G2256 Σχοινάκι Γυμναστικής Πράσινο με Μετρητή
Σχοινάκια Γυμναστικής

G2256 Σχοινάκι Γυμναστικής Πράσινο με ΜετρητήΚωδικός: 23527833

Σχοινάκι γυμναστικής κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Είναι ιδανικό για ζέσταμα και απαραίτητο αξεσουάρ για αερόβια προπόνηση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, από την κλασική άσκηση άλματος μέχρι το διπλό και τριπλό πέρασμα του σχοινιού. Κατάλληλο για να ανεβάσετε πολύ γρήγορα παλμούς και για να κάψετε θερμίδες κάνοντας μια προπόνηση...
Δες όλη την περιγραφή

5,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 5,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,00 €

Περιγραφή

Σχοινάκι γυμναστικής κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Είναι ιδανικό για ζέσταμα και απαραίτητο αξεσουάρ για αερόβια προπόνηση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, από την κλασική άσκηση άλματος μέχρι το διπλό και τριπλό πέρασμα του σχοινιού. Κατάλληλο για να ανεβάσετε πολύ γρήγορα παλμούς και για να κάψετε θερμίδες κάνοντας μια προπόνηση υψηλής έντασης. Τονώνει τους μύες των ποδιών, τους γλουτούς, τους ώμους και τον κορμό, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον συντονισμό σας. Το μικρό του μέγεθος το κάνει εύκολο στην μεταφορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ψηφιακό μετρητή, ώστε να έχετε τον έλεγχο της απόδοσής σας αλλά και για να μετράτε την πρόοδό σας.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Πράσινο
με Μετρητή
Ναι
με Ρουλεμάν
Όχι
Ρυθμιζόμενο Μήκος
Όχι
με Βάρος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • _konstantinos.
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το σχοινάκι αυτό είναι κάλο αλλά όχι όμως για να μετράει. Όταν το χρησιμοποιήσεις για να μετρήσει πρέπει να το κάνεις με την μεριά που θέλει αυτό γιατί αλλιώς δεν μετράει και κάποιες φορές μετράει από το 999 και κάτω δηλαδή 999-998-997... Όταν πας μετά να το σταματήσεις αυτό χαλάει την μέτρηση δηλαδή ότι έχει γράψει το μειώνει και νομίζεις ότι έχεις κάνεις λίγα ενώ έχεις κάνει πολλά. Θα σας έλεγα να πάρετε κάποιο άλλο όχι αυτό για εγώ το μετάνιωσα που το πήρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη