Καγιά Αμμωνία σε Σκόνη 28gr

Καγιά Αμμωνία σε Σκόνη 28grΚωδικός: 23665948

Αμμωνία σε σκόνη, της εταιρίας Καγιά, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Μπορεί να μην τη συναντάτε εύκολα σε κάποια συνταγή, όμως είναι ένα από τα βασικά συστατικά για τα πασχαλινά σας κουλουράκια. Είναι ένα συστατικό σε σκόνη, που έχει παρόμοια δράση με το baking powder και χρησιμοποιείται για να φουσκώσουν οι ζύμες σε γλυκά και...
Δες όλη την περιγραφή

0,27
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 0,27 €

Περιγραφή

Αμμωνία σε σκόνη, της εταιρίας Καγιά, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Μπορεί να μην τη συναντάτε εύκολα σε κάποια συνταγή, όμως είναι ένα από τα βασικά συστατικά για τα πασχαλινά σας κουλουράκια. Είναι ένα συστατικό σε σκόνη, που έχει παρόμοια δράση με το baking powder και χρησιμοποιείται για να φουσκώσουν οι ζύμες σε γλυκά και ψωμιά.
Tip: Η μαγειρική αμμωνία έχει πολύ καλή καθαριστική δράση, τόσο στην κουζίνα, όσο και στα έπιπλα ή τα χαλιά σας. Κρατήστε λοιπόν το σακουλάκι που πήρατε για τα κουλουράκια και χρησιμοποιήστε την αμμωνία διαλυμμένη σε νερό για να καθαρίσεετε λεκέδες σε υφάσματα, αλλά και το φούρνο σας.

Διατίθεται σε συσκευασία των 28γρ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αμμωνία
Τύπος
Σκόνη

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
28 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη