Aqua Marina Laxo 15678 Φουσκωτό Kayak Θαλάσσης 2 Ατόμων Πράσινο
Κανό & Kayak

Aqua Marina Laxo 15678 Φουσκωτό Kayak Θαλάσσης 2 Ατόμων Πράσινο Κωδικός: 23361924

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Sit in
  • Μέγιστο φορτίο: 155 κιλά
  • Βάρος: 15 κιλά
  • Μήκος: 320 εκ.
  • Πλάτος: 95 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
509,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+38,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 509,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    509,00 €

Περιγραφή

Το φουσκωτό kayak Laxo της εταιρείας Aqua Marina, είναι σχεδιασμένο για 2 άτομα και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 155 κιλά. Απευθύνεται σε αρχάριους και έμπειρους κωπηλάτες, που αναζητούν ένα φορητό και εύκολο στη χρήση καγιάκ, για βόλτες σε ήρεμα νερά. Τα εντυπωσιακά γραφικά του δημιουργήθηκαν μέσω προηγμένης τεχνικής ψηφιακής εκτύπωσης, για να έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο χρόνο.

Ανθεκτική κατασκευή

Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό polyester, που προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Με επιπλέον σκληρότερο κάλυμμα στο πάτωμα και στα μπαλόνια για μεγαλύτερη αντοχή και ακαμψία. Ιδανικό για την εξερεύνηση λιμνών και ήπιων ποταμών προσφέροντας ισορροπία σταθερότητα.

Άνεση και ασφάλεια

Διαθέτει ειδικό καμπυλωτό σχεδιασμό, με κωνικές τύπου "V" πρύμνη και πλώρη, για να απομακρύνουν τυχόν νερά που μπορεί να μπαίνουν κατά την πλεύση, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη διαδρομή. Διαθέτει 3 ρυθμιζόμενα καθίσματα με υψηλή πλάτη, αφρώδες μαξιλάρι, και τσέπες για περισσότερη άνεση.

Τεχνολογία Aquashell

Κατασκευάζεται από ύφασμα βαρέως τύπου, το οποίο διαθέτει ειδική αντι-UV επεξεργασία που το προστατεύει από την βλαβερή επίδραση των υπεριώδους ακτινοβολιών του ηλίου. Επιπλέον, το ύφασμα υφίσταται υδατοαπωθητική επεξεργασία, προσφέροντας στο κανό ανθεκτικότητα στο νερό και την υγρασία.

Αυτές οι ειδικές επεξεργασίες εξασφαλίζουν την μακροχρόνια αντοχή του απέναντι στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τον παρέχουν προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου, ενώ παράλληλα διατηρούν το κανό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Splash Guard

Το Splash Guard αποτρέπει τις πιτσιλιές να εισέλθουν στο κόκπιτ, προστατεύοντας έτσι τον κωπηλάτη και τις αποσκευές από υγρασία και νερό. Αυτό διασφαλίζει ότι ο χώρος του κόκπιτ παραμένει στεγνός και άνετος, επιτρέποντας στον κωπηλάτη να κωπηλατήσει άνετα και χωρίς διακοπές.

Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει την ευστάθεια, διατηρώντας το πιο σταθερό στο νερό και μειώνοντας τον κίνδυνο ανατροπής από έντονα κύματα.

Βαλβίδα Boston

Η ανθεκτική μονόδρομη βαλβίδα Boston επιτρέπει στον αέρα να ρέει προς μία κατεύθυνση μόνο, επιτρέποντας έτσι το γρήγορο και εύκολο φούσκωμα χωρίς να διαρρέει αέρας όταν το φουσκωτό αντικείμενο αποσυμπιέζεται. Αυτό καθιστά το φούσκωμα και το ξεφούσκωμα γρήγορο και απλό.

Σύστημα πτερυγίων

Είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα 2 πτερυγίων που βελτιστοποιήσουν την κατεύθυνση και τον έλεγχο του καγιάκ. Επιτρέπει στον κωπηλάτη να έχει ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο κατά την πλοήγηση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή την ένταση των κυμάτων.

Ρυθμιζόμενο σύστημα Cargo Bungee για εύκολη στερέωση των αποσκευών

Σας επιτρέπει εύκολα και με ασφάλεια να στερεώνετε τις αποσκευές σας κατά τη διάρκεια των κωπηλατικών εξορμήσεων. Τα κορδόνια μπορούν να ρυθμιστούν και να προσαρμοστούν ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος των αποσκευών σας, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια κατά την μεταφορά.

Η δυνατότητα να δέσετε με ασφάλεια τις αποσκευές σας, εξασφαλίζει ότι θα έχετε ελεύθερο χώρο στο κόκπιτ για να κωπηλατήσετε άνετα.

Λαβές μεταφοράς

Διαθέτει πρακτικές λαβές μεταφοράς που κατασκευάζονται από καουτσούκ, προσφέροντας ευκολία και άνεση κατά τη μεταφορά του.

Οι λαβές μεταφοράς τοποθετούνται στο μπροστινό, πίσω και κεντρικό τμήμα του κανό, επιτρέποντάς σας να το ανακουμπήσετε εύκολα και να το μεταφέρετε προς ή από το νερό. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή τους από καουτσούκ προσφέρει άνεση στα χέρια και αποτρέπει το ολισθαίνει όταν τα χέρια είναι υγρά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • Σάκο μεταφοράς
  • 2 καθίσματα ψηλής πλάτης με αφρώδες μαξιλάρι και τσέπες
  • 2 πτερύγια
  • 1 αντλία αέρος ποδιού
  • 2 κουπιά διπλά Beach

Κατασκευαστής

Aqua Marina

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Θαλάσσης
Τύπος
Sit in
Χρώμα
Πράσινο

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
2 Ατόμων
Υλικό
Φουσκωτά Kayak
Βάρος
15 kg
Μέγιστο Φορτίο
155 kg

Διαστάσεις

Μήκος
320 cm
Πλάτος
95 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Άνετα καθίσματα, ωραία πλεύση ακόμα και με το βάρος δυο ατόμων (75 και 85 κιλών) και εξαιρετική οικονομία χώρου! Μεταφέρονται όλα πολύ εύκολα μέσα σε ένα σακίδιο χειρός.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dogkanos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό για δύο άτομα. Έχει δύο αρνητικά:
    - Στεγνώνει δύσκολα. Δηλαδή θέλει τουλάχιστον καμία ώρα στον ήλιο να στεγνώσει. Αν δεν στεγνώσει ζυγίζει γύρω στα 40 κιλά που είναι πάρα πολλά.
    - Είναι αρκετά δύσκολο να το ξαναβάλεις στην θήκη μαζί με τα κουπιά.

    Προσωπικά δεν τα θεωρώ μεγάλα μειονεκτήματα ώστε να μην το αγοράσει κανείς. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
panoskalp

Στεγνώνει έυκολα για να μεταφερθεί μετά με αυτοκίνητο?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες