Την έχω 1 χρόνο περίπου. Value for money, κανονικά.
Τα πετάς όλα μέσα, κάπου κάπου αναδεύεις και τρώς καλό φαγητό, με πραγματικά ελάχιστο λάδι, και αρκετά ικανοποιητική γεύση τηγανητού.
Όταν τηγανίζω μαζί διαφορετικά πράγματα, προσέχω να προσθέτω τα υλικά στον χρόνο που υπολογίζω ότι χρειάζονται για να γίνουν- πχ το κοτόπουλο σε κομματάκια θέλει μαγείρεμα 15-20 λεπτά, οπότε το βάζω στον κάδο 10-15 λεπτά μετά τις πατάτες που θέλουν μισή ώρα γεμάτη (ανάλογα και την ποσότητα).
Γενικώς, με λίγο πειραματισμό, μαρινάρισμα κρεάτων και ανάδευση των υλικών πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα. Αλλά και να μη θέλεις να πολυ-ασχοληθείς, αν απλώς λαδώσεις ελάχιστα τα υλικά σου και τα πετάξεις όλα μέσα, καλό και υγιεινό φαγητό θα φτιάξει η φριτέζα.
Θεωρώ τα 4.5 λίτρα του κάδου ικανοποιητικό όγκο για φαγητό δύο ατόμων, ή και παραπάνω. Προτείνω πάντως να μην πάρει κανείς φριτέζα αέρος με μικρότερο κάδο, γιατί ενδέχεται να είναι περιοριστική χωρίς ιδιαίτερο κέρδος στην τιμή ή τον όγκο που καταλαμβάνει στον πάγκο της κουζίνας. Επίσης, αν ο κάδος έχει μεγάλη χωρητικότητα, το φαγητό δεν "στουμπώνει" και μαγειρεύεται γρηγορότερα.
Σε ορισμένες φάσεις μαγείρευα μόνο με τη φριτέζα για καιρό- κεφτεδάκια, κοτόπουλο, κρέας, λουκάνικα, κροκέτες κοτόπουλο ή ψάρι, πατάτες, κολοκυθάκια, κολοκύθα... Όλα με ελάχιστο λάδι, και δυσανάλογα καλή γεύση.