Toshiba Shorai Edge RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A+++
Κλιματιστικά - Air Condition

Toshiba Shorai Edge RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A+++ Κωδικός: 23582081

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A+++/A+++
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Το κλιματιστικό της εταιρείας Toshiba έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος και αποδίδει καλά στη θέρμανση.

Δες όλη την περιγραφή
889,00
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 889,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    950,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    889,69 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    889,67 €

  4. 895,00 €

  5. Toshiba Edge White RAS-B13JSAVSG-E1/RAS-13G3KVSG-E 12.000btu AC1155

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    896,00 €

  6. 1.170,00 €

  7. 903,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    889,00 €

  9. 930,00 €

Περιγραφή

Το inverter κλιματιστικό της Toshiba, Edge διαθέτει κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό. Η απόλυτα σιωπηλή του λειτουργία δε θα διαταράξει καμιά δραστηριότητά και θα δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος και αποδίδει καλά στη θέρμανση.

Αθόρυβη λειτουργία

Με τη λειτουργία Quiet επιτυγχάνεται μείωση του επιπέδου θορύβου της εσωτερικής μονάδας. Για να την ενεργοποιήσετε, πιέστε το πλήκτρο FAN στο τηλεχειριστήριο, μειώνοντας την ταχύτητα και φτάνοντας την στο σημείο λειτουργίας όπου το κλιματιστικό λειτουργεί πλέον αθόρυβα.

Επιπλέον η λειτουργία Silent μειώνει το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας μέχρι και -6dB(A) για τη δική σας άνεση, αλλά και των γειτόνων σας

Τεχνολογία Digital DC Twin Rotary Inverter

Εξοπλισμένο με συμπιεστή Digital DC Twin Rotary Inverter που εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία, μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και μεγάλο εύρος λειτουργίας. Η μοναδική υβριδική τεχνολογία Digital DC Inverter της Toshiba, χρησιμοποιεί το διπλό περιστροφικό συμπιεστή τεχνολογίας Digital Twin Rotary και εξασφαλίζει:

  • Σταθερότερη ταχύτητα περιστροφής για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και υψηλή απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργίας.
  • Μείωση ανεπιθύμητων κραδασμών για μικρότερες καταπονήσεις του συμπιεστή και τριπλάσιο χρόνο ζωής έναντι των άλλων συμπιεστών της αγοράς.

HADA Care Flow

Η λειτουργία HADA Care Flow στην ψύξη, φροντίζει για την έμμεση ροή αέρα προς τους χρήστες, εξασφαλίζοντας ομοιογενή κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο, αποφεύγοντας δυσάρεστα κύματα αέρα ή ξηρότητα του δέρματος, σε απόσταση μέχρι και 7 μέτρων από τη συσκευή.

Φίλτρα αέρα IAQ και Ultra Pure

Εξασφαλίζουν καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, μυρωδιές, μικροοργανισμούς και λεπτά σωματίδια.

Το φίλτρο Ultra Pure προσφέρει καθαρισμό ΡΜ2.5 μέχρι και 94%.

Το PM2.5 αναφέρεται σε σωματιδιακή ύλη (Particulate Matter) που προέρχεται από ατμοσφαιρική ρύπανση και έχει διάμετρο μικρότερη από 2.5 μm. Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ της έκθεσης σε λεπτά σωματίδια και των πνευμονικών παθήσεων. Το φίλτρο Ultra Pure της Toshiba συγκρατεί έως και το 94% της PM2.5, δημιουργώντας υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Το φίλτρο Τριπλής Δράσης TOSHIBA IAQ, χάρη στα ένζυμα Ag και Leuconostoc που περιέχει, εμποδίζει την αναπαραγωγή επιβλαβών βακτηριδίων, προσφέρει προστασία ενάντια της μούχλας και της ανάπτυξης μικροοργανισμών.

Wi-Fi Ready

Με γνώμονα την άνεσή σας, η Toshiba προσφέρει τη δυνατότητα χειρισμού της συσκευής μέσω διαδικτύου κάνοντας την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Μπορείτε να χειρίζεστε το κλιματιστικό σας από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χάρη στον τηλεχειρισμό μέσω Wi-Fi, για αξεπέραστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Για τη λειτουργία αυτή απαιτείται η προμήθεια WiFi- stick (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία τους προϊόντος).

Λειτουργία “Comfort Sleep”

Ενεργοποιείστε τη λειτουργία “Comfort Sleep” εξασφαλίζοντας ομαλή θερμική άνεση καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ εσείς κοιμάστε. Η λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ώστε να αυξάνεται κατά 1°C μετά την πρώτη ώρα, κατά έναν επιπλέον βαθμό έπειτα από 2 ώρες, διατηρώντας την τελευταία ρύθμιση μέχρι το πρωί.

Magic Coil

Η πρωτοποριακή, αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση του στοιχείου, με την υπογραφή της Toshiba.

Το Magic Coil δημιουργεί μια ιδιαίτερα ολισθηρή επιφάνεια και έτσι η σκόνη και η βρωμιά δεν προσκολλούνται στον εναλλάκτη, ενώ στη συνέχεια αποβάλλονται από τη συσκευή με το νερό της αποστράγγισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

  • Στοιχείο καθαρό σαν καινούριο, χωρίς υγρασία και μούχλα
  • H μονάδα κυκλοφορεί καθαρό αέρα, χωρίς μυρωδιές
  • Η ενεργειακή απόδοσης της μονάδας διατηρείται περισσότερο

Λειτουργία Fireplace

Με αυτή την πρωτοποριακή λειτουργία της Toshiba, το κλιματιστικό λειτουργεί ως διαχύτης της θερμότητας που προέρχεται από άλλες πηγές οι οποίες μπορεί να υπάρχουν στο χώρο, όπως το τζάκι ή το καλοριφέρ. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλει στην καλύτερη απόδοση της θερμότητας, μεγιστοποιώντας την απόδοση όλου του συστήματος θέρμανσης που διαθέτει ο χώρος σας, εξοικονομώντας σας χρήματα.

Λειτουργία ECO

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργία θέρμανσης 8°C

Δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στους 8οC κατά την περίοδο του χειμώνα και όταν ο χώρος μένει ακατοίκητος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα να παγώσει το νερό μέσα στους σωλήνες της οικείας ή να προκληθούν άλλες ζημιές λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

On Demand & Smart Defrost

Με τη λειτουργία Smart Defrost η κλιματιστική μονάδα αντιστρέφει τον κύκλο ψύξης μόνο όταν απαιτείται. Η μονάδα λειτουργεί σε θέρμανση για μεγαλύτερο χρόνο με άριστες αποδόσεις ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την περίοδο του χειμώνα. 

Ταυτόχρονα, σε ακραίες χειμερινές θερμοκρασίες, με τη λειτουργία On Demand Defrost μπορεί να γίνει απόψυξη στην εξωτερική μονάδα όταν το επιθυμείτε, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο.

Εβδομαδιαίος προγραμματισμός

Τα κλιματιστικά Toshiba μπορούν να προγραμματιστούν μέχρι και με 4 διαφορετικές ρυθμίσεις στη διάρκεια της μέρας και 7 διαφορετικές ρυθμίσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, προσφέροντάς σας συνολικά 28 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας.

Αυτόματη επανεκκίνηση

Το κλιματιστικό θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτοδιάγνωση

Το κλιματιστικό θα εκτελέσει ενδελεχή έλεγχο και θα υποδείξει πιθανές βλάβες στη λειτουργία.

Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A+++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+++ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Toshiba

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
11942 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
10918 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Όχι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A+++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
8,6 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
5,1 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
142 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
878 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
56 dB
Εξωτερικής Μονάδας
59 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
80 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
29,3 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
22,6 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
78 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
55 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
29 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
7 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+5Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • man_marag
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    ύστερα από 1 χρόνο εγκατάστασης που έχει δουλέψει χειμώνα - καλοκαίρια μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό όπως και περίμενα να είναι άλλωστε. έχει 6 βαθμίδες ταχύτητας, μέχρι τις 3 το μηχάνημα είναι εντελώς αθόρυβο τόσο εσωτερικά (μπορείς να ακούς μόνο το swing που κάνει πάνω κάτω) αλλά και η εξωτερική μονάδα, όχι ότι αν το βάλεις στο τέρμα ότι κάνει θόρυβο απλά ακούς την ροή του αέρα επίσης στην ένταση 3 έχει ψύξη το δωμάτιο σε 5-10 λεπτά, στην ζέστη περίπου θέλει 5 λεπτά παραπάνω,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (made in Thailand). Κατανάλωση ρεύματος ειδικά φέτος με την τρελή ζέστη δούλευε γύρω στις 18-20 ώρες συνεχόμενα και είχα ένα πολύ νορμάλ λογαριασμό ρεύματος.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stliakos98
    5
    14 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αφορά τα 12.000btu
    Τοποθετήθηκε σε πολύ ΄δύσκολο΄ χώρο 30τμ.
    Από πάνω ταράτσα χωρίς προστασία. Γύρω τζάμια. Πόρτα που ανοιγοκλείνει συχνά.
    Δεν μπορούσα να βάλω μεγαλύτερο λόγω ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
    Το προηγούμενο της Hitachi 14.000 btu, τοποθετήθηκε προ 5ετίας. Αποδείχθηκε όμως τόσο ανεπαρκές που αναγκάστηκα να το αλλάξω. Έπρεπε συχνά να χρησιμοποιώ θερμοπομπό του χώρου 2000W
    Το Tosh;iba τα κατάφερε πολύ καλά, Στην ανάγκη το δούλεψα στα 4/5 και με κάλυψε καλά από άποψη θερμότητας. Ούτε μια φορά δεν άναψα τον θερμοπομπό!
    Η έκπληξη όμως ήρθε κατά τον καύσωνα. Κάνει τον χώρο ψυγείο με ρύθμιση 3/5
    Χαμηλός θόρυβος
    Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά.

    Ενημέρωση 3/2/24 : Δεν κατάφερε να θερμάνει το χώρο τις προηγούμενες ημέρες του δριμέους ψύχους.
    Τα 12.000BTU έχουν τα όριά τους. Ένα LG 18.000 btu δεκαετίας στο σπίτι, βγάζει λάβα!
    Παραμένουν τα πέντε αστέρια.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • apo_faf
    3
    8 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 16000 BTU

    16000 btu σε 40 τ.μ. Δυσκολεύεται στη ψύξη. Οταν έξω έχει 35 βαθμούς, μέσα (και μετά από ώρα) καταφέρνει να φτάσει τους 28 και δεν μπορεί με τίποτα παρακάτω. Ουτε με το hi power.
    Ομορφο, αλλά απίστευτα δύσχρηστο τηλεχειριστηριο. Οταν το πιάνεις στα χέρια σου είναι σκοτεινό, δεν βλέπεις καμμια πληροφορία, και για να ανάψει η οθόνη, πρέπει να πατήσεις κάποιο από τα κουμπιά (να προκαλέσεις δηλ κάποια μεταβολή !) Το μενού του παίρνει βραβείο δυσκολίας !! Ευτυχώς έχει app στο wifi οπότε από το κινητό είναι όλα πολύ πολύ πιο απλά.

    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στην ψύξη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Johnny Eis
    5
    16 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Αγόρασα το εν λόγω κλιματιστικό πέρυσι τέτοια εποχή και αποφάσισα να γράψω κριτική αφού πέρασα έναν χειμώνα και ένα καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο αντικατέστησε ένα Mitsubishi του 2001 που παρότι δεν έπαθε τίποτα ,έκαιγε πάρα πολύ και δεν είχε λειτουργία θέρμανσης. Αναφορικά με την κατανάλωση είναι εξαιρετικά οικονομικό ίσως από τα πιο οικονομικά της αγοράς. Είχε πολύ καλή απόδοση και στην ψύξη και στην θέρμανση και δεν έκανε θόρυβο κατά την λειτουργία του,για υψηλότερες σκάλες σίγουρα θα κάνει αλλά δεν νομίζω οτι χρειάζεται να μπεί σε τόσο υψηλή σκάλα λειτουργίας για να κάνει την δουλεία του. Προσωπικά το προτείνω, αν υπάρξει κάποιο θέμα θα επανέλθω .

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • italomax
    1
    12 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Τα σχόλια είναι για το 9000 btu έχει δοκιμαστεί για την ώρα μόνο στη θέρμανση και τα πάει πολύ καλά το μόνο μεγάλο αρνητικό για εμένα είναι ο θόρυβος από την εξωτερική μονάδα όταν ξεκινάει κάνει σαν ελικοφόρο αεροπλάνο (καμία σχέση με δύο άλλα mitsubishi που έχω 9000 και 24000 btu) και όταν πιάσει την θερμοκρασία πάλι δεν είναι και από τα πιο ήσυχα να αναφέρω ότι έβαλα και λαστιχένιες βάσεις για να κόψει τον θόρυβο, η εσωτερική μονάδα είναι μια χαρά από θόρυβο. update: Δοκιμάστηκε και στο κρύο αλλά πιο δυνατό του σημείο είναι το ζεστό γενικά θα έλεγα είναι πιο αδύναμο στη ψύξη. Πολλές φορές δεν δέχεται τις εντολές από το τηλεχειριστήριο (με καινούργιες μπαταρίες) και έχει αρχίσει να κάνει ένα θόρυβο η φτερωτή στο εσωτερικό στοιχείο στη πρώτη και δεύτερη σκάλα απογοήτευση από ένα επώνυμο ακριβό κλιματιστικό για την πολύ κακή ποιότητα κατασκευής του.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Kotsaris4630
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Το ενεργειακό ταμπελακι από το συγκεκριμένο κλιματιστικο είναι λάθος γιατι άλλη ενεργειακή απόδοση δίνει σε σχέση με αυτά που λέει η toshiba hellas και άλλη σε αυτό που συνοδεύεται όταν το αγοράζεις. Και έχει την ίδια ενεργειακή κλάση ακριβώς με το toshiba haori και την ίδια εξωτερική μονάδα. RAS - 10J2AVSG-E1. Ακριβως την ίδια εξωτερική μονάδα έχει και το toshiba haori. Ένα από τα οικονομικότερα κλιματιστικα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pvghome
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικά αθόρυβο. Πρόσφατη εγκατάσταση. Θα επανέλθω για την απόδοσή του για το 13άρι.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Odysseasmarkos
    5
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Πολύ ποιοτικό και αθόρυβο κλιματιστικό. Υπάρχουν πολλά άλλα φθηνότερα κινέζικα ή τουρκικά αλλά την ποιότητα αυτή δεν την έχουν. Ελπίζω να έχει και καλό service αν χρειαστώ κάτι.
    Μετά από δύο μήνες λειτουργίας, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι άριστο! Τελείως αθόρυβο !!!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ctsokantas
    5
    23 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τοποθετήθηκε σε υπνοδωμάτιο τον Απρίλιο. Στην αρχή όλα καλά με πολύ καλή απόδοση τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση. Σταδιακά όμως παρατηρήθηκε κροταλισμα από τον ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας. Ήρθε η toshiba και διέγνωσε ελαττωματικό μοτερ ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας. Δυστυχώς το ανταλλακτικό θα έρθει τέλη Σεπτεμβρίου...
    Ως τότε ο θόρυβος ανυποφορος. Μόλις γίνει η επισκευή θα επανέλθω για update.
    Αισίως η αντικατάσταση του μοτέρ έγινε στις 15/9/22 ( νωρίτερα από το αναμενόμενο).
    Αυτό που έχω να πω είναι ότι το μηχάνημα δουλεύει άψογα. Εντελώς αθόρυβη λειτουργία και τέλεια απόδοση.
    Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Στα + και η αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • IOANNIS_PAPACHRONIS
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Αναφερομαι στο ενιαρι, που ομως ειναι μεταξυ 9 και 10.000 BTU. Τοοοοοσο αθορυβο, που κοιτας το λαμπακι, για να δεις αν λειτουργει. Αλλα απο ψυξη, τελειο. Ακομη και στην μικροτερη σκαλα σε 3 λεπτα ριχνει 2 βαθμους την θερμοκρασια δωματιου. Στην θερμανση δεν το εχω δοκιμασει ακομη, λογω καλοκαιριου. Ποιοτικη κατασκευη, τουλαχιστον οπτικα. Αξιζει τα λεφτα του.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kwstas_Xatzi
    5
    32 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    5/7/2022 . Ποιοτική κατασκευή εσωτ. κ εξωτερ. μοναδας.
    Πραγματικά αθόρυβη λειτουργία χωρίς τριξίματα κ βουητά.Εγω πήρα 24αρι σε 50τμ ενιαίο χώρο τα ψύχει εύκολα κ πιάνει κ το υπόλοιπο σπίτι χωρίς υπερβολές.Ισως από τα οικονομικότερα στην κατηγορία του.
    Θα επανέλθω τον χειμώνα για επιπλέον πληροφορίες.

    28/12/2022 . Επανέρχομαι να σχολιάσω για την θέρμανση.Πολυ καλή απόδοση κοινώς σκοτώνει!!!
    Ζεσταίνει για πλάκα κ πολύ σύντομα τα 50τμ ενιαίου χώρου με ταράτσα από πάνω χωρίς μόνωση!!!

    10/02/2023 Είναι μέρες παγετού κ χιόνια στην Αθήνα.Κανενα θέμα,το κλιματιστικό δουλεύει απροβλημάτιστα κ ζεσταίνει γρήγορα τον χώρο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexisg13
    5
    15 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Οικονομικό κλιματιστικό, δυνατό, αθόρυβο και ποιοτικό. Περίπου 300W κατανάλωση (με μετρητή κατανάλωσης ρεύματος) στο ζεστό, στους 28C δεύτερη σκάλα ανεμιστήρα!! Πραγματικά κατηγορία Α+++.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fzagaris
    5
    32 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Στο σπίτι υπάρχει 1 Toyotomi 12 ετών made in Japan και 2 Mitsubishi 14 ετών από Ταϊλάνδη. Όλα Inverter. Όλα τους εξαιρετικά! Είπα να δοκιμάσω κάτι σύγχρονο και οικονομικό στη χρήση Α+++ και το Toshiba (Ταϊλάνδη και αυτό)
    για τα χρήματά του ήταν μονόδρομος. Δεν το περίμενα να βγει τόσο καλό.
    Δεν ακούγεται καθόλου η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα. Είναι ακόμα πιο ήσυχο από τα άλλα κλιματιστικά του σπιτιού που τα λες και αυτά αθόρυβα.
    Δεν καταλαβαίνεις ότι δουλεύει και δε σε ενοχλεί στον ύπνο σου, καθώς δεν ακούγεται τίποτα 19db, τα Mitsubishi σε αυτό υστερούν λίγο (η πρώτη σκάλα στην εσωτερική μονάδα είναι λίγο θορυβώδης).
    Ξεχωρίζει η φωτιζόμενη οθόνη στο τηλεχειριστήριο.
    Το πολύ όμορφο design και τα ωραία led της εσωτερικής μονάδας.
    Θα έχω καλύτερη εικόνα σε λίγους μήνες, για κατανάλωση και αξιοπιστία.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • john_kooo
    5
    35 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι Εργαλειο το Toshiba εχω παρει αιρκοντιον απο daikin, futsitsu των 1200 ευρω το Τεμ των 12.000 btu Στην θερμανση ειναι πολυ δυνατο, βγαζει πολυ ζεστο αερα οχι οπως αλλα, Το Toshiba ειναι ενας ησυχος Γιγαντας Φοβερο Εργαλειο και ποιοτικο παρτε το ανεπιφυλακτα και εχει ολες τις κλασεις του με Α+++

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NEKTARIOS_MENYCHTAS
    5
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Ενα απο τα καλυτερα κλιματιστικα που εχω τοποθετησει.. αθορυβο με πολυ καλη αποδοση, πιοτητα στην κατασκευη του και πολυ ωραιο design

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimdoul80
    4
    17 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 16000 BTU

    Η εξωτερική μονάδα δεν ακούγεται καθόλου και δεν έχει καθόλου κραδασμούς. Δείχνει πολύ στιβαρή σαν κατασκευή και είναι αρκετά βαριά.
    Η εσωτερική μονάδα είναι απλή, πλαστικούρα. Έχει ανεμιστήρα με 5 σκάλες. Μέχρι και την 3 είναι οκ, στην 4 σκάλα μέτριος θόρυβος και στην 5 αρκετός αλλά όχι κουραστικός όπως σε άλλα.
    Συνολικά, έχει απόδοση στην ψύξη, λίγο καλύτερη από ένα 12αρι ή 13αρι κλιματιστικό άλλα όχι ακριβώς για 16αρι.

    Στη θέρμανση είναι πολύ δυνατό, δεν το περίμενα έτσι. Πιάνει γρήγορα θερμοκρασία και είναι πολύ πιο ήσυχο από ότι το καλοκαίρι σε ψύξη.
    Από την εξωτερική μονάδα περνάνε κάποιοι λίγοι κραδασμοί, αλλά όχι κάτι που να ενοχλεί έντονα.

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwkon
    5
    14 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Αθόρυβη εξωτερική και εσωτερική μονάδα. Πληκτρολόγιο με φωτιζόμενη οθόνη ιδανικό για ηλικιωμένους. Ποιοτικό στη ψύξη.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Εξαιρετικό κλιματιστικό με χαμηλή κατανάλωση και αθόρυβο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό οτι πληρώσεις παίρνεις

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 22000 BTU

    22.000btu εξαιρετικό μηχάνημα το συστήνω ανεπιφύλακτα

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Πολυ Ποιοτικο Αιρκοντισιον Σε ολες τις Βαβμιδες Α+++

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    • Μέτριος θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση

Ερωτήσεις

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
shrekakias

Στο δικό μου μηχάνημα το χειριστήριο για να πιάσει πρέπει να το πάω ακριβώς από κάτω από την μονάδα,τι προτείνετε να κάνω είναι μήπως ελαττωματικό;

Vassilis_Kontopanos

Παρακαλώ πολυ πως ρυθμίζουμε να ανοίγει μόνο του το κλιματιστικό? Στις λειτουργίες έχει μόνο το off. Ξέρει κανείς?

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες