Toshiba Shorai Edge RAS-18J2KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A++
Κλιματιστικά - Air Condition

Toshiba Shorai Edge RAS-18J2KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A++Κωδικός: 23492702

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 18000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A++
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Το κλιματιστικό της εταιρείας Toshiba έχει ισχύ 18000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 35m² έως 40m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.114,10 €

Περιγραφή

Το inverter κλιματιστικό της Toshiba Edge διαθέτει κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό. Η απόλυτα σιωπηλή του λειτουργία δε θα διαταράξει καμιά δραστηριότητά και θα δημιουργεί για εσάς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Φίλτρα αέρα IAQ και Ultra Pure

Εξασφαλίζουν καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, μυρωδιές, μικροοργανισμούς και λεπτά σωματίδια.

Το φίλτρο Ultra Pure προσφέρει καθαρισμό ΡΜ2.5 μέχρι και 94%.

Το PM2.5 αναφέρεται σε σωματιδιακή ύλη (Particulate Matter) που προέρχεται από ατμοσφαιρική ρύπανση και έχει διάμετρο μικρότερη από 2.5 μm. Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ της έκθεσης σε λεπτά σωματίδια και των πνευμονικών παθήσεων. Το φίλτρο Ultra Pure της Toshiba συγκρατεί έως και το 94% της PM2.5, δημιουργώντας υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

(1) Department of Microbiology, Faculty of Medicine Siriraj Hospital Mahidol University, BKK, Thailand (2) Betagro Science Center Co., Ltd., 900017366 (3) Nantong deli purification equipment factory Co, Ltd.

Το φίλτρο Τριπλής ∆ράσης TOSHIBA IAQ, χάρη στα ένζυμα Ag και Leuconostoc που περιέχει, εμποδίζει την αναπαραγωγή επιβλαβών βακτηριδίων, προσφέρει προστασία ενάντια της μούχλας και της ανάπτυξης μικροοργανισμών.

Magic Coil

Η πρωτοποριακή, αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση του στοιχείου, με την υπογραφή της Toshiba.

Το Magic Coil δημιουργεί μια ιδιαίτερα ολισθηρή επιφάνεια και έτσι η σκόνη και
η βρωμιά δεν προσκολλούνται στον εναλλάκτη, ενώ στη συνέχεια αποβάλλονται από τη συσκευή με το νερό της αποστράγγισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

  • Στοιχείο καθαρό σαν καινούριο, χωρίς υγρασία και μούχλα
  • H μονάδα κυκλοφορεί καθαρό αέρα, χωρίς μυρωδιές
  • Η ενεργειακή απόδοσης της μονάδας διατηρείται περισσότερο

On Demand & Smart Defrost

Με τη λειτουργία Smart Defrost η κλιματιστική μονάδα αντιστρέφει τον κύκλο ψύξης μόνο όταν απαιτείται. Η μονάδα λειτουργεί σε θέρμανση για μεγαλύτερο χρόνο με άριστες αποδόσεις ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την περίοδο του χειμώνα. Ταυτόχρονα, σε ακραίες χειμερινές θερμοκρασίες, με τη λειτουργία On Demand Defrost μπορεί να γίνει απόψυξη στην εξωτερική μονάδα όταν το επιθυμείτε, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο.

Αθόρυβη λειτουργία

Με τη λειτουργία Quiet επιτυγχάνεται μείωση του επιπέδου θρούβου της εσωτερικής μονάδας σε λιγότερο από 19dB(A). Για να την ενεργοποίησετε, πιέστε το πλήκτρο FAN στο τηλεχειριστήριο, μειώνοντας την ταχύτητα και φτάνοντάς την στο σημείο λειτουργίας όπου το κλιματιστικό λειτουργεί πλέον αθόρυβα.

Επιπλέον η λειτουργία Silent μειώνει το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας μέχρι και -6dB(A) για τη δική σας άνεση, αλλά και των γειτόνων σας

Λειτουργία Fireplace

Με αυτή την πρωτοποριακή λειτουργία της Toshiba, το κλιματιστικό λειτουργεί ως διαχύτης της θερμότητας που προέρχεται από άλλες πηγές οι οποίες μπορεί να υπάρχουν στο χώρο, όπως το τζάκι ή το καλοριφέρ. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλει στην καλύτερη απόδοση της θερμότητας, μεγιστοποιώντας την απόδοση όλου του συστήματος θέρμανσης που διαθέτει ο χώρος σας, εξοικονομώντας σας χρήματα.

Εβδομαδιαίος προγραμματισμός

Τα κλιματιστικά Toshiba μπορούν να προγραμματιστούν μέχρι και με 4 διαφορετικές ρυθμίσεις στη διάρκεια της μέρας και 7 διαφορετικές ρυθμίσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, προσφέροντάς σας συνολικά 28 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας.

Λειτουργία ECO

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

Αυτόματη επανεκκίνηση

Το κλιματιστικό θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Λειτουργία “Comfort Sleep”

Ενεργοποιείστε τη λειτουργία “Comfort Sleep” εξασφαλίζοντας ομαλή θερμική άνεση καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ εσείς κοιμάστε. Η λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ώστε να αυξάνεται κατά 1°C μετά την πρώτη ώρα, κατά έναν επιπλέον βαθμό έπειτα από 2 ώρες, διατηρώντας την τελευταία ρύθμιση μέχρι το πρωί.

HADA Care Flow

Η λειτουργία HADA Care Flow στην ψύξη, φροντίζει για την έμμεση ροή αέρα προς τους χρήστες, εξασφαλίζοντας ομοιογενή κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο, αποφεύγοντας δυσάρεστα κύματα αέρα ή ξηρότητα του δέρματος, σε απόσταση μέχρι και 7 μέτρων από τη συσκευή.

Λειτουργία θέρμανσης 8°C

Δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στους 8οC κατά την περίοδο του χειμώνα και όταν ο χώρος μένει ακατοίκητος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα να παγώσει το νερό μέσα στους σωλήνες της οικείας ή να προκληθούν άλλες ζημιές λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Αυτοδιάγνωση

Το κλιματιστικό θα εκτελέσει ενδελεχή έλεγχο και θα υποδείξει πιθανές βλάβες στη λειτουργία.

Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A++ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Toshiba

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
17060 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
20472 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Όχι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
7,3 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,6 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
224 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
1309 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
57 dB
Εξωτερικής Μονάδας
61 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
105,3 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
32 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
24,5 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
78 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
55 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
29 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
7 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • nick_kir89
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αποδοτικό. Ψύχει αμεσα τον χωρο. Αθόρυβα χωρις τριγμούς. Εξωτερικη μοναδα ιδιαιτερα μικρη για 18.000 btu και αρκετα αθόρυβη. Οπως και το εσωτερικό . Στην δευτερη σκαλα ο ανεμιστήρας ειναι σαν να μην δουλευει. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας ειναι ακρίβειας ελεγμένος με θερμόμετρο χώρου. Κανει αυτα που υπόσχεται. Ποιοτική κατασκευή σε ολα του. Αξιζει τα χρήματα του. Δουλευα για χρονια ψυξη θερμανση και εχω δει και βαλει πολλα μηχανήματα. Ειναι πραγματικα αγορα απ το πανω ράφι. Θα επανέλθω τον χειμωνα για ενημερωση στην θερμανση.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alani508
    3
    7 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από πολύ ψάξιμο επέλεξα να εμπιστευτώ την Toshiba..
    Έβαλα ένα 18αρι στο σαλόνι,πολύ δυνατό μηχάνημα ψύχει σχεδόν όλο το σπίτι.
    Δυστυχώς όμως η εσωτερική μονάδα βουιζει.
    Αντιλήφθηκα ότι προέρχεται από την εξωτερική μονάδα...κι εκεί ξεκινάει ένας Γολγοθάς με το συνεργείο που έκανε την εγκατάσταση και το κατάστημα από όπου έγινε η αγορά...με παρέπεμψαν στην αντιπροσωπεία όπου και περιμένω τον τεχνικό τους μπας και βγάλουμε άκρη..
    Μεγάλη απογοήτευση...

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andreas b
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κλιματιστικό αγοράστηκε στις 12/06 και τοποθετήθηκε 2 ημέρες μετά. Σαν 1η εντύπωση η ποιότητα πλαστικών στο εσωτερικό αλλά και η ποιότητα του εξωτερικού ειναι ανώτερη απο οτι εχω δει σε Fujitsu κλτ. Έχει παρα πολλές λειτουργίες, ειναι αθόρυβο για την ώρα και η απόδοση στην ψυξη ειναι τρομερή. Θα επανέλθω αν προκύψει κατι αλλά και τον χειμώνα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andreas_South
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ψαχνοντας γαι air condition απο περυσι, ξεκινησα απο toyotomi,fujitsu,gree,mitsubishi,daikin,και κατεληξα στο toshiba.Πραγματικα αθορυβο και το μοναδικο με Διπλο Συμπιεστη!!Η διαφορα τιμης που εχει απο τα πιο φθηνα αξιζει και με το παραπανω.Εχω διαφορες μαρκες αιρ κοντισιον στη δουλεια και δεν υπαρχει καμμια συγκριση.Αλλη ποιοτητα λειτουργιας.Η εξωτερικη μοναδα επισης τελειως Αθορυβη!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Ioannidis7734
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κλιματιστικό είναι φανταστικό.Εξαιρετικά αθόρυβο και φανταστικό στην θέρμανση.Το αγοράζετε με κλειστά μάτια.Στην τιμή του δεν έχει ανταγωνισμό κατά την άποψη μου.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris_Bekios
    5
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο μεγάλος προβληματισμός μου ήταν το γεγονός ότι το σπίτι είναι μεζονέτα. Πάντα ο ζεστός αέρας ανυψώνεται μέσω της εσωτερικής σκάλας στο υψηλότερο επίπεδο. Το έψαχνα πάρα πολυ καιρό τι κλιματιστικό να επιλέξω. Λίγα είναι τα κλιματιστικά που πραγματικά είναι inverter ,θέλει όρεξη και γνώση για να καταλάβεις πότε δουλεύει σωστά ένα κλιματιστικό στο χώρο σου. Προσωπικά για εμένα 2 είναι οι εταιρείες στον οικιακό πάντα κλιματισμό. toshiba ,mitsubishi και όχι όλα. Το συγκεκριμένο κλιματιστικό είναι πράγματι οικονομικό, αθόρυβο και αποδοτικό .Πραγματικά εντυπωσιακό μηχάνημα. Η τιμή για αυτά που κάνει και έχει (μιλάμε για διπλό συμπιεστή...) είναι φυσιολογική και δεν το μετανιώνεις. Αν το δουλέψεις θα τα βγάλεις απο την κατανάλωση.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosCrete
    5
    8 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ μικρό τρίξιμο συστολής διαστολής , το αναφέρει και ο κατασκευαστής που ίσως είναι και ο μόνος που το αναφέρει , αλλά είναι αλήθεια ελάχιστο δηλαδή δεν είναι καθόλου ενοχλητικό και δεν το θεωρώ σαν κάτι τόσο αρνητικό ..Σκεφτόμουν για αυτόν το λόγο σαν δικαιολογία να μην έβαζα άριστα και 5 αστέρια αλλά νομίζω τα αξίζει ξεκάθαρα.... Τίμιο , δυνατό με οικονομικές λειτουργίες , δουλεύει ωραία και είναι όμορφο με την εφαρμογή να είναι η πιο εύχρηστη και ευχάριστη που έχω δουλέψει .

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    παρα πολυ καλο..wfm ελαχιστος θορυβος σε εξωτερικη/ εσωτερικη μοναδα το συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Κατανάλωση
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
gixxer_steve

Ως κάτοχος και των τριών νέας τεχνολογίας με inverter, συνοπτικά:
FJ -> Εγγύηση 3 έτη εσ. κ 7 έτη εξ.μοναδα, αθόρυβη εξ. μονάδα.
TYT ->Εγγύηση 2 έτη εσ. μονάδα κ 5 έτη εξ.μοναδα, χαμηλότερη τιμή (και με ιονιστή), γρήγορη ψύξη χώρου, θορυβώδης εξ. μονάδα.
TSB -> Εγγύηση 7 έτη όλα, αθόρυβο, μεγάλύτερη ενεργειακή απόδοση, ποιοτική εξ. μονάδα με διπλό περιστροφικό συμπιεστή

Harkon

Μέτρηση κατανάλωσης εχει κάνει κανείς;

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)