Agroza Ποντικοφάρμακο σε Κύβους Generation 0.24kg
Ποντικοφάρμακα

Agroza Ποντικοφάρμακο σε Κύβους Generation 0.24kg Κωδικός: 23639356

Το ποντικοφάρμακο σε μορφή κύβου της εταιρείας Agroza είναι ένα μείγμα ελκυστικών ουσιών που προκαλούν τα τρωκτικά να το καταναλώσουν και δραστικών ουσιών οι οποίες αποτελούν τον τοξικό παράγοντα, που απώτερο σκοπό έχει τον έλεγχο και την εξόντωση των τρωκτικών.
Είναι ένα συμπαγές δόλωμα με παραφίνη, ώστε να μην απορροφά την υγρασία και να μην...

Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 0.24kg

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό.

-5%στα 2+ τεμάχια

5,50
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 4,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,50 €

  2. 5,50 €

  3. 4,50 €

  4. 4,50 €

Περιγραφή

Το ποντικοφάρμακο σε μορφή κύβου της εταιρείας Agroza είναι ένα μείγμα ελκυστικών ουσιών που προκαλούν τα τρωκτικά να το καταναλώσουν και δραστικών ουσιών οι οποίες αποτελούν τον τοξικό παράγοντα, που απώτερο σκοπό έχει τον έλεγχο και την εξόντωση των τρωκτικών.
Είναι ένα συμπαγές δόλωμα με παραφίνη, ώστε να μην απορροφά την υγρασία και να μην διαλύεται και είναι κατάλληλο για οικιακά τρωκτικά και αρουραίους. Λόγω του σχήματος του μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα η κατανάλωση του, οπότε και να εκτιμηθεί αν απαιτείται αύξηση της δόσης. Στο κέντρο του υπάρχει μία τρύπα για να τοποθετείται με ευκολία και ασφάλεια σε δολωματικούς σταθμούς. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και παραμένει ελκυστικό μέσα στους δολωματικούς σταθμούς για μήνες.
Διατηρήστε τα δολώματα μακριά από παιδιά και κατά την εφαρμογή φορέστε γάντια για προσωπική ασφάλεια αλλά και καλύτερα αποτελέσματα, διότι τα τρωκτικά αντιλαμβάνονται την ανθρώπινη μυρωδιά και αποφεύγουν τα δολώματα.
Τοποθετήστε τα μέσα σε δολωματικούς σταθμούς για μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια ζωής, αφού έτσι θα προστατεύονται από τους διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες και θα παραμένουν ελκυστικά.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Κουφέτο - Κυβάκι
Επαγγελματικής Χρήσης
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
0,24 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Panagiotis_Ntantamis
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ καλό προϊόν. Άρχισα την εφαρμογή στις 30/11 σε ένα δολωματικό σταθμό στο στάβλο που κάναμε λεβητοστάσιο. Είχαν την τάση να ανεβαίνουν επάνω στο λέβητα που είχε ζέστη και να μασουλάνε διάφορα και να κατουράνε στα καπάκια. Οπότε έβαλα το σταθμό επάνω στο λέβητα και τον έδεσα για να μην τον μετακινήσουν. Έβαζα 8 μπλοκ, όσα χωρούσαν, κάθε μέρα, για 3 μέρες. Τα εξαφάνιζαν μέχρι την επόμενη.

    Περίμενα 4 μέρες βάζοντας βρώμη και σπόρους στο σταθμό για να πεθάνει η πρώτη φουρνιά, αλλά να συνεχίσουν να μπαίνουν. Τότε προμηθεύτηκα και IP cam να τα παρακολουθώ. Γύρω στα 6-7 έβλεπα ταυτόχρονα στην αρχή.

    Την 8η μέρα γέμισα πάλι με Ratalon το σταθμό. Συνέχιζαν να τρώνε αλλά όλο και λιγότερο. Επειδή έμπαινε ένα συγκεκριμένο στο σταθμό και τσακωνόταν με ένα άλλο αρσενικό, έβαλα και σε άλλες δύο μεριές, περνώντας zip ties μέσα από την τρύπα των μπλοκ. Δεν σταμάτησα να αντικαθιστώ τα δολώματα αυτή τη φορά.

    Την τρίτη εβδομάδα, τα δολώματα άντεξαν 7 μέρες μέσα στο σταθμό. Στις 18/12 είδα τον τελευταίο αρουραίο στην κάμερα, εμφανώς καταβεβλημένο από το δηλητήριο. Έκτοτε δεν έχει καταγραφεί καμία κίνηση. Έχω βάλει 3 μπλοκ, 1 στο σταθμό και 2 σε zip ties για έλεγχο. Δεν έχουν φαγωθεί καθόλου.

    Σύνολο 3 κουτιά, 720 γραμμάρια Ratalon σε 19 μέρες για να ψοφήσουν όλα, μικρά και μεγάλα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι βρήκα και απομάκρυνα μόνο 1 τρωκτικό από το χώρο. Όλα τα άλλα δεν έχω ιδέα που ψόφησαν. Αλλά δεν έχουν μυρίσει μέχρι στιγμής, μπορεί και να φαγώθηκαν. Ίσως βοηθάει ότι είναι χειμώνας και κάνει κρύο.

    Έχω βάλει και στην αποθήκη για ποντίκια. 6 μπλοκ σε ένα σταθμό. Έφαγαν επιφανειακά τις πρώτες 2 μέρες. Έκτοτε είναι άθικτα, έδρασε πολύ γρήγορα. Ούτε αυτά τα βρήκα αλλά μικρό το κακό.

    Σταμάτησαν και οι θόρυβοι που είχαμε στα ταβάνια. Προφανώς ήταν τα ίδια τρωκτικά που έκαναν βόλτα στο στάβλο.

    Απλά μια συμβουλή: αγγίζετε πάντα με γάντια το σταθμό και τα δολώματα για να μην αφήσετε δικές σας οσμές αλλά και για να μην έρχεστε σε επαφή με τις ακαθαρσίες των τρωκτικών. ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ το σταθμό και το χώρο μέχρι να πεθάνουν όλα. Για να μυρίζουν τα ίχνη των προηγουμένων και να έρχονται όλο και περισσότερα.

    Προμηθευτείτε μάσκες FFP2 ή ελαστομερικές με φίλτρα P2/P3 για να εισέλθετε στο χώρο γιατί η σκόνη των περιττωμάτων ενδέχεται να είναι ιογενής. Μετά την εξολόθρευση των τρωκτικών δεν σκουπίζουμε με απλή ή ηλεκτρική σκούπα για τον ίδιο λόγο.

    Φτιάχνουμε διάλυμα χλωρίνης 5000 ppm (1 μέρος χλωρίνης προς 8 μέρη νερού για την κλασική την πράσινη, 1:5 για την Klinex Advance) και με αυτό ψεκάζουμε ούρα, περιττώματα, υλικά φωλιάς και νεκρά τρωκτικά και το αφήνουμε να δράσει για 5 λεπτά. Μετά με μεγάλα λαστιχένια γάντια και χαρτί κουζίνας τα απορροφούμε και τα ρίχνουμε σε πλαστική σακούλα. Τη σφραγίζουμε χωρίς να πατήσουμε να βγει ο αέρας και τη βάζουμε σε μια δεύτερη πλαστική σακούλα και τη σφραγίζουμε και αυτή. Την πετάμε σε κάδο με καπάκι που κλείνει καλά.

    Με το ίδιο διάλυμα ξαναπερνάμε τους χώρους που καθαρίσαμε για απολύμανση. Τον δολωματικό σταθμό μπορούμε επίσης να τον βυθίσουμε μέσα στο διάλυμα χλωρίνης αν θέλουμε να τον αποθηκεύσουμε και να τον ξαναχρησιμοποιήσουμε στο μέλλον. Μετά την απολύμανση τον ξεπλένουμε με άφθονο νερό να φύγει κάθε οσμή χλωρίνης.

    Απολυμαίνουμε τα γάντια πριν τα βγάλουμε. Τα βγάζουμε και πλένουμε τα χέρια μας με ζεστό νερό και σαπούνι.

    Καλή επιτυχία!

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά βάρος: 0.1 kg

    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες