Neff T58TL6EN2 Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Απορροφητήρα & Λειτουργία Κλειδώματος 82.6x54.6εκ.
Εστίες Κουζίνας

Neff T58TL6EN2 Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Απορροφητήρα & Λειτουργία Κλειδώματος 82.6x54.6εκ. Κωδικός: 23581912

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός Εστιών: 4
  • Αυτόνομη
  • Διακόπτες Αφής
  • Διαστάσεις Εντοιχισμού: 75x49cm

Αυτόνομη επαγωγική εστία Neff με 4 ζώνες μαγειρέματος και 17 βαθμίδες ισχύος.

Δες όλη την περιγραφή
2.099,00
ΠαράδοσηΤετ, 04 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+41,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.099,00 €

Περιγραφή

TwistPadFire

Η σκηνή είναι έτοιμη για τον τέλειο βοηθό: Το TwistPadFire είναι στα χέρια σας, έτοιμο να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Αγγίξτε ελαφρά το TwistPadFire φωτίζοντας τον κόκκινο δακτύλιό του, ώστε να ενεργοποιήσετε τη ζώνη που επιθυμείτε. Ρυθμίσετε το επίπεδο έντασης που θέλετε περιστρέφοντας αυτό τον ιδιοφυή δακτύλιο. Το μαγνητικό TwistPadFire αφαιρείται και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να μετατρέψει τις εστίες σας σε μια επιφάνεια έμπνευσης που επιπλέον μπορείτε να καθαρίσετε και εύκολα.

Ευέλικτη μαγειρική σε επαγωγικές εστίες

Η λειτουργία Flex Induction σάς δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας ακόμα και στον τρόπο που χρησιμοποιείτε τις εστίες. Ενώστε μαζί τις ευέλικτες ζώνες μαγειρικής σε μία επιφάνεια με ομοιόμορφη θερμοκρασία. Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη ζώνη για μεγάλα σκεύη μαγειρικής ή μοιράστε με ευελιξία τη διαθέσιμη επιφάνεια για να βράσετε ρύζι, λαχανικά στον ατμό και να μαγειρέψετε τη σάλτσα σας σε σιγανή φωτιά. Η βάση εστιών αναγνωρίζει το μέγεθος και το σχήμα των μαγειρικών σκευών σας και θερμαίνει μόνο τις περιοχές που χρειάζονται.

Μία ζώνη Flex, τρία επίπεδα ισχύος

Εμπνευσμένη από τις επαγγελματικές βάσεις εστιών, η λειτουργία Power Move σάς προσφέρει μία μεγάλη επιφάνεια μαγειρικής με διαφορετικές ζώνες. Μπορείτε να βράσετε το γεύμα σας στο μπροστινό μέρος, να τσιγαρίσετε ένα άλλο φαγητό στη μέση και να διατηρήσετε τα τηγάνια σας σε σταθερή θερμοκρασία στο πίσω μέρος. Απλώς τοποθετήστε τα σκεύη σας στην κατάλληλη θέση και μετά μπορείτε να εστιάσετε στη μαγειρική σας.

Power Transfer

Μετακινήστε τα σκεύη, όχι την προσοχή σας. Η δυνατότητα Power Transfer που έχετε στις εστίες Flex Induction λύνει τα χέρια σας, χάρη στις επεκτεινόμενες ζώνες Flex Zone. Συγκεκριμένα, το Power Transfer αναγνωρίζει το επίπεδο θερμότητας και το μέγεθος του σκεύους και αυτόματα μεταφέρει αυτές τις ρυθμίσεις στο νέο σημείο, όταν εσείς μετακινήσετε το σκεύος. Δώστε τέλος πια στο σπρώξιμο και το διαρκές ρύθμισμα, μία απλή επιβεβαίωση είναι αρκετή, ώστε εσείς να διατηρήσετε τη προσοχή σας στην ουσία του μαγειρέματος, δηλαδή στο ένστικτό σας.

Μαγειρέψτε πιο έξυπνα με τις εστίες σας

Η εφαρμογή Home Connect σάς προσφέρει νέα επίπεδα ελέγχου και μεγάλη ποικιλία συνταγών που περιλαμβάνουν ακριβώς τις κατάλληλες ρυθμίσεις που χρειάζεστε για τις γαστρονομικές σας δημιουργίες. Με λίγα απλά βήματα μπορείτε να τις στείλετε στο σύστημα των εστιών σας και το πιάτο σας θα είναι έτοιμο για μαγείρεμα σε σιγανή φωτιά ή τσιγάρισμα.

Μειωμένος θόρυβος

Η ησυχία είναι ένα βασικό συστατικό σε κάθε πετυχημένη συνταγή. Θέλετε να ακούτε τον ήχο από το τσιγάρισμα των κρεμμυδιών; Ή από το τηγάνισμα μίας μπριζόλας; Ο ιδιαίτερα ήσυχος κινητήρας σάς επιτρέπει να ακούτε όσα διαδραματίζονται στο χώρο της κουζίνας σας. Είναι μια μορφή ακουστικής ξεκούρασης για να μπορείτε να διοχετεύετε τη δημιουργικότητά σας σε νέες μαγειρικές και γευστικές περιπέτειες.

Πείτε αντίο στο καμένο φαγητό

Επιλέξτε μία από τις πέντε διαθέσιμες λειτουργίες θερμοκρασίας και το σύστημα των εστιών θα σας ενημερώσει, όταν η θερμοκρασία στο τηγάνι φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ο αισθητήρας τηγανίσματος παρακολουθεί διαρκώς τη θερμοκρασία στο τηγάνι για να τη διατηρεί σε σταθερά επίπεδα. Έτσι, το φαγητό που ετοιμάζετε, δεν θα σας καεί ποτέ ξανά. Αποκτήστε τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο τηγάνι, για να έχετε τη δυνατότητα να τελειοποιήσετε τη σάλτσα σας ή απλώς να χαλαρώσετε. Τώρα το τηγάνισμα γίνεται εντυπωσιακά εύκολο.

Περισσότερη θερμότητα, τη στιγμή που τη χρειάζεστε

Η λειτουργία Power Boost είναι η έξυπνη λύση που εξοικονομεί χρόνο στο μαγείρεμα. Θέλετε να βράσετε νερό για τα ζυμαρικά σας στη στιγμή; Ενεργοποιήστε απλώς τη λειτουργία Power Boost για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία. Μια ευέλικτη ώθηση θερμότητας για τη μαγειρική σας, διαθέσιμη τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

Απορροφητήρας

Στη μέση της εστίας βρίσκεται ένας απορροφητήρας, για την απορρόφηση των έντονων οσμών που παράγονται κατά το μαγείρεμα. Έτσι δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τον απορροφητήρα πάνω από τις εστίες, και η ατμόσφαιρα στην κουζίνας σας θα διατηρείται καθαρή.

Αυτόνομη λειτουργία

Η λειτουργία της είναι αυτόνομη, δηλαδή μπορεί να λειτουργήσει μόνη της χωρίς την ανάγκη για σύνδεση με φούρνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Είναι κατάλληλη για συνδυασμό με φούρνο άνω πάγκου, αφού ο φούρνος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ανεξάρτητα από τις εστίες.

Λειτουργία κλειδώματος πλήκτρων

Διαθέτει επίσης κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εστία δεν θα ενεργοποιηθεί κατά λάθος. Πατώντας το κουμπί κλειδώματος, αποσυνδέονται όλες οι λειτουργίες και μπορεί γρήγορα και εύκολα να ασφαλιστεί οποιαδήποτε εστία. Η εστία μπορεί να ξεκλειδώσει πατώντας ξανά το κουμπί για λίγα δευτερόλεπτα.

Διαστάσεις & ισχύς ζωνών μαγειρέματος:

  • Μπροστά αριστερά : 200 mm, 240 mm, 2.2 ΚW (μέγιστη ισχύς 3.7 ΚW)
  • Πίσω αριστερά : 200 mm, 240 mm, 2.2 ΚW (μέγιστη ισχύς 3.7 ΚW)
  • Πίσω δεξιά: 200 mm, 240 mm , 2.2 ΚW (μέγιστη ισχύς 3.7 ΚW)
  • Μπροστά δεξιά: 200 mm, 240 mm, 2.2 ΚW (μέγιστη ισχύς 3.7 ΚW)

Χαρακτηριστικά επαγωγικών εστιών

Στις επαγωγικές εστίες, η επιφάνεια μαγειρέματος θερμαίνεται μόνο κάτω από το σκεύος, χρησιμοποιώντας λιγότερη από τη μισή ενέργεια σε σχέση με τις τυπικές εστίες. Το μαγείρεμα σε επαγωγική εστία παρέχει ταχύτερη θέρμανση, βελτιωμένη θερμική απόδοση και πιο ακριβή έλεγχο. Σε σύγκριση με τις συμβατικές ηλεκτρικές εστίες, οι επαγωγικές μπορούν να μειώσουν ακόμα και στο μισό τον χρόνο μαγειρέματος ενώ καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια.

Οι επαγωγικές εστίες είναι γνωστές για τον εξαιρετικά εύκολο καθαρισμό, αφού απαιτούν μόνο ένα σκούπισμα με βρεγμένο πανί. Επειδή θερμαίνεται μόνο το σκεύος, σε περίπτωση που χυθεί κάτι στην επιφάνεια της εστίας δεν καίγεται.

Οπτικά η επαγωγική εστία μοιάζει πολύ με την κεραμική, ωστόσο χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητισμό αντί για ηλεκτρισμό. Ακριβώς για αυτό το λόγο, απαιτούνται ειδικά σκεύη που έχουν μαγνητική βάση.

Κατασκευαστής

Neff

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Εγχειρίδιο Εγκατάστασης

Γενικά

Τύπος
Επαγωγική
Αυτόνομη
Ναι
Αριθμός Εστιών
4
Διακόπτες
Αφής
Inox
Όχι
Domino
Όχι
Απορροφητήρας
Ναι
Smart
Όχι
Λειτουργία Κλειδώματος
Ναι

Διαστάσεις Συσκευής

Ύψος
22,3 cm
Πλάτος
82,6 cm
Βάθος
54,6 cm

Διαστάσεις Εντοιχισμού

Πλάτος Εντοιχισμού
75 cm
Βάθος Εντοιχισμού
49 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες