ΜελιΜπαμπά Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Δυόσμος με Σταγονόμετρο 10ml
Αιθέρια Έλαια

ΜελιΜπαμπά Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Δυόσμος με Σταγονόμετρο 10mlΚωδικός: 23441351

Το αιθέριο έλαιο δυόσμου της εταιρείας ΜελιΜπαμπά, χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία σε περίπτωση διαταραχών του αναπνευστικού συστήματος, όπως την ιγμορίτιδα ή τη βρογχίτιδα. Αποσυμφορεί και διευκολύνει την αναπνοή. Τονώνει το πνεύμα και συμβάλλει στην εύρυθμη νοητική λειτουργία, ενώ απομακρύνει τη διανοητική κόπωση. Είναι βοηθητικό για τη λειτουργία...
Δες όλη την περιγραφή

7,80
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 7,79 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 7,80 €

  2. 7,79 €

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο δυόσμου της εταιρείας ΜελιΜπαμπά, χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία σε περίπτωση διαταραχών του αναπνευστικού συστήματος, όπως την ιγμορίτιδα ή τη βρογχίτιδα. Αποσυμφορεί και διευκολύνει την αναπνοή. Τονώνει το πνεύμα και συμβάλλει στην εύρυθμη νοητική λειτουργία, ενώ απομακρύνει τη διανοητική κόπωση. Είναι βοηθητικό για τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Καταπολεμά το φούσκωμα, τη δυσκοιλιότητα, τη διάρροια και τους επίμονους εμετούς. Ανακουφίζει από το λόξυγκα και τη ναυτία. Χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική ανακούφιση του κνησμού. Διαθέτει πρακτικό σταγονόμετρο, για μεγαλύτερο έλεγχο της δοσολογίας. Προέρχεται από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δυόσμος
Ποσότητα
10 ml
Βιολογικό
Ναι
Βρώσιμο
Όχι
με Σταγονόμετρο
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 18
  2. 4
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 4
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Ria_Klv
5
5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το χρησιμοποιώ στο υπνοδωμάτιο για χαλάρωση. Μυρίζει πάρα πολύ ωραία. Το τοποθετώ σε μίνι υγραντήρα κ η μυρωδιά που διαχέεται, είναι εκπληκτική. Έχω πάρει αρκετά διαφορετικά από τη συγκεκριμένη εταιρία κ είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Σου φάνηκε χρήσιμη;

Yper_Keimenos
2
4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Εξαιρετική μυρωδιά δυόσμου με διάρκεια. Φέρει βιολογική πιστοποίηση GR-BIO-10 και η πρώτη ύλη είναι εκτός Ε.Ε.
Edit: Μετά την αρχική δοκιμασία, άρχισα να παρατηρώ ότι σε κατοπινές παραγγελίες σταδιακά έπεφτε η ποιότητα και δεν μύριζαν πλέον όσο η πρώτη. Ώσπου στην τελευταία ειλικρινά δεν καταλάβαινα μυρωδιά Δυόσμου. Αφαιρώ 3 αστέρια γι'αυτό τον λόγο.

Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

38 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη