια σε μεγαλοεταιριες που πουλάνε φουμαρα και εγγυήσεις....φθηνή turbox h arielli h ok h otidipote άλλο και αν θέλετε Σμαρτ δεν χρησιμοποιήτε ποτέ το εγκατεστημένο αλλά βάζετε ένα mi box s με 60 ευρώ και ξέγνοιασατε που σημενει αν κολλήσει κάτι θα κολλήσει το μποξακι και όχι όλη η τηλεόραση

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • StellaKrk
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η καλύτερη τηλεόραση σε αυτά τα χρήματα, οικονομική και μεγαλύτερη από όσο δείχνει στις φωτογραφίες. Αγοράστηκε πριν μερικές μέρες, εξαιρετική. VFM

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vakalo
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μια απλούστατη τηλεόραση κύρια για χρήση δεύτερης σε ένα σπίτι. Έχει τοποθετηθεί σε υπνοδωμάτιο ηλικιωμένης και κάνει την δουλειά της μια χαρά. Πολύ καλή εικόνα, εξαιρετικός ήχος, ευκολία μενού, πανεύκολο στο χειρισμό τηλεχειριστήριο. Κοστίζει πάμφθηνα και κάνει αυτό που πρέπει.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasos_papapostolou
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω δυο μερες τώρα πολυ καλο και ευχαριστώ μενου πολυ καλη ποιοτιτα εικόνας ο ορισμός του vfm αξίζει και με το παραπανο

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για τα λεφτά που δίνεις μια χαρά όλα.

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις από μια τηλεόραση 32" στα 130€.

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
fwtinitheodoratou

Γειά σας!!ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η τηλεόραση θέλει αποκοδικοποιητη;;

John_Marakis

Πουθενά. Το user manual λέει παραμύθια για power button & TV buttons αλλά αυτή η TV δεν έχει κανένα κουμπί. Τη βάζεις στην πρίζα, πάει στο standby mode και μετά όλα μόνο από το τηλεκοντρόλ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες